Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

4 senedir tanıdığım patronumun hiç bi şeyini görmemişimdir adam akıllı. adam kendine poşetlerle çikolatalar ıvır zıvır almış iki gündür bana da çikolata veriyo al sende ye diye yaaaaa. bu kadar olur dimii. be adam eskiden verseydin de şimdi cebimde değilde miğdemde olsaydı yaaa. dünkünüde yemedim bugünkünüde yemiycem.

lazmı patronun SEHER YILDIZI :))) azra _ sila üzüldüm ya ama regl dönemine yakın oluo insan özelliklede tatlıya düşkün oluyor üzülme form çayı içiyor musnuz bide bunu sorayım sizlere?

acil çıkışşşşş yemek yapcamm akşama ne pişireceksem artık aklımda bişeyde yok :( görüşürss

afıyet olsun canım

teşekkür ederim canım

hamsiyi ne yapıyorsunuz
kızartmamı buğulamamı

canım annemin balık tavası var dibine minicik bi yağ damlatıyor onda yağsızca kızartıyor mısır unu ile güzel oluyor öyle.

canım ben 63 kilodayım 62 yi geçmemem lazım:) ben önceden kilo verdiğim için tüm kıyafetlerim daraltıldı tabii annem çıldırmıştı :Pp şimdi kilo alırsam kıyafetlerim olmaz bir sürü masraf yaptım şimdide kocam kızar :Pp eşiimde bikaç kilo fazlası var onla kontrollü gidiyoruz bakalım istersen ekle benide devamlı buradayım valla iyiki keşfettim burasını bir ses oldu bana evde yalnızım sabahtan akşama kadar yeni evli olunca böyle oluyor heralde hihoyyyt bir yere gidemiyorsun herşeyi eşine danışmak zorundasın vs.vs.vs :teytey:

yaprakcım buyur gel sende berabr yiyelim.
ah canım yaa ben ne kadar tombişsem kocişte i o kadar zayıf. 183 55 kilo filan. arkadaşları kemiksiz kaç kil çekiyosun diyolarmış :roflol:

lazmı patronun SEHER YILDIZI :))) azra _ sila üzüldüm ya ama regl dönemine yakın oluo insan özelliklede tatlıya düşkün oluyor üzülme form çayı içiyor musnuz bide bunu sorayım sizlere?

normal de zaten çay içmem
ondadır sebep içemiyorum
aldım ama içemedim

teşekkurler azra_sila :)şimdi çay içiorum gelin berbaer içelimm

asla yok diyemem çay ve kaffeye ver bir dublede içekk ohhh kara karşı mis gibimmm

kızlar bn hm regl olcam hm ipin ucunuda kaçırdııım :(((

dikkat et azracım yaa cumaya ne kaldı

laz değil bulgar göçmeni.

acil çıkışşşşş yemek yapcamm akşama ne pişireceksem artık aklımda bişeyde yok :( görüşürss

evinde neler var söleseydin fikir verebilirdik sana emme gitmişin kelebekimmsengözlerimebaksanab

bulduk ne yemek yapacağımızı :) büryan pilavı :Pp eşimin rahmetli annesi çok ve çok guzel yaparmış şimdi eti koyduk düdüklüye haşlıorum bakalım nasıl olacak :) yani bende akşama büryan pilavı var yanınada salata yemede yanında yat :)
SEHER YILDIZI benim eşimde yugoslav göçmeni akraba olmasınlar bunlar:PPehehehe
bu arada sabah kahvaltıda tavada sucuk yedim 1 dilim kepekli ekmek oldukca inceydi kibrit kutusunun yarısının yarısı kadar peynir 1 tatlı kaşığı bal 1 fındık dan azcık buyuk tereyağ :)p bol domates salatalık birde form çayımı içtim...
az önce de 1 elma yedim açlığımı bastırdım zemuszemus
bu arada söyleyim bu form çaylarınada borçluyum işe yaradı bende 2 seneyi aşkındır içiyorum değişik tadlarını denedim en son limonlusunda karar verdim markasıda çok önemli bunuda belirteyim ocağa bakmam lazım gelirim :)

bulduk ne yemek yapacağımızı :) büryan pilavı :Pp eşimin rahmetli annesi çok ve çok guzel yaparmış şimdi eti koyduk düdüklüye haşlıorum bakalım nasıl olacak :) yani bende akşama büryan pilavı var yanınada salata yemede yanında yat :)
SEHER YILDIZI benim eşimde yugoslav göçmeni akraba olmasınlar bunlar:PPehehehe
bu arada sabah kahvaltıda tavada sucuk yedim 1 dilim kepekli ekmek oldukca inceydi kibrit kutusunun yarısının yarısı kadar peynir 1 tatlı kaşığı bal 1 fındık dan azcık buyuk tereyağ :)p bol domates salatalık birde form çayımı içtim...
az önce de 1 elma yedim açlığımı bastırdım zemuszemus
bu arada söyleyim bu form çaylarınada borçluyum işe yaradı bende 2 seneyi aşkındır içiyorum değişik tadlarını denedim en son limonlusunda karar verdim markasıda çok önemli bunuda belirteyim ocağa bakmam lazım gelirim :)

canım 5 i 1 yerdenin ve sirke suyunun faydası varmı sence. en azından iştahı azaltsa o bile kardır.
eğer eşinden memnunsan akraba olma olasılıkları yok canımmm.
mümkünse tarifini verebilir misin büryan pilavının.

