Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın finduklarumm. çoook mutlu huzurlu bir gün diliyorum.
akşam bulgur pilavı ıspanak ve yoğurt yedim bi kaç tane çerez vedeee 3 bardak çayy
sabahta tosun paşama yaptığım tosttan bir iki ısırdım.kendime yapmadım oğluşum benimle paylaşır diye ama malesefffff azıcık vermedi.

aydi uyanın artıkın aydiiiii

günaydın canım...ben berbat bir akşam geçirdim kızlar ya akşam iş çıkışında acayip ıslanmış şekilde servise bindim..sonra biranda kar yağışı arttı ve araballar gidemiyordu bize de ana yolda inidrcez herkes eve yürüyerek gitsin dediler..bizim evin oraya doğru çıkacaktı servis ben gireyim oraya yol açık dedi ama servisten bir kadın ama girmeyeceğinizi söylemiştiniz ben eve geç kalıyorum diyince hadiii yolda indik biz eve yarım saat resmen tipide yürüdüm..eve geldiğimde hiçbiryerimi hissetmiyordum duşa girdim ama heryerim kızardı kaşındı..çok zor kendime geldim...şu anda da sırtım felaket ağrıyor ben böyle rezilllik görmedim..sanki köy yolarında gibiydik valla..kesin hasta olcam:(

kıslar bi dilim börekle çay içiyom. kahvaltı yapmayınca acıktım. eskiden heeergün boça börek yerdim bu hale geldim şimdi çoook nadir yiyom.

günaydın canım...ben berbat bir akşam geçirdim kızlar ya akşam iş çıkışında acayip ıslanmış şekilde servise bindim..sonra biranda kar yağışı arttı ve araballar gidemiyordu bize de ana yolda inidrcez herkes eve yürüyerek gitsin dediler..bizim evin oraya doğru çıkacaktı servis ben gireyim oraya yol açık dedi ama servisten bir kadın ama girmeyeceğinizi söylemiştiniz ben eve geç kalıyorum diyince hadiii yolda indik biz eve yarım saat resmen tipide yürüdüm..eve geldiğimde hiçbiryerimi hissetmiyordum duşa girdim ama heryerim kızardı kaşındı..çok zor kendime geldim...şu anda da sırtım felaket ağrıyor ben böyle rezilllik görmedim..sanki köy yolarında gibiydik valla..kesin hasta olcam:(

çok geçmiş olsun inşallah hasta olmazsın. sıcak bişiyler iç biraz kendine gel

kızanlarım size birşey sormak istiyim..
ben termal sauna şort almak istiyim. sizce işe yararmı kine acep. içinizde kullanana memnun kalan oldu mu hiç

kızlar şaka bi yana ama hiç paylaşım yok burda. hevesiniz kırılmıyor mu böyle olunca. hiç birşey paylaşamıyoruz kii.

Back
X