Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azra gerı dönmek üzere yazmışsın ya cok zoruma gıttı sankı takımdan atılmışım gıbıme geldııııııııısenağlamasenağlama

selammm

selma ablamm nerelerdesinnnn merak ettim seni bende pek giremiyorum bu aralarrr

oyy çok yoruldummm evi topladık bayağğııı haftaya pazar kısmetse taşınıyoruzz bakalımmm

buradayım neslıhan malesef ps öldü kolay geksın sanada zor vış ev taşımak allah yardımcın olsun

eee nasılsınz gorusmeyelı ben full yemek yıyorum ya (:

ahh selmaaa ablamm ahhh çok pişman olcaksınnn...bence çok kötü bişi yapıyorsunn evet diyetten uzak durabilirsin amaa sürekli yiyp sonradan pişman olcağın bir duruma gelmemen için azcık dikkat etsen yeterr unutmaaaa.....buraya geri dön evet ama vermiş olarakkk....:1hug:

azra gerı dönmek üzere yazmışsın ya cok zoruma gıttı sankı takımdan atılmışım gıbıme geldııııııııısenağlamasenağlama

niyeki selma ablacımmm amaa sen yine bunalmışsınnn bellliiii....yapma böyle ve kendinle barışık oll lütfennn
..:olmaz:
Şeniz

benim bu günkü mönüm
sabah
5 tane kepekli bisküvi sosis 3 dilim kaşar
öğlen
1 dilim ekmek az sucuk kestane
arada
5 tane eti burcak
akşam
1 tabak fırında patates yoğurt diyet cola

3 gündür sadece kahve su
Pazar
sabah = kahve
öğlen 1 kepek ekmeği+kahve
akşam=1 domates +1 haş yumurta+kahve
su 2 bardak
Şu anda kaç kiloyum biliyor musunuz 54.2

pazar menü bildirimi

azıcık tereyağlı peynirli 2yumurtalı omlet
1domates 1dilim kepekli ekmek

ara yarım piko çikolatası- yarısını eşim yedi :) :utangac:

akşam
fırında yağsız balık ve patates limonlu roka turp
form çayı sositososito

1 avuç çerez -tatlicadiarzu-
eşimle birlikte spor
leslie ablamız ile tam 4 milllll 1 saat sürdü
bayaa yorulduk eşim 2mil yaptı ben 4
beraber daha iyi oluyor deneyin kızlar eşlerinizle...

3lt su
bu hafta 80.000 görücem mutlaka kararlıyım doğum kiloma 3 kalıyor oleyyy hihoyyyt

bende az önce 1 şekersiz nescafe yanında biraz çikolata yedim az sonra da egzersizlerimi yapacağımmm

günaydın güzeller nasılsınız bakalım.

asucum derdin ne idi de o yaşta evlendin yaaa. ah seni ahhh. inşallah mutlusundur.
en büyükünüz rukiye abladan sonra benim zannımca. 29 um. abbovvvv yaşlanmışım yafff.

cumartesi akşamı miğde sorunumdan dolayı bi iki kaşık pilavla akşamı kapattım.

dünkü menüm
sabah patates kızartması yumurta peynir zeytin ve bi dilim ekmek yedim.
oğlen çay
arada da 3 gibi filan bi koca tabak kısır yedim çayla. ama çok güzel olmuştu.
akabinde başlayan bir miğde ağrısı ile akşam birşey yemeden kapandı gün. (bir iri çatal kek dışında)

bugün sabah bir dilim kepek ekmek bir lokm peynir yedim. şimdide form çaymıdır ne haltsa ondan içiyom

Back
X