Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim sağolasın..ya aslında dikkat edilip spor da yapılınca veriliyor işte...öyle sihirli değneğe falan ihtiyaç yok da canım biz çabuk sıkılıyoruz işte..süpersin nihalim bnce çok çok iii
kızlar bn burdayım ama siz yoksunuz
olmaz böyle gerçekten
sizler böyle yapacaksanız bn takımı bırakmayı düşünüyorum bilesiniz
ben geldimmmmmm
alıverişe gittim kendime pantolon aldım 2 tane aşkıma swet aldım geldimmm
nihalcim tebrik ederim süper gidiyosun
ben bu hafta feciyim:tomato: adet günüm yaklaştı
acayip bi iştah var kendimle savaşıyorum ve çoğu zaman kaybediyorummafoldumben
acill toparlanmam lazımm bu iştahla nasıl olacak bilmiyorum:1no2:
gelebilirsin tabi seher gelene kadarp sen de istanbuldasın :) hangi semttesin acep balıkları ona göre koyayım tavaya soğumasınlar :)))
kızlar bn burdayım ama siz yoksunuz
olmaz böyle gerçekten
sizler böyle yapacaksanız bn takımı bırakmayı düşünüyorum bilesiniz
tşkler canım..bende iştah yok da acayip bir şişlik var dün akşam evden çıkarken ne giyceğimi şişirdim öyle bir şiştim ki bişilere sığamadım sabah fos diye inmiş..nedir ben de anlamıyorum yaw..ben de spor konusunda çok kızıyorum kendime ..bir disipline olamadım..spor olmadan bu kadar kg gitmez..kendimi sıkmam gerek..gerekiyorsa sabah uykumdan fedakarlık edicem ..ama diyorum diyorum bişi yapmıyorum..bahane değil ama çalışırken gerçekten çok zor vakit ayırmak..neye bölüneceğimi bilemiyorum..
spor çok önemli acayip inceltiyo şekle sokuyor
ben her gün 20 dk plates egzersizi yapıyorum kalça ve karın bi süre sonra alışkanlık yapıyo yapamadığım gün eksiklil hissediyorum
maşallah daha nasıl becerikli olacaksın canımçok haklısın canım yapmam lazım..ben pek becerikli bir ev hanımı değilim galiba ya..yetiştiremiyorum işleri..eve gidiyorum dünden hazır yemeğim..yarının yemeğini yapcam yemekten sonra..ee ortalığı biraz topla bulaşıkları yerleştir çay kahve faslı hadi onları toparla..ee bu arada ezeli izle aralarda kocişinle sohbet et ,sigara iç ertesi günün kıyafetlerini ayarla ütülencek varsa ütüle falan derken derken bir bakıyorum saat 24.00 oluyor..e uykum geliyor tabi..ertesi günün sandviçini ayarlayıp yatıyorum..sanki taş taşımışım gibi de o kadar yorgun uykuya dalıyorum ki sabahları 07.00 de çok zor kalkıyorum hatta işe glmem 1 saati buluyor sabahları serviste de uyuyorum....hangi ara spor yapcağımı bulamıyorum..en kötü ihtimal tv karşısında hareket yapıyorum ama yer hareketlerini yaparken içimin geçtiği de oluyoreyvahedigeldismilesırnaşık şey
maşallah daha nasıl becerikli olacaksın canım
eşinde yardım etsin birazo ortalığı toplarken spor yap sende
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5ya canım biz iki kişiyiz fazla dağılmıyor ev ..o sağolsun haftasonları yr eder haftaiçi de buklaşık makinesini falan toparlar da haftaiçi pek bişi yapası gelmez..o da çok yoruluyor..ya yapan nasıl yapıyor ben de yapcam canım başka türlü olmuyor..alışana dek zorlanırım...sonra alışırım nasılsa..en iyisi tv izlerken boş durmamak..en aızndna adım atmak..bu akşam ezeli izlerken uygulucam bakalım..