Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ilterimmm asummmmm nasılsınızzzzz.......

ilterimm artık takıma bekliyoruz senniii özledikkkkkkkkkkkk

olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile
ilteeeeeeeeeeeer hoşgeldiiiin
nezmn geliyorsun takımaaaaaklinialirimsmile

asuşumŞeniz
hoşbulduk bitanem ben geliyorum arada bakıyorum takıma geçmişi okuyorum kimse olmadığı için çıkıyorum haftaya cuma günü unutmazsam gelecem tatlım cuma alışkanlığını evde olunca unutur oldumda biraz öğlen aklıma geliyor zaten yataktan kalkmamda öğleni buluyor biraz :kedi:

neslişim ev almışsın bitanem hayırlı uğurlu olsun canım güle güle oturun yeni eviniz uğur getirsin inşallah bebek de gelsin inşallah

mod oldum:lepi:
daha öncede yeşildimeyvahedigeldismile
ama atıldım:kedi:
şimdi kazen tekrr aldısositososito

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ilterimmm asummmmm nasılsınızzzzz.......

ilterimm artık takıma bekliyoruz senniii özledikkkkkkkkkkkk

delikafadulden bomba gibiyim nesliş dişlerim takıldı süper oldum

oyy oyyy iltercimmmm ee napıyorsun nasıl gidiyorr...

ben işyerinde artık msn açamıyorum herkese yasaklandıdaa...buryada arada kaçamak yapabiliyorummm.....

kilo durumun nasıl merak ettimmm

oyy oyyy iltercimmmm ee napıyorsun nasıl gidiyorr...

ben işyerinde artık msn açamıyorum herkese yasaklandıdaa...buryada arada kaçamak yapabiliyorummm.....

kilo durumun nasıl merak ettimmm
tartılmıyorum bitanem ama almadım sanırım çok fazla alsam kıyafetlerimden anlardım kocişim devamlı dırdır yaptığı için kilo alma şansım olmuyor çok fazla vermiyorumda tabiii laelaelaelaelae

evet ilterim aldık evimizide daha taşınamadık maalesefff.....eksikler bitmiyor daha evi bitiremedilerrr....o değilde bu buz gibi havalarda soğuk soğuk oturuyorum şimdi ona yanıyorumm....:sinifsinif:

bebek te artık hayırlısına bıraktık be güselimmm olmuyor zorlamaya gerek yokk...ne zmn sa ozmn inşş....bilmiyorumkismile

asucumm çok sevindim güle güle kullan dişlerinniii.........bendede 2 tana çürük var çekilecek 1 tanede dolgu gitmeye korkuorummm..bilmiyorumkismile

valla ilterim bende gördüğün gibi aldık bayramda falan şimdi de veremiyoruzzzz gr. g.r. anca gidiyorrr...çok stresliyim bu aralar işlerim çok feci yoğunnn inan kafamı kaldıramıyorummm mesaide yapamıyorum evdede çok işim varrr....bakalım ne olacakk böylee.....

bende almadımda verdimde diyemiyorummm çünkü bayramda aladığımı geri vermem zorlaştıı bayağı sabit gittimmm....

evet ilterim aldık evimizide daha taşınamadık maalesefff.....eksikler bitmiyor daha evi bitiremedilerrr....o değilde bu buz gibi havalarda soğuk soğuk oturuyorum şimdi ona yanıyorumm....:sinifsinif:

bebek te artık hayırlısına bıraktık be güselimmm olmuyor zorlamaya gerek yokk...ne zmn sa ozmn inşş....bilmiyorumkismile

asucumm çok sevindim güle güle kullan dişlerinniii.........bendede 2 tana çürük var çekilecek 1 tanede dolgu gitmeye korkuorummm..bilmiyorumkismile

saol canımm ama daha çok gidip gelicem bular geçiçi ama olsun çok rahatladımkaydirigubbakcemile2

Back
X