Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok küsmedim küsmem de sanaAzraaaaa küstün mü bana?
yoktum şimdi geldiim sen nerdesn bakemAzraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kaptanıııııııııııııım burda mısın?
Kızlar darkolıve nerede gelmedım bu gün dün 8 0 89 topıgındeydı
tmm ozmnazra_sila başka takıma üye oldun mu die hayır hiç bir takıma üyeliğim yok saten ben kk da yeniydim araştırken diyet grubları die okudum tesadüfen 8.takıma giriverdim:) birde online yazışmalar olunca hoşuma gitti burası hem sohbet hem diyet:) başka ne isterim ki zemuszemus
nilbera da gidiyorkızlar bu arada kim lazer epilasyona gidiyordu? bişey soracağım da :)
kızlar şimdlk çıktım
ama çok pis düşüncelerle geri gelcem :jeyyar: bilesinz
bu hafta başta bn olmak üzere çoook kötüyüüüzklava:
kızlar :kedi:6 cı olmuşuz Çok üzgünüm çoooksenağlama artık kendımıze gelıp haftaya 1. olalım :jeyyar:
ÜZÜLME:teselli: HAFTAYA BIZ BIRINCIYIZ olumunekankayizsmile
bugün alışverişe gittim kendime ciciler aldım.2 gündür öyle iştahım acıkki bu da sinirlerimi bozuyo çok üzgünümya bi daha misafire yapmayacağım bişey evde pasta olunca nasıl duracagım ki yemeden zaten emzirken aş eriyorum resmen aklımda tep çikolatalı kek var var ya 2 dilim yedim çünkü gözümün önüne gelip duruyodu
yedim kurtuldum ama moralim bozuldu şimdi de offfffffffffffffffffffffff
ıyı akŞamlar rukıye abla
Kızlar darkolıve nerede gelmedım bu gün dün 8 0 89 topıgındeydı
keyfiyat derken doğumda mesela erkek doktora görünebiliyorsun çünki mecburi ama lazerde zorunluluk yok kadının mahrem olan yerini göstermesi zaruriyet dışında caiz değil miş benim lazeri yapan kız peçete koyarız diyor ama oda olmaz sonuçta açıyorsun ne bilim ya bende doğum öncesi hazırlık olsun die istedim ama korkuyorum işte...
bugün alışverişe gittim kendime ciciler aldım.2 gündür öyle iştahım acıkki bu da sinirlerimi bozuyo çok üzgünümya bi daha misafire yapmayacağım bişey evde pasta olunca nasıl duracagım ki yemeden zaten emzirken aş eriyorum resmen aklımda tep çikolatalı kek var var ya 2 dilim yedim çünkü gözümün önüne gelip duruyodu
yedim kurtuldum ama moralim bozuldu şimdi de offfffffffffffffffffffffff
Valla yalan olmasın 2 cumadır bildirim yapamamamın nedeni cuma günlerini hep perşembe sanmamdan kaynaklanıyor . Sonrada diyorum ki aaaa bugün cumaydı ben perşembe sandım bildirimde yapmadım deyip saat 13---14 arası giriyordum kusuruma bakma senide zor durumda bıraktığım için bundan sonra dikkat etmeye çalışacağım.opuyorumnanaktanyok küsmedim küsmem de sana
ama kaç gündür nerdesiin
ve sen takımn en eskilerindensin
bilimionmu cadı kuralımızı en geç 11:30 yada 12 dieklava:
kızlar şimdlk çıktım
ama çok pis düşüncelerle geri gelcem :jeyyar: bilesinz
bu hafta başta bn olmak üzere çoook kötüyüüüzklava: