- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin cicmmmmm
ama bizden başka kimse yok sanrımımmm
azracımm kuzumm ben pazar günü döndüm tatilden 1 hafta yoktum 80-89 topiğindeki arkadaşlara da sorabilirsin :umursamaz:
gelir gelmez her iki tarafada açıklamamı acilen tatile çıktığımı yazdım ama hiç kimse ilgilenmedi yokluğumu bile farkeden olmamıştır eminim ilk geldiimdede söylemiştim kimse kimseyle ilgilenmiyor ne yazıyor ne yazmıyor 3-4 kişi arasında konuşma geçiyor o kadar , hatta en son seninle konuştuk hatırla saçlardaki bit olayını canım benimm cumaya en yakın gün olarak çarşamba ve perşembe lapa diyeti yapıyorum onu yazdımlmaz:
neden bu kadar sinirlendin anlayamadım :umursamaz:
kız sen benim gün içindeki mesajlarımımı sayıyorsun bakim kaydirigubbakcemile3 diğer tarafta muhabbet ediyoruz ben buraya geliyorum hep seher_yıldızı oluyor genelde onunla konuşyoruz sonra çıkıyorum bebeğim var benimde ilgilenmem gereken
yani sormak istediğin bişiy varsa aklına takılan bişiy sorabilirsin canımsın :teselli:
evet toplandıkwssempatiksalakcinni sempatiksalakcinni hihoyyyt hihoyyyt olumunekankayizsmile
Huhu kİmse yok muuuuu
Huhu kİmse yok muuuuu
hayırlı akşamlar canlarım nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
kızlarrr ben Çıkıyorummm
Çok fecİ uyku bastırdııı kaÇ akŞamdır Çok geÇ yatıyorumm
zaten eŞİm baŞımda pcyİ İsteyİp duruyorr sİze İİ gecelerrrrrrrr
hayırlı akşamlar canlarım nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
iyi akşamlarr opuyorumnanaktan