Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiiç ölesine :)
sıkıldım
bu arada sonuncu olduk :)
nilberaolumunekankayizsmileöbürü kimki azracm
ne şanslı bi takımızaklinialirimsmile (yeşil olmamızın kiloyla ne lakası varsakaydirigubbakcemile3)hoşgeldin dadlum olumunekankayizsmile ikinci yeşil kim kııııı :uhm:
ayşede gelmiş nihalde burda hobaaaaaa :teytey::teytey:
tebrik ederim bende başvurayımda kırmızı olayım bari yavvvvv
hayırlı olsunnnn nilbera nerden sorumluuuuu :)
hayırlı olsun anacım azra sen nerden sorumlusun şeker
genel olarak film odacığı
hani diziler kısmı varya oralar işte:)
bak bu işde tam senlikmiş tekrardan hayırlı olsun azracım kaydirigubbakcemile5
saol cnmm
bu arada bnm net yine kafayı yedii
bn kaçar
yarına görüşürüz inşallah
allah rahatlık versin hepinize
yokkk be sehercimmmmm nerdeee ben evi sıfır aldıkk uygun buluncada daha yapım aşamasında tapuyu üzerimize aldıkk yani ev yeni mütahit işini tam bitirmedi banyo yapılıyor birde d. gaz falan başvurucazz....evin bitmesini oyüzden bekliyoruz birde kış ayı çok zor bir günlük iş 2-3 gün geçiyor yapalım derken bende ev de ne vvarsa ykıyorummm inan her yerim her yerdee...
bütnü herşeyimi yıkıyorum çünkü şuanki evde çok rutubetim vardı baza altındakiler ne kadar olsada ağır kokmuşş hain çok olmasada var bir rutubet kokusuu o yüzden yıkıyorummm...yıkıyorumda kurutamıyorum ne yapcam bilmiyorummm..(((
şuanki evde elk. sobası yakıyoruz. evde çok souğkkk havalarda soğuk eşimde haftaya c.tesi taşınalım diyorr eğer mütahitin işi biterse.... oyoy taşınmakta zorrr toplanmak daha zorrrr hele kşın bu işler daha daha zorrr
hoşaçakal sehercimmmm
bu arada canımm sen nerdesinn istanbulmuydu ankaramıydı.???
bende çıkıyorum kızlarrr
hoşçakalınnnn bu akşamda evde birdünya işim varrr((( en çok canımı sıkandaa bir dnya kuruyacak çamaşır varr evede her yere astımmm kapılara sandalyelere çamaşırlığa koltuk üstlerine biri gelse varyaa anamm bu hatunn ne pis karı derler....
((((((((((((( eyvahedigeldismile aklinialirimsmile
benim yüzümden:gitme::gitme::gitme::gitme:
tebrik ederim bende başvurayımda kırmızı olayım bari yavvvvv
hayırlı olsunnnn nilbera nerden sorumluuuuu :)
genel olarak film odacığı
hani diziler kısmı varya oralar işte:)