Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

benim bu günkü mönüm
sabah
yok
öğlen
2dilim çavdar ekmeği klasik kahvaltı
arada
yarım kase meyveli müsli yarım muz
akşam da
2 küçük tavuk sarma tarhana çorbası ve 1 dilim çavdar ekmeği yiyeceğim
atıştırmak içinde leblebi yerim bugün böle:sm_confused:

hoş geldın neslıhan

h.b. canımcığımmmmmm

Kızlar eşim geldi ben çıkıyorum 23:00 da burda olmaya çalışırım.

tmm bende işim olmaz kardeş pcye izin verirse gelirimmmm....

bende cıkaYIM BIRAZ IŞLERIM VAR SONRA GELIRIM
tmm ablammm görüşürüzz öptümmmm:gitme:

kızlar bende çıkıyorummmm inş. akşam girebilirimmm

öptümmm hepciğinizi artık karşınızda daha kararlı ve diktatör neslihan oalcakkkk

bayanssulusmile :delphin: turkbayragi :enbuyukkk: ohaoldumsmile

bugunki mönüm sabah 2 dılım ekmek kk peynır 1 tane haşlanmış yumurta 5 tane zeytın 3 fıncan şekersız cay öğlen 5 kaşık bulgur pılavı 1 tane tavuk incik 5 y kaşı yoğurt akşam bol tere otlu makarna cın turpu toplam 2.5 su daha sonrada cay işecem acıkırsam meyva yerım opuyorumnanaktan

CADIARZU CADIARZU
tatilmiCADIARZU

dark k.bakma ama şunu sölmk istiyorum:olmaz:
kk ya giriyorsun başka topiklere( topiğe):olmaz:
en az günde 25 30 mesaj bırakıyorsun ki o da zayıflama ile ilgili bi topik:delphin:
buraya gelince tatil oldu delikafadulden
nasıl oluyor bu iş:1shok:
senden bi açıklama bekliyorum kötükedihüso :kızgın:

azracımm kuzumm ben pazar günü döndüm tatilden 1 hafta yoktum 80-89 topiğindeki arkadaşlara da sorabilirsin :umursamaz:
gelir gelmez her iki tarafada açıklamamı acilen tatile çıktığımı yazdım ama hiç kimse ilgilenmedi yokluğumu bile farkeden olmamıştır eminim ilk geldiimdede söylemiştim kimse kimseyle ilgilenmiyor ne yazıyor ne yazmıyor 3-4 kişi arasında konuşma geçiyor o kadar , hatta en son seninle konuştuk hatırla
saçlardaki bit olayını canım benimm cumaya en yakın gün olarak çarşamba ve perşembe lapa diyeti yapıyorum onu yazdım :olmaz:

neden bu kadar sinirlendin anlayamadım :umursamaz:

kız sen benim gün içindeki mesajlarımımı sayıyorsun bakim kaydirigubbakcemile3 diğer tarafta muhabbet ediyoruz ben buraya geliyorum hep seher_yıldızı oluyor genelde onunla konuşyoruz sonra çıkıyorum bebeğim var benimde ilgilenmem gereken :emir_bebek:
yani sormak istediğin bişiy varsa aklına takılan bişiy sorabilirsin canımsın :teselli:

Son düzenleme:
bak gene hiç kimse yokk akannehir

kimin gelip gittiğini nasıl anlıycam azracım bende senden bi çözüm bekliyorum olumunekankayizsmile

dark olur mu öyle şey merak etti seni hatta azrayla msn de konuştuk inş. bişey yoktur diyeolumunekankayizsmile

Doğum, Kilo, Yaş, Yıl dönümü Haricinde Ticker veya Resim paylaşımı yasaktır. Sadece Tickerfactory.com dan alınan tickerlar geçerlidir.
Hatalar Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
SELMACIĞIM KİLO ÇİZELGESİNİ HAZIRLADIĞIN ŞEKİLDE YAPTIM KARŞIMA BÖYLE BİR YAZI ÇIKTI

Doğum, Kilo, Yaş, Yıl dönümü Haricinde Ticker veya Resim paylaşımı yasaktır. Sadece Tickerfactory.com dan alınan tickerlar geçerlidir.
Hatalar Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
SELMACIĞIM KİLO ÇİZELGESİNİ HAZIRLADIĞIN ŞEKİLDE YAPTIM KARŞIMA BÖYLE BİR YAZI ÇIKTI
ablacm png yazan kısma kadar sil ve öyle kaydet o zaman olur..

halooooo men deldimm diyorummm toplanınnn çabukkkk beni zor bulursunuzz bakınnnnnn heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Back
X