Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

şu pro üyelik ne kidir kızlar:)
(Alıntıdır)
Kadınlar Kulübü Pro Üyelik nedir ? Üyelik kartı nasıl birşey ?

Mesaj Linki
Merhaba,
Marka olmak adına yaklaşık 2 ay önce böyle bir çalışmaya başladık. Önce kartı tasarladık, sonra beğeninize sunduk. Ön araştırma yaptık ve aşağıdaki kart meydana geldi. İsmi ne olsun diye 1-2 saniye düşündük Karta KK Pro Kart, üyelerimize de KK Pro Üye dedik. Hep Türkçe'yi savunduk ama neden böyle bir isim çıktı bilemiyorum.
KAZEN

Azracığım ayşe canım ben 2.2 artıdayım diye yazmıştım okudunuz mu acaba ? ınanın 1.5. haftadır hem akşam hemde gündüz yoğundum pek giremedim . 2 cumadırda o günü hep perşembe sanaraktan geciktim sizleri zor durumda bırakıyorum kusuruma bakmayın . Benide idare ettiğiniz için teşekkür ederim.
Ayrıca pro üyeliğin hayırlı olsun ayşeciğim...
bundan sonra sık gel ablacımŞeniz teşekkür ederim

yapraq aldım listeye
ama şu soruyu unuttm sana sormya daha önce hiç bi takıma girmedin değil mi

senin aldığın adres neresi ?

teknolojix.com dan almak istemiştim. eşim yrın bi bakayım bulamazsam internetten al dedi.

hoşbulduk selmay... SEHER YILDIZI kredi kartı hakında yazdığımı görmüşsündür umarım..ben şimdilik çıkıyorum dışarıda işlerim var gelirim bi kaç saat sonra görüşürz kızlar...
gördüm canım teşekkür ederim

Seher neden bır alıŞ verıŞ merkezınden almıyorsunkı cok ucuza var oralarda ben o kıredı kartı denen Şeyden gıcık alıyorumda ne geregı var yada kapıdan nakıt Ödeme yap

Seher neden bır alıŞ verıŞ merkezınden almıyorsunkı cok ucuza var oralarda ben o kıredı kartı denen Şeyden gıcık alıyorumda ne geregı var yada kapıdan nakıt Ödeme yap

canım bende öyle yapcam. nolur noolmaz kimseye güvenmemek lazım.. sağolasın. gel çay içek:içelim:

Bende bu gÜn temızlık yapıyorum o yÜzden ara ara gırebılıyorum bırde tabıkı benım oglan bana musade ederse cok gıcıklık yapıyorda ps bana vernemek ıcın Şımdı yıne cıkıyorum ara ara ugrarım

cay ıcın teŞekkÜrler

Back
X