Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azracımmmm mod ne demek....aklinialirimsmile
bilmionmu ciddenakannehir
hoşbulduk bitanem ben geliyorum arada bakıyorum takıma geçmişi okuyorum kimse olmadığı için çıkıyorum haftaya cuma günü unutmazsam gelecem tatlım cuma alışkanlığını evde olunca unutur oldumda biraz öğlen aklıma geliyor zaten yataktan kalkmamda öğleni buluyor biraz :kedi:
ahh bilseydim keşkee
yazsaydın önce okurudum
alırdım bu haftaa
nese haftaya inşalalh

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

delikafadulden bomba gibiyim nesliş dişlerim takıldı süper oldum
güle güle kullankaydirigubbakcemile3

evet ilterim aldık evimizide daha taşınamadık maalesefff.....eksikler bitmiyor daha evi bitiremedilerrr....o değilde bu buz gibi havalarda soğuk soğuk oturuyorum şimdi ona yanıyorumm....:sinifsinif:

bebek te artık hayırlısına bıraktık be güselimmm olmuyor zorlamaya gerek yokk...ne zmn sa ozmn inşş....bilmiyorumkismile

asucumm çok sevindim güle güle kullan dişlerinniii.........bendede 2 tana çürük var çekilecek 1 tanede dolgu gitmeye korkuorummm..bilmiyorumkismile
o da olcak:CüvCüv::ecrin_bebek:
biliyorum:Saruboceq:

evet ilterim aldık evimizide daha taşınamadık maalesefff.....eksikler bitmiyor daha evi bitiremedilerrr....o değilde bu buz gibi havalarda soğuk soğuk oturuyorum şimdi ona yanıyorumm....:sinifsinif:

bebek te artık hayırlısına bıraktık be güselimmm olmuyor zorlamaya gerek yokk...ne zmn sa ozmn inşş....bilmiyorumkismile

asucumm çok sevindim güle güle kullan dişlerinniii.........bendede 2 tana çürük var çekilecek 1 tanede dolgu gitmeye korkuorummm..bilmiyorumkismile
inşallah kısa zamanda taşınırsınız canım havalarda çok soğuk gerçekten çok zor vallahi ben duramıyorum sogukta

bebek işinede ara ver diğine düşünemediğine sevindim hayırlısı nezamansa ozaman olsun bitanem bir arkadaşım vardı 8 yıldır olmuyor bebekleri geçenlerde hamile haberini aldım onlarda ev değiştirdiler ondansonra kız hamiş kaldı inşallah seninde öyle olur bitanem
msn bende kullanmıyorum çok fazla hatta hiç kullanmıyorum bilgisayarın olduğu yer çok soğuk oluyor o yüzden pc oturasım gelmiyor açıkcası

evettttt inşşşşş.....oda gelirr hayırlısı ileeee....bu arada benim oğlum olucak....beni herkes öyle görüyor kendim dahilll.....

azroşşş cidden mod ney yaffff.f.....çok cahil kaldımmmm.(((((((((((( ohaoldumsmile

tmm ilterim bizde seni öptükk artık gell ne olurrrr takımda şuanda bir sen yoksunnn:(((((((((((((( :gitme:

neslişim ortim bizim ev işi yattı canım yaa. kimse beğenmedi. olumsuz çok şey söleyince bizimde hevesimiz kalmadı evde. vazgeçtik ordan. iki günde bulunan ev anca öyle oluyor heralde. bizde acele etmeden bakmaya karar verdik. bakalım noolcek.

bu arada emin olmamakla birlkre yeşillenmek isminin yeşil olması yani terfi etmiş oluyo azra yani modaratör olmuş oluyo herhal. yanlışsa kusura bakma ben böyle anladım. hoş onuda şimdi çözdüm zati.

olsunnn hayırlısı olsun sehercimmm....bu arada ev işinde ben 3 yıldır bakıyorummm ama bu evi bizde biranda karar verdikk bilmiyorum hayırlısı buymuş demekki basiretimiz bağlandı resmenn nasıl aldık bitti bende anlamadımm ama inan çok stresli bir işş herşeyi ii düşünün birde gözünü karartmadan olmuyor ev işi....

kıslar bende bişiy sormak istiyom size. şimdi ben bi mesaj yazdım gönderdim ya rkasındansizin ne yazdığınızı görmem için siteden çıkıp tekrar giriyorum. sizdemi böle yapıyonuss:kedi:
çok mu cahilim nee.

olsunnn hayırlısı olsun sehercimmm....bu arada ev işinde ben 3 yıldır bakıyorummm ama bu evi bizde biranda karar verdikk bilmiyorum hayırlısı buymuş demekki basiretimiz bağlandı resmenn nasıl aldık bitti bende anlamadımm ama inan çok stresli bir işş herşeyi ii düşünün birde gözünü karartmadan olmuyor ev işi....

