Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

HoŞ geldın rukıye abla yÜrÜyÜŞÜnÜ yaptınmı bende havalar ısınsın bıraz cıkıp dıŞarda yÜrÜyecegım

aman bu havalarda dışarı çıkıp yürüyüş felan yapmayın maazallah hasta olursunuz...
selma12 bu kalpler çok var sende rumuzunda neden ne demek oluyor :)

bugunki menüm kızlar sabah 5 tane altın başak dıyet bisküvi 3 tane zeytın kk peynır 3 fıncan şekersiz cay öğlen 1 tabak makarna 3 fıncan şekersiz cay akşam corba 4 yemek kaşığı tavuklu bulgur pılavı toplam 2.5 su acıkırsam meyva yerım sonra opuyorumnanaktan

selmacım canım sende yaz başlangıc kg hedefını ve şimdıkını senınde yapayım olurmu kg cızelgenı

kullanıcı panelını tıkla orada solda profıl düzenle yazıyor orada kg taıp cızelgesı yazan yer var

bugunki menüm kızlar sabah 5 tane altın başak dıyet bisküvi 3 tane zeytın kk peynır 3 fıncan şekersiz cay öğlen 1 tabak makarna 3 fıncan şekersiz cay akşam corba 4 yemek kaşığı tavuklu bulgur pılavı toplam 2.5 su acıkırsam meyva yerım sonra opuyorumnanaktan

afıyet olsun rukıye ablacım cok güzel menün :nazar: :nazar: :nazar:

ben bıraz cıkıyorum arkadaşlar yürüyüşümü yapıp geleyım cünkı oraya yazdım ama daha yürümedım bır saat sonra görüşürüz ınşallah

teşekkurler selma12:) benim dizi başlayacak hemde meyve yiyeceğim çıkıyorum görüşmek üzere

günaydınlar kızlar...nasıl keyifler ..ben bugün yine çok zor uyandım..bu tembellik nedir analmadım gitti..içim uyuyor resmen..

Back
X