Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoook geçmiş olsun cnmmmgünaydın canım...ben berbat bir akşam geçirdim kızlar ya akşam iş çıkışında acayip ıslanmış şekilde servise bindim..sonra biranda kar yağışı arttı ve araballar gidemiyordu bize de ana yolda inidrcez herkes eve yürüyerek gitsin dediler..bizim evin oraya doğru çıkacaktı servis ben gireyim oraya yol açık dedi ama servisten bir kadın ama girmeyeceğinizi söylemiştiniz ben eve geç kalıyorum diyince hadiii yolda indik biz eve yarım saat resmen tipide yürüdüm..eve geldiğimde hiçbiryerimi hissetmiyordum duşa girdim ama heryerim kızardı kaşındı..çok zor kendime geldim...şu anda da sırtım felaket ağrıyor ben böyle rezilllik görmedim..sanki köy yolarında gibiydik valla..kesin hasta olcam![]()
kızanlarım size birşey sormak istiyim..
ben termal sauna şort almak istiyim. sizce işe yararmı kine acep. içinizde kullanana memnun kalan oldu mu hiç
kızanlarım size birşey sormak istiyim..
ben termal sauna şort almak istiyim. sizce işe yararmı kine acep. içinizde kullanana memnun kalan oldu mu hiç
günaydın asucum
sanada günaydın canımopuyorumnanaktangünaydın finduklarumm. çoook mutlu huzurlu bir gün diliyorum.
akşam bulgur pilavı ıspanak ve yoğurt yedim bi kaç tane çerez vedeee 3 bardak çayy
sabahta tosun paşama yaptığım tosttan bir iki ısırdım.kendime yapmadım oğluşum benimle paylaşır diye ama malesefffff azıcık vermedi.
aydi uyanın artıkın aydiiiii
gecmış olsun nıhalcım a.s.a.s.günaydın canım...ben berbat bir akşam geçirdim kızlar ya akşam iş çıkışında acayip ıslanmış şekilde servise bindim..sonra biranda kar yağışı arttı ve araballar gidemiyordu bize de ana yolda inidrcez herkes eve yürüyerek gitsin dediler..bizim evin oraya doğru çıkacaktı servis ben gireyim oraya yol açık dedi ama servisten bir kadın ama girmeyeceğinizi söylemiştiniz ben eve geç kalıyorum diyince hadiii yolda indik biz eve yarım saat resmen tipide yürüdüm..eve geldiğimde hiçbiryerimi hissetmiyordum duşa girdim ama heryerim kızardı kaşındı..çok zor kendime geldim...şu anda da sırtım felaket ağrıyor ben böyle rezilllik görmedim..sanki köy yolarında gibiydik valla..kesin hasta olcam![]()
günaydın rukıye ablaopuyorumnanaktangunaydınnnnn şekerlerrrrrrrropuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın a.s.
opuyorumnanaktangünaydınnnnnnn
opuyorumnanaktantünaydınlarrrrr
oyyoyyy bende çok kötüyüm dün tipide 25 dk. yürüdümmm ve omzum sırtım boynum çok ağrıyooo....
öpüyorumm hepinizzzziiiiii
tünaydınnnnn :)
öğlen ıspanak bulgur pilavı ve yoğurt yedim. şimdide çay içiyorum vedeeeee donuyorum arkidişler yaaaa
SEHER YILDIZI AFİYET OLSUNLAR :) dün akşamki menumde o yemekler vardı bende de :) şimdi akşama ne yapsam die düşünüorum)
yapraq bakıyorum da herdaim burdasın
seni liseye almamı istermsn
şuan kilon kaç
geçen hafta kaç kiloydun bi yaz bakalım
canım ben 63 kilodayım 62 yi geçmemem lazım:) ben önceden kilo verdiğim için tüm kıyafetlerim daraltıldı tabii annem çıldırmıştıp şimdi kilo alırsam kıyafetlerim olmaz bir sürü masraf yaptım şimdide kocam kızar
p eşiimde bikaç kilo fazlası var onla kontrollü gidiyoruz bakalım istersen ekle benide devamlı buradayım valla iyiki keşfettim burasını bir ses oldu bana evde yalnızım sabahtan akşama kadar yeni evli olunca böyle oluyor heralde hihoyyyt bir yere gidemiyorsun herşeyi eşine danışmak zorundasın vs.vs.vs :teytey: