Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kıs ortim kankim nerdesin yaaaa. aaa ösledim emme seni.
bunlar güzel telaşlar güzel işler. allah bizlerede hem kesemie hem gönlümüze uygun bi ev nasip etsinde varsın bizde yorulalım telaşımız olsun.

ara sıra uğra emiii. a.s. ahanda bunu da al iş yaparkene motive olarsın.

kıslarrr sölemesi ayıp ta afedersiniz emme canım bir hamsi çekti ki sormayın.
kılçıkları ayıklanacak iki hamsi birbirine yapıştırılacak ve mısır ununda kızaracak ohh mis gibi olurdu.
ben hamişlikten önce yaklaşık bi on sene balık yemedim bırak yemeyi yanından dahi geçmedim ne salakmışım be yaffff. balık servilmemi demiiiiii
ben bayılırım balığa da kocam hiç sevmiyor çok yiyemiyoruz..bak canımı istettin şimdi Allahtan hamsiyi sevmem..bayanssulusmile
ahh ahh bi zamanlar(bi ay önce) bende her fırsatta sigara içmeye aşağı inerdim iş yerinde.
anılarım tazelendi yafff.
geçmiş olsun migren ağrısını bilirim. allah yardımcın olsun ne diyeyim ki

sağol tatlumbilmiyorumkismile

oyy oyyy bende fırında bol domatesli+biberli+soğanlı büyük balık olacakk

yada hamsi pilavıı olursa yerimm bu ikisini ço.kk sefiyorumm bir karadenizli uşağı olarakkk....

kızlar sizi çok ihmal ediyorum farkındayımm ama az kaldı 15-20 gün içinde işlerim inş. biticekkk....

ben geldüüüüüüüüüüümmmmm sempatiksalakcinni
dün akşam annem ve kardeşim gittiler kuzumL kaldık yine başbaşa
hala evde onları arıyo çok üzgün:gitme:
+1.5kiloyla geri döndüm
okadar çok yiyodumki buraya gelmeye utanıyodum valla ama bugün hızlı bi u dönüşü yaptım
diyete devam :lepi:

ben geldüüüüüüüüüüümmmmm sempatiksalakcinni
dün akşam annem ve kardeşim gittiler kuzumL kaldık yine başbaşa
hala evde onları arıyo çok üzgün:gitme:
+1.5kiloyla geri döndüm
okadar çok yiyodumki buraya gelmeye utanıyodum valla ama bugün hızlı bi u dönüşü yaptım
diyete devam :lepi:

:oklava::oklava::oklava:
kötükedihüsokötükedihüso
alsanaalsanasmile​

kızlar bu takıma az uğrayanlar ve hiç uğramayanlar hakkında :oklava: pek de ii düşüncelerim yok
böle olmaz ama arkadaşlar :olmaz:

kızlar bu takıma az uğrayanlar ve hiç uğramayanlar hakkında :oklava: pek de ii düşüncelerim yok
[/QUO

he he hiç iyi şeyler düşünme azracım. ceza ver o tombullara. ben cebimde nasıl olduysa patronumun ye diye verdiği koca bi çikilota ile mücade edip hiç pas vermeden her boş vaktimi burda harcıyom şu tombulların yaptığına bak yaaaa. allah allah yaaaaa.
çok kısdım çokkk

kızlar ben çıkar yatıcam biraz pek ii değilim bugun:( hoşçakalınnn
geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

[/QUO

he he hiç iyi şeyler düşünme azracım. ceza ver o tombullara. ben cebimde nasıl olduysa patronumun ye diye verdiği koca bi çikilota ile mücade edip hiç pas vermeden her boş vaktimi burda harcıyom şu tombulların yaptığına bak yaaaa. allah allah yaaaaa.
çok kısdım çokkk

brek brek tombul bir burda tamam .bana kızmayın ben hep burdayım tamam..
şimdi portakalımı soydum başucuma koydum tamam...ara öğün olarak kendisini gümletcem tamam..

sehercim yeme canım
gerçi ben hemen hemen her gün küçük bi parca yiyorum en azında tatlı krizine girmiyorum böylece aslında ne yediğin değil ne kadar yediğin önemli
en sağlıklısı küçük porsiyonlarla herşeyden az az yemek aslında bu aralar öyle yapıyorum ben

şimdi portakalımı soydum başucuma koydum tamam...ara öğün olarak kendisini gümletcem tamam..
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

sehercim yeme canım
gerçi ben hemen hemen her gün küçük bi parca yiyorum en azında tatlı krizine girmiyorum böylece aslında ne yediğin değil ne kadar yediğin önemli
en sağlıklısı küçük porsiyonlarla herşeyden az az yemek aslında bu aralar öyle yapıyorum ben

yerimseniben

kızlar bzm misafrler azsonra gelr bn ufak ufak kaçim
ama gece geç de olsa gelr bakarım bn yine buraya

çok tatlısın tombul 1 tamamm :roflol:

sehercim yeme canım

kesinlikle katılıyorum sana. çikolatamı yemedim yemeyeceğimde inş ama bende herşeyden azda olsa yeme taraftarıyım.

kızlar bzm misafrler azsonra gelr bn ufak ufak kaçim
ama gece geç de olsa gelr bakarım bn yine buraya

güle güle canım. bak benim en büyük servis tabağına doldurduğun pastacıkımı unutma emi yarınaa

Back
X