Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayşeeeee rukıyeee
kızlar bn sılayı bırakıp geliyorum.........
a.s. azracım hanı yarışimız ne oldu herkes düküldülmaz:
bende bu gün cok hastayım bogazlarım vede burnum tıkalı gırıp olmuşum burnum şır şır akıyar gıcık oldum
bende bu gün cok hastayım bogazlarım vede burnum tıkalı gırıp olmuşum burnum şır şır akıyar gıcık oldum
sagolun arkadaşlar şu an süpürge evın ortasında duruyor bır gayretle evı süpürmelıyım akşam mısafırım vardı heryer battı
allah kabul etsin canımcım:Saruboceq:hayırlı sabahlar canlarım oruçluyum daha 5 gün borcum var geçen sefer 2 gün tutmuştum şimdi 5 günü inşallah üst üste tutmaya çalışacam sizleri seviyorum hayırlı haftalar iyi kilo vermeler opuyorumnanaktan
nerdesin bakem sengünaydın herkesee süper bomba gibi bir hafta diliyorum opuyorumnanaktan
:kedi: evt başta BN olmak üzere döküldükbilmiyorumkismilea.s. azracım hanı yarışimız ne oldu herkes düküldülmaz:
ben yürüşe cıkıyorum kızlar akşama görüşürüz bykaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan![]()