Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kıslar öğlene 2 yumurtdan içine tulum domates de koyfuğum bi omlet yaptım beğendiğim bi omlet olduğundan değil o an klıma gelenlerden koydum aman allahım o nasıl bi omlet o nasıl bi omlet çok kötü olmuş puhaaaa
ama yedim yinede neediyim hafif olsun deyi. bir buçuk dilim ekmekle yedim ve çay içtim.

seher nasılsın canım demek sıgarayı bıraktın tebrık ederım canım

canımcım ocak 3 den beri içmiyorum. 12 senelik tiryakiydim. günde en az bir paket içerdim. sabahları yataktan kalkar kalkmaz daha yüzümü yıkamadan içmeye başlardım. elimden hiç düşmezdi. evde bile her bulduğum fırstta balkonda alırdım soluğu. ani bir kararla ocişle ikimiz bıraktık.
bir yı geçti bakalım dua ediyorum inş nefsime yenilmem diye.

kıimsenn geleceği yok. ben çıkıyorum artık. hepinize iyi akşamlar iyi hafta sonları diliyorum. pazartesi görüşürüz by

arkadaşlar iş görüşmesi olmadı
cv bırakamadım
ama güzel birgündü
bu ara nilberyala mezoslim die bi yere gittik orda laser uygulanıyor hmde zayıflama
biraz pahalı ama orayı düşünüyorum gitmeyii

BU GÜN YEDIKLERI

KAHVALTI bır bardak ılık lımonlu su bır yumurta bıraz peynır 5.6 zeytın ıkı dılım kepek ekmegı bır fıncan yeşıl cay

ARA yok

ÖGLEN işte burası kötü

5 tane tavuk kanadı bır orta boy patates kızartması bır bardak kola ve bır kase salata

AKŞAM bol lımonlu cay

SU IÇMEDIM

BU GÜN CARŞIDAYDIM 4..5 SAAT YÜRÜDUM YANI GEZDIM

evdede yürüyüş bandında 80 dk yürüdüm 450. 500 kcl

arkadaşlar iş görüşmesi olmadı
cv bırakamadım
ama güzel birgündü
bu ara nilberyala mezoslim die bi yere gittik orda laser uygulanıyor hmde zayıflama
biraz pahalı ama orayı düşünüyorum gitmeyii

hayırlısı olsun azaracımm her olan vede olmayan ışte bır hayır vardı üzülme belkı senı daha güzel bır ış beklıyordur nasıl gectı adana buluşmanız sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni bıraz kıskandım ama opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam bende takıma girmek istiyoruma.s aranıza alırmısınıza.s yanlız 3. takımdan diskalifiye oldummafoldumben cuma yarışmaları beni kilovermek için motive ediyor:lepi: aranıza alırsanız sevinirim:lepi:

Selam nıloŞcum evet ben bu takımdayım ama artık sen hıc bır takımda malesef yarıŞamassın benım bıldıgım kadarıyla

günaydın
iyi pazarlar
evt niloş selmam doğru demiş maalesef diskalifiye olduğun için :( hiç bi takımda yarışmazsın
ama motive olmak için bzm takıma yazabilirisn

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrr ben bu hafta sonu feciyim yaaaaa
ama hafta içi detoks yapacağım ama tabi lahana çorbası değil sütüm etkilenmesin diye muhtemelen yeşil mercimek çorbası yapacağım telefi edeceğimmm

günaydın arkadaşlar bende bu gün pırınç lapası yapmaya karar verdım ıkı gün sonrada ayran detoksu yapacagım carşamba perşembe

iyi pazarlar ben geldim ama kimse yok :)p
valla benim kilomla aram iyi iyi gidiyor sabah normal kahvaltı 12 de :Pp yaptım bu saat oldu acıkmadım akşama da sebze yemeği birde salata yedimmi tamamdır benim işim :)
azra_sila iş görüşmen olmamış hayırlısı olsun inş. en kısa zamanda bulursun....

kızlar sevgililer günü yaklaşıyor ne yapcazzzzzzzzzzzzzzzzzz :)))) yorumlarınızı bekliorum :Pp

Back
X