Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gayecim mutlaka digital al derim benimki sanırım kingti..23 milyona mı ne almıştım..memnunum canım..şaşmıyor..mutlaka baskül edin çok önemli kg kontrolünde

canım teşekkür ederim. peki basküllerin yağ su oranını gösterenden olması şartmı. sölemek istediğim verdiğimiz kilolar sudanmı gidiyor yağdan mı yoksa kas mı. bunun kontrolu sadece çok su içilerek yapılır mı yoksa tartyıda görmek gerekir mi. ünkü bu yağ su oranlarını gösterenler 100 tl nin üzerinde de ondan sordum.

canım teşekkür ederim. peki basküllerin yağ su oranını gösterenden olması şartmı. sölemek istediğim verdiğimiz kilolar sudanmı gidiyor yağdan mı yoksa kas mı. bunun kontrolu sadece çok su içilerek yapılır mı yoksa tartyıda görmek gerekir mi. ünkü bu yağ su oranlarını gösterenler 100 tl nin üzerinde de ondan sordum.

canım benım ıkı tane var bırı yag su kas ölcüyor arzumun öbürüde bımden almıştım cok uygun fıyata ben ondan cok memnunum arzumunkınıde 8 tl almıştım ama hıc önemı yok yanı öyle bırşey almak gereksız normal dıjıtal al bence ucuz olanlarından

canım benım ıkı tane var bırı yag su kas ölcüyor arzumun öbürüde bımden almıştım cok uygun fıyata ben ondan cok memnunum arzumunkınıde 8 tl almıştım ama hıc önemı yok yanı öyle bırşey almak gereksız normal dıjıtal al bence ucuz olanlarından

canım çok teşekküe ederim. peki memnun olduğunun markasını söyler misin. yağ kas öğrenimini nasıl yapcam. zayıflayıpta hiç yağdan gitmezse nasıl bilcem.ama yediklerimizden biliriz dimi.sonuçta diyet.

canım çok teşekküe ederim. peki memnun olduğunun markasını söyler misin. yağ kas öğrenimini nasıl yapcam. zayıflayıpta hiç yağdan gitmezse nasıl bilcem.ama yediklerimizden biliriz dimi.sonuçta diyet.

BIM kendıne özel gelıba bu marka bıme gelmıştı ordan aldım canım yag oranını zaten kendın farkedersın bence ılk 5 kg sonrası emınım yagdan verıyoruzdur

SMARTI Dıye bır marka bımden aldıgım

BIM kendıne özel gelıba bu marka bıme gelmıştı ordan aldım canım yag oranını zaten kendın farkedersın bence ılk 5 kg sonrası emınım yagdan verıyoruzdur

SMARTI Dıye bır marka bımden aldıgım

teşekkür ederim canım. o zaman digital olan bi tartı işimi görür dimi. o zaman bi tane sipariş vereyim ben internetten. öbür türlü gidemem kolay kolay bi yere

selmay abla girmezse +2 olarak yazacağım geçen girdiğinde öyle yazmıştı
yaprak canım sen kaç kg sin kaçla başladın kaç kg verdin

selmay abla girmezse +2 olarak yazacağım geçen girdiğinde öyle yazmıştı
yaprak canım sen kaç kg sin kaçla başladın kaç kg verdin

tünaydınlar ancak gelebildim eşimi hazırladım uğurladım... ben 63 kilo olmuşum tartıldım sabah 62.600 gr olmuşum benim hedefim 62 yi geçmemek yarışma bittimi yoksa saat kaça kadardı geç mi verdim yoksa bilgilerimi :((((

SEHER YILDIZI naber napıyorsun :) temennilerin için teşekkur ederim ancak gelebildim...

ne dimek yaprakım. şişko kendime baskül arıyom internetten. bide sirke ve 5 i bi yerde içeceğim. bide sauna şort alıyım da tam olsun. sinbo sbs 4414 seçtim gii bi bakarmısın iyi mi bu
yada sunny at 704 bi bak bi hele bunlara

alla bende digital aldım baskül sirkeciden pekala işimizi görüyor sinboda iyi marka sayılır bi bakayım yinede

baktım benimkide bunun siyahı 2 ay oldu alalı ama marka farklı alman markası benimki güzel gözüküyor al derim :)

bu arada fırsat buldukca kondisyon bisikletime biniorum en ağırda çeviriyorum yağ yaksın die bacaklarımda derman kalmıyor :) bunuda belirteyim de :Pp

Back
X