arada bir tane porkital yedim 3 4 bademle

h

ay hemencecik baktım gidiorum pilavı yapmaya
yazıorum okursun SEHER YILDIZI :)
Etli Büryan

MALZEMELER
2 su bardağı pirinç
400 gr kuşbaşı (kırmızı et)
3 adet soğan
3 adet domates
yarım çay bardağı sıvıyağ
tuz
karabiber
3,5 su bardağı su

HAZIRLANIŞI
İlk olarak pirinç iyice yıkandıktan sonra,ılık suyla ıslatın.Diğer tarafta sıvıyağı iyice kızdırıp kuşbaşı doğranmış etiatarak harlı ateşte birkaç kez döndürerek hafif kızarmasını sağlayın. Daha sonra sırasıyla piyazlık doğranmış soğanları ve küp şeklinde doğranmış
domatesleri ilave ederek etle birlikte kavurun. En son 3,5 su bardağı suyu, göz kararı tuz ve karabiberi de ekleyerek kısık ateşte pişirin. Diğer tarafta bekleyen pirincin suyunu süzüp, dikdörtgen borcama boşaltın. Et piştikten sonra tamamını (suyu ile birlikte) pirincin üzerine bir kepçe yardımı ile boşaltın.Üzerini folyo ile kaplayıp 220 derecelik fırında pirinci pişene kadar yaklaşık 20 dakika folyosunu açmayın. Piştikten sonra üzerini açıp 5-10 dakika üzerinin kızarmasını bekleyip sıcak servis yapın.

SİRKE SUYUNUN FAYDASI VAR DİOALR ŞU AHMET MARANKİ VARYA ONUN KİTABINI ALDIK EV ONUN KİTABIYLA DOLU :) ELMA SİRKESİ ÖZELLİKLE YAĞLARI ERİTİORMUŞ SABAH YADA AKŞAM İÇİN DİOR AMA İÇMESİ MESELE :) YİNE GELİRİM HADİ GİTTİM BEN

seherrrrrrrrrrrrrrr neden kımse yok nerde öbür arkadaşlarrrrrrr

ah bi bilsem nerde oldukları

ay hemencecik baktım gidiorum pilavı yapmaya
yazıorum okursun SEHER YILDIZI :)
Etli Büryan

MALZEMELER
2 su bardağı pirinç
400 gr kuşbaşı (kırmızı et)
3 adet soğan
3 adet domates
yarım çay bardağı sıvıyağ
tuz
karabiber
3,5 su bardağı su

HAZIRLANIŞI
İlk olarak pirinç iyice yıkandıktan sonra,ılık suyla ıslatın.Diğer tarafta sıvıyağı iyice kızdırıp kuşbaşı doğranmış etiatarak harlı ateşte birkaç kez döndürerek hafif kızarmasını sağlayın. Daha sonra sırasıyla piyazlık doğranmış soğanları ve küp şeklinde doğranmış
domatesleri ilave ederek etle birlikte kavurun. En son 3,5 su bardağı suyu, göz kararı tuz ve karabiberi de ekleyerek kısık ateşte pişirin. Diğer tarafta bekleyen pirincin suyunu süzüp, dikdörtgen borcama boşaltın. Et piştikten sonra tamamını (suyu ile birlikte) pirincin üzerine bir kepçe yardımı ile boşaltın.Üzerini folyo ile kaplayıp 220 derecelik fırında pirinci pişene kadar yaklaşık 20 dakika folyosunu açmayın. Piştikten sonra üzerini açıp 5-10 dakika üzerinin kızarmasını bekleyip sıcak servis yapın.

SİRKE SUYUNUN FAYDASI VAR DİOALR ŞU AHMET MARANKİ VARYA ONUN KİTABINI ALDIK EV ONUN KİTABIYLA DOLU :) ELMA SİRKESİ ÖZELLİKLE YAĞLARI ERİTİORMUŞ SABAH YADA AKŞAM İÇİN DİOR AMA İÇMESİ MESELE :) YİNE GELİRİM HADİ GİTTİM BEN

tamam canım bu tarifi deneyeceğim. teşekkür ederim...

pilavı yapın çok guzel oldu birkoca tabak yedim :) bende artık çıkıyorum hayırlı akşamlar bisikletime binmeye gidiyorum yediklerimi eriteyim bari zemuszemus yarın görüşürz inş.

kızlar iyi akşamlar.bugün yanıma eğitimde olan bir arkadaşı verdiler ondan yazamadım sizlere...hemen menümü vereyim..
sabah:çok tahıllı ekmek+3 ceviz+2 kayısı ve şekersiz çay
ara:1 elma
öğlen:semizotu+haşlanmış tavuk
yağsız salata
yoğurt
50 gr kepek ekmeği
ara:1 portakal
ara:2 grissini
akşam:eve çok geç geldim ondan 90 gr beyaz leblebi
sahlep içtim..
2 fincan yeşilçay ve 2.5 litre su..
spor yok belki yaparım..