evet iyi düşünmek gerekiyor ama işte eşimle ikimizde özelde olunca korkuyorum açıkçası. ama dediğin gibi gözümüzüde karartmak gerekiyor.

sen evi tadilattan geçiriyorsun sanırım yani zevkine göre yaptırıyosun heralde. eğer ben alırsam öyle çok tadilat filan yaptıramam yani zevk için masrafa giremem. bütçe çok kısıtlı bizim çünkü.
evinde ilk önce sağlık sonra ağız tadı huzurla vee viyak viyak bebek sesleriyle mutlulukla otur inşallahhhh. amiiiiiiiiiin

ben çıkıyom ortim ve diğer saz arkadaşlarım. alayınızı:1hug: ahanda böle öptümm.
yarın görüşürüz. beni ösleyin anacımmm byyyy
(kendimi olacak okadar oya başar mı sandım neee)

yokkk be sehercimmmmm nerdeee ben evi sıfır aldıkk uygun buluncada daha yapım aşamasında tapuyu üzerimize aldıkk yani ev yeni mütahit işini tam bitirmedi banyo yapılıyor birde d. gaz falan başvurucazz....evin bitmesini oyüzden bekliyoruz birde kış ayı çok zor bir günlük iş 2-3 gün geçiyor yapalım derken bende ev de ne vvarsa ykıyorummm inan her yerim her yerdee...

bütnü herşeyimi yıkıyorum çünkü şuanki evde çok rutubetim vardı baza altındakiler ne kadar olsada ağır kokmuşş hain çok olmasada var bir rutubet kokusuu o yüzden yıkıyorummm...yıkıyorumda kurutamıyorum ne yapcam bilmiyorummm..:((((

şuanki evde elk. sobası yakıyoruz. evde çok souğkkk havalarda soğuk eşimde haftaya c.tesi taşınalım diyorr eğer mütahitin işi biterse.... oyoy taşınmakta zorrr toplanmak daha zorrrr hele kşın bu işler daha daha zorrr

hoşaçakal sehercimmmm

bu arada canımm sen nerdesinn istanbulmuydu ankaramıydı.???

bende çıkıyorum kızlarrr

hoşçakalınnnn bu akşamda evde birdünya işim varrr :(((( en çok canımı sıkandaa bir dnya kuruyacak çamaşır varr evede her yere astımmm kapılara sandalyelere çamaşırlığa koltuk üstlerine biri gelse varyaa anamm bu hatunn ne pis karı derler....:((((((((((((((
eyvahedigeldismile aklinialirimsmile

evettttt inşşşşş.....oda gelirr hayırlısı ileeee....bu arada benim oğlum olucak....beni herkes öyle görüyor kendim dahilll.....

azroşşş cidden mod ney yaffff.f.....çok cahil kaldımmmm.(((((((((((( ohaoldumsmile
cnmm
hiç ceza almamışsın demekki :)
şaka bi yaan zaten modlar ceza veremiyorda
her bölümn bir modu bn film odacığınn modu oldum
örneğin orda bi konu taşınacak yada silinecek bn yapıyorum
yada oraya mesaj yazsan sen atıyorum uygunsuz birşey
o mesajı editleme hakkım var
kısacası çok büyük birşey değil:)

kızlar ben çıkıyorum benim kociş gelecek birazdan yarın ugrarım yine öptüm hepinizi

yarında gel:gitme:
neslişim ortim bizim ev işi yattı canım yaa. kimse beğenmedi. olumsuz çok şey söleyince bizimde hevesimiz kalmadı evde. vazgeçtik ordan. iki günde bulunan ev anca öyle oluyor heralde. bizde acele etmeden bakmaya karar verdik. bakalım noolcek.

bu arada emin olmamakla birlkre yeşillenmek isminin yeşil olması yani terfi etmiş oluyo azra yani modaratör olmuş oluyo herhal. yanlışsa kusura bakma ben böyle anladım. hoş onuda şimdi çözdüm zati.
bi nevi de böleyerimseniben

kıslar bende bişiy sormak istiyom size. şimdi ben bi mesaj yazdım gönderdim ya rkasındansizin ne yazdığınızı görmem için siteden çıkıp tekrar giriyorum. sizdemi böle yapıyonuss:kedi:
çok mu cahilim nee.
cnm f5 e bas klavyeden
yada başka bi ypikte dolan gel
sayfanın yenilendiğini görceksin
giriş çıkış yapma
hiç olmadı bizm topoikte bi önceki sayfaya git gel yap
yine yenilnir sayfan

çıktımm bennnn olumunekankayizsmile

:gitme::gitme::gitme:

belliydi azracım geçmiş olsun hepimizze artık sonuncu olmak yok kızlar haberiniz olaaaaaaaaaaaaa

Back
X