Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu hafta sizin için sonuncu olacağız öenmi yok
inşallah kilolarınızdan kurtulurusunz bizde öle sevnriz

teşekkür ederim azra. allahın izniyle inşallah pişman olmazsınız beni aldığınız için. tek pantolon içinde kaldım. evdekilerin biri bile olmuyor. çarşıya gitmemek için bin türlü bahane uyduruyorum. mutlaka kilo vermem lazım yok ötesi.

teşekkür ederim azra. allahın izniyle inşallah pişman olmazsınız beni aldığınız için. tek pantolon içinde kaldım. evdekilerin biri bile olmuyor. çarşıya gitmemek için bin türlü bahane uyduruyorum. mutlaka kilo vermem lazım yok ötesi.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bnmde pantolanlarım sayılıdr
evlenmeden önce aldığım güzel 2 kot eteğim var birazcık mini:kedi:
onları tekrr giyemk istiyorum onun için atmıyorum:delphin:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bnmde pantolanlarım sayılıdr
evlenmeden önce aldığım güzel 2 kot eteğim var birazcık mini:kedi:
onları tekrr giyemk istiyorum onun için atmıyorum:delphin:

evlenmeden önce kaç kilo idin. yakın zamanda mı aldın kilolarını. yoksa ben gibi oldu olası tombulmuydun

kızlar ben spor yapamıyorum çünkü hiç zamanım yok ki üşeniyorumda.
şimdi kilo veriyoruz ya bu kilo yağmı sumu kasmı nerden anlıyoruz. çok su içmek engeller mi sudan kaybolmasını. yada yağ gitmesi için ne yapmam lazım

azra bide yanlış anlamazsan bişiy diyeceğim. seni hiç görmedim ama avatarından dolayı senden çekiniyorum biliyomusun :kedi:
çok sert gibisin. ya anlatamadım ama işte öle

evlenmeden önce kaç kilo idin. yakın zamanda mı aldın kilolarını. yoksa ben gibi oldu olası tombulmuydun
evlenmeden öncede 75 80 arasıydım 83 ile hamile kaldım 107 ile doğum yaptım
doğumumdan sonra 95 e kadr düştüm ama sonra heep aldım :(

kızlar ben spor yapamıyorum çünkü hiç zamanım yok ki üşeniyorumda.
şimdi kilo veriyoruz ya bu kilo yağmı sumu kasmı nerden anlıyoruz. çok su içmek engeller mi sudan kaybolmasını. yada yağ gitmesi için ne yapmam lazım
spor yap
inan ki evde vaktin varsa eğer
biraz ısın bel kalça karın ve bacak hareketleri yap hep egzersiz olur
sağlık için hmde inceldiğini görürüsün ayrıca zayıflamaya en büyük yardımcı
ve saat tut topu topu her hareketten 20 şer adet yapsan
15 dk alır almaz
1 kez bnm için dene

azra bide yanlış anlamazsan bişiy diyeceğim. seni hiç görmedim ama avatarından dolayı senden çekiniyorum biliyomusun :kedi:
çok sert gibisin. ya anlatamadım ama işte öle

oyy avatyarımı dem o bnm teek aşkım edward:asigim: ( ezelide seviyorum ama napim o da yerli malı yurdun malıkaydirigubbakcemile3)
hiç sert değilmdir
sor diğer kızlar anlatsınlar bni
hata bazen aşırı yumuşak oluyorumaklinialirimsmile

ama tavsiyem avatarımda ki çocuğun filmini izlemen
sende bnm gbi olun sonrayerimseniben

Çıktım derken hakkaten ciddiydim. Hiçbir şeyden tad alamıyorum.

o kadar merak ettik o kadar sorduk ne oldu bi haber varmı diye kimse birşwey söylemedi. sorun ne selmay anlatak istersen dinlerim seni ki herkes de dinler. bilmiyorum diğerlerine özelden yazdın mı ama eğer bilmiyolarsa ne olduğunu benim kadar merak ediyolardır eminim

evlenmeden öncede 75 80 arasıydım 83 ile hamile kaldım 107 ile doğum yaptım
doğumumdan sonra 95 e kadr düştüm ama sonra heep aldım :(

spor yap
inan ki evde vaktin varsa eğer
biraz ısın bel kalça karın ve bacak hareketleri yap hep egzersiz olur
sağlık için hmde inceldiğini görürüsün ayrıca zayıflamaya en büyük yardımcı
ve saat tut topu topu her hareketten 20 şer adet yapsan
15 dk alır almaz
1 kez bnm için dene

oyy avatyarımı dem o bnm teek aşkım edward:asigim: ( ezelide seviyorum ama napim o da yerli malı yurdun malıkaydirigubbakcemile3)
hiç sert değilmdir
sor diğer kızlar anlatsınlar bni
hata bazen aşırı yumuşak oluyorumaklinialirimsmile

ama tavsiyem avatarımda ki çocuğun filmini izlemen
sende bnm gbi olun sonrayerimseniben

filmin ismini neyim söyle o zaman bi abkim bakalım. tamam benim fırtınadan(oğluşum) fırsat bulursam deneyeceğim hareketleri. kilo hikayen de benimkine benziyor. doğumdan sonra bünyem saçma salak oldu. eskiden yediklerimde aynıydı kilomda ama doğumdan sonra aldıkça aldım. offffffff of

filmin ismini neyim söyle o zaman bi abkim bakalım. tamam benim fırtınadan(oğluşum) fırsat bulursam deneyeceğim hareketleri. kilo hikayen de benimkine benziyor. doğumdan sonra bünyem saçma salak oldu. eskiden yediklerimde aynıydı kilomda ama doğumdan sonra aldıkça aldım. offffffff of

filmn isimi alacakaranlık
yalnız bi bir kitap serisi
şuan iki filmi var
ilki işte değdiğm gbi alacakarnlık ilk bunu izle beğenirsen ikincisi
yeniay onu izlersinyerimseniben

leslie ile ilk defa yürüdüm bende süper ya eğlenceliymiş sonrasında sıkılırmıyım bilmiyorum da şimdilik iyi ben 15şer dakikalık 2part olanı yaptım 2mil filan diyor bu ama doğrumudur ohaoldumsmile

Back
X