Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

CADIARZU CADIARZU
tatilmiCADIARZU

dark k.bakma ama şunu sölmk istiyorum:olmaz:
kk ya giriyorsun başka topiklere( topiğe):olmaz:
en az günde 25 30 mesaj bırakıyorsun ki o da zayıflama ile ilgili bi topik:delphin:
buraya gelince tatil oldu delikafadulden
nasıl oluyor bu iş:1shok:
senden bi açıklama bekliyorum kötükedihüso :kızgın:
yok be canım izlem ondan bahsetmiyor tatile çıktı da 1 haftada yediklerini kaçırdı ya ondan onu telafi etcem bu lapayla diyor..laf bana düşmez de söylim dedim..diğer topikte de yeralan biri olaraksempatiksalakcinni

ay nihalim sen çok yaşa emi
tlf num kaplıymış sabahtan beri
sen dedin de fark ettim
canım hayırdır hayallere mi daldın naptın..neyse hayırlara vesile oldum desenekaydirigubbakcemile3

kızlar önemli hatırlatma ve bunu okuyan herkes OKUDUM die yazsın

cuma günü en geç 11:00 kadar kilo bildirimi yapılacak
11:00 den sonra babamın oğlu gelse (tabiri caiz) diskalifiyedir bnm için
anlaşılmıştr umarım
şimdiden söyleyim
seher ve yapraq izinlidir

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile OKUDUM OKUDUMopuyorumnanaktan

dün yaptığım detoksun hiç bi faydası olmadı ya şişim iyice
şimdi de meyveli müsli yiyorum
uzun süre aç durmak iyi değil bi kez daha kanaat getirdim insanın gözü dönüyo ne yesem diyesempatiksalakcinni

Ayşe canım sabret bir hafta sonra yediklerinede dikkat edersen etkisini görürsün.

ÇARŞAMBA
sabah = 2 çatal yağda pişmiş yumurta+1 form çay
öğlen =6 elmalı kurabiye+1 form çay+2 elma
akşam = 4 elma + 2 form çay+1 t.kahvesi+2 saat sonra 1 kase yoğurt
1 lt. su
PERŞEMBE
sabah = 2 elma+1 nesscafe
öğlen = 5 sigara böreği
akşam = 1 form çay (şimdi içiyorum) 1 porsiyonda salata yerim + 1 kasede yoğurt
yatmadan öncede 2 elma +1 form çay+1 yeşil çay + 1 nesscafe içerim

ben burdayım selmacım...nasıl gidiyor detoks??
güzel gıdıyor canımda hıc veremedım nerdeyse ya sen nasılsın bu arada
Ayşe canım sabret bir hafta sonra yediklerinede dikkat edersen etkisini görürsün.

sela hıc gercekden banada öyle söylendıgı gıbı kg veremedım 300 400 gr verdım bır günde herkes kg basetmış bende gıramla verdım su içmedım hıç ondan olabılıtrmı acaba bılmıyorum ya

Kızlar bende regl oldum kilom en azından aynı herzaman 1-2 kg arasında artış oluyordu inşallah kilom haftaya kadar 2 kg gider .Cumartesi günüde ayran detoksu yapmayı düşünüyorum .

SELMA12
sela hıc gercekden banada öyle söylendıgı gıbı kg veremedım 300 400 gr verdım bır günde herkes kg basetmış bende gıramla verdım su içmedım hıç ondan olabılıtrmı acaba bılmıyorum ya[/QUOTE]

Regl oldun mu ?

selmacım ben bile bu kilodayım diyetisyen bana haftada bir kg vereceksin diyor sen haftada 2 kg dan bahseiyorsun hem de 50 li kilollardasın aman canım..sakın ha..az olsun kalıcı olsun..kaç kere denedik çabuk verilen kiloları aynı hzıla geri aldık..sen de aynı hataya düşme lüfen..
bu arada ben kaçar kızlar yediklerimi yazıp kaçıyorum öpüyorum hepinizi..
bugünkü menüm:
sabah:1 simit 1 karper(öğlen yemek yemediğimde yiyebilirmişim)
ara:yeşil çay
öğle:z.yağlı taze fasulye+3 köfte+yoğurt +salata
ara:1 paket etiform
ara:1 portakal
akşam da ıspanak yicem yine çökelekli..

selmacım ben bile bu kilodayım diyetisyen bana haftada bir kg vereceksin diyor sen haftada 2 kg dan bahseiyorsun hem de 50 li kilollardasın aman canım..sakın ha..az olsun kalıcı olsun..kaç kere denedik çabuk verilen kiloları aynı hzıla geri aldık..sen de aynı hataya düşme lüfen..
bugünkü menüm:

gülre güle nıhalcım Şeniz

kızlar önemli hatırlatma ve bunu okuyan herkes OKUDUM die yazsın

cuma günü en geç 11:00 kadar kilo bildirimi yapılacak
11:00 den sonra babamın oğlu gelse (tabiri caiz) diskalifiyedir bnm için
anlaşılmıştr umarım
şimdiden söyleyim
seher ve yapraq izinlidir

okudummmm cicşimmmmmm anlaşılmıştırrrrrrr.......

olumunekankayizsmile

bugünkü menüm:

Nihalciğim listen çok güzel
2 kg dememin nedeni yediklerime dikkat ettiğim ve form çayla yeşil çayı çok içtiğim halde vermedim nedenide regl olmamdan dolayı şişlik var . Rahatsız olduğum zaman genelde 1 hafta önceki kilomdan 1-2 kg fazla çıkıyordum ama şimdi geçen haftaya göre fazlalık olmadığı halde aynı kilodayım normalde buda benim verdiğimi gösterir.(ama şişlik olduğu için aynıyım yoksa şu anda benim 57 küsür olması lazım)

canlarr demin çok yakın bir arkadaşımla konuştummm...

ve bana son şans verdiğini haziran 1. gününe kadar -15 gelmem gerektiğini yoksa bir daha kesinlikle bende diyetteyim yok şöyle böyle duymak istemediğini beni hergün kontrol edeceğini söyledi...

anlayaağınızzz artıkk çok pis diyetteyim kendimi bugün feci silkeledimm ya bakıyorum herşey yemeye başladım ben ciddennn olmuyor böyle dedimmm kızlarrr birde bir dünya düğün varr
ya son 4 senedir yazalrı göbekli göbekli dolaşıyormuşummm arkdaşım öyle söylediii arkadaşımdsadeğil dostuımdur kendisi....bu arada oda feci zayıff 50 kilolarda ve 36 beden giyiyor göbek hiç yokk kızda....yan yana gelelimm ben çok feci duruyorummm yazlarıda beraber tatile giderizzz yani mecburummmmmmmmm

Back
X