- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.620
- 773
- 39
kaydirigubbakcemile5evet bitti azracım çok şükür yavvvvvvvvvv
hayırlı akşamlar canlarım yoğun günler var ondan dolayı pek yazamıyorum kusurabakmayın diyet tam gaz devam
nerdesin bakem sen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile5evet bitti azracım çok şükür yavvvvvvvvvv
hayırlı akşamlar canlarım yoğun günler var ondan dolayı pek yazamıyorum kusurabakmayın diyet tam gaz devam
bn gidim bnm cadıyı tekrr bi şampuanlıyım her ne kadar baktığım da göremesem de içim rhat değil
bugünde bi ton misafir var daha temizlik yapcam onlara tatlı yapcam çooooook işim var çooooooook
günaydınnnn hatunlarrrr
szi çok özledimmmm ama bir iş varki sormayınnnn((((((((((( burdan pek giremiyorum
evdede int. yok artık kapattırdık taşınıcaz diyee......
günaydınnnn hatunlarrrr
szi çok özledimmmm ama bir iş varki sormayınnnn((((((((((( burdan pek giremiyorum
selam kızlar..herkese günaydınlar..istanbulda hava berbat soğuk şimdi sigaraya indim amanın dondum resmen..
bugün işyerinde sınavım var ondan öğleden sonraya kadar giremem kızlar..
dün akşam z.yağlı patlıcan yemeği
2 dilim tam buğday ekmek
yoğurt
ara:1 bardak yarım yağlı süt bir paket kırmızı meyveli eti form
sabah:çok tahıllı ekmek ve 2 dili yarım yağlı beyaz peynir+domatesten sandviç+3 ceviz+şekersiz çay
ara:1 paket limonlu etiform +yşil çay
offf off migrenim yine mahvediyor beni ya..bu akşam da epilasyon randevum var bakalım gidebilcek miyim akşam kar geliyormuş...
buyur gel cnmmmzemuszemusbanada şöleeee bir servis tabağı gadar küccük bi parça tatlı verirsen emeen geliyimm.
nerdesin ortimm sengünaydınnnn hatunlarrrr
hani sen sigarayı bırakmıştınselam kızlar..herkese günaydınlar..istanbulda hava berbat soğuk şimdi sigaraya indim amanın dondum resmen..
bugün işyerinde sınavım var ondan öğleden sonraya kadar giremem kızlar..
dün akşam z.yağlı patlıcan yemeği
2 dilim tam buğday ekmek
yoğurt
ara:1 bardak yarım yağlı süt bir paket kırmızı meyveli eti form
sabah:çok tahıllı ekmek ve 2 dili yarım yağlı beyaz peynir+domatesten sandviç+3 ceviz+şekersiz çay
ara:1 paket limonlu etiform +yşil çay
offf off migrenim yine mahvediyor beni ya..bu akşam da epilasyon randevum var bakalım gidebilcek miyim akşam kar geliyormuş...