• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydin kizlarrrrrrrr..bu hafta berbat gecti stres ve kacamak dolu bi hafta streste malum kortizon salgilaniyo ve yag depolatiyo..bide en büyük hatam bir yerde ipin ucunu birakip günlük menülerimi yazmamak oldu bu hafta öyle olmayacak insallah en az 1 kilo vermek ümidiyle..
bu hafta 500gr verdim.83.5dan 83e indim...

süpersin canım :nazar:

ayşecim elektriğim yeni geldi :( artık umudu kesmiştim ama neyseki geldi ..
kilom 68.600 :66::66:

harika ya maşallah sana :nazar:

geç kaldım dimi yaaa dün söylemeyi unutmuşum ama dünden bu güne bayaa fark var bu sabah 55.5 çıktım inanamadım bi daha bi daha çıktım 1 kilo dah gitti artık kaçamak yok huma var:66::66::66::66:

işte bu bak sayemde kilo verdin hurma hemende etkisini göstermiş :70: tebrikler canım:nazar:

hemen hurma almalıyım :66::66::66:

bencede :1::1::1:

ayşeee çok çok çok özür dilerim canım müşteri geldi kaç saattir yanımda bildirimde bulunamadım aslında artıdayım sabit geçmişsin sorun olur mu acaba?

başlangıç 87
geçen hafta 83.1
bu hafta 84 :14::14:
gelen 0.9 :14::14:
giden yok
toplamda giden 3

haftaya daha iyi olursun canım üzülme :70:

8. TAKIM 208. HAFTA

xetrax ( 64,8 / 64,8 / 0,0 / 0,00%)

papatya89 ( 59,5 / 59,5 / 0,0 / 0,00% )
nuvanda ( 56,5 / 55.5 / 1,0 / 1.77% )
gulsenbasak ( 69,8 / 68,6 / 1,2 / 1,72% )
batuhanim ( 86,0 / 84,9/ 1,1 / 1,28% )
AySeCeYLin ( 63,7 / 62,6/ 1,1 / 1,73%)
elif190 ( 62,2/ 62,2 / 0,0 / 0,00% )
lamamma ( 83,1 / 84,0 / -0,90 / -1,08%)
scapula ( 85,0 / 83,0 / 1,0 / 1,18%) yeni üye, 13.05.2011'de katıldı. hedef: ??
handerya (70,0 / 70.9 / -0,3 /-0.43 %) eski üye geri döndü(205.hafta ayrılmıştı)
TOPLAM KİLO ( 700,6 / 696,0 / 4,2 / 0,60 % )

nuvanda'yı da girdim.

elinize sağlık kızlar :71::71::71:

merhaba ayşeceylin ve gruptaki diğer arkadaşlar. günlerdir siteye giremediğim için grup kuralları şu an okudum. ve gördümki birici kuralı ihlal etmişim :18: gerçi ihlal ettiğim tek kural bu olsa yine de iyi ama günlük en az 5 mesaj vs.

şimdi sıra telafi etmekte. kilom 70,6. geçen hafta cuma da 70,6 idim. pazar günü dayanamayıp tartıya çıktığımda 70,3 ü görmüştüm.

ayrıca şunu da belirteyim benim çalıştığım kurumda gov.tr uzantılı olmayan sitelere girişlerde kısıtlama var. sadece öğlen ve 4 den sonra girebiliyoruz. bu saatlerde ben de gruba aktif olarak katılacağım. öğünlerimi de bildiriceğim. hoşçakalın

haftaya daha iyi sonuçlar alırsın inşallah tekrar aramıza hoşgeldin :71:

vallaha gözlerim yaşardı şeymacım bunları senden duymak:1:
şaka bir yana çok güzel bir secim hurma ohh hem sağlıklı hem meyve ama abartmadan yemek lazım onuda 4-5 tane yeter günde

bencede fazlada abartmamak lazım :23:

bugün kahvaltım geç kaldı 11 gibi yedim
3 dilim kızarmış ekmek
ligt peynir
yeşillik
akşam üstü
fırında tavuk
salata
yoğurt
10 tane badem
akşam meyve yiyeceğim sadece çilek elme erik
ama az önce kızıma kek vermiştim yemiş 1 lokma kadar kalmış bana getirdi hamm hammm diye yok annem yemem dedim ağladı 1 lokma kek yedirdi bana malesef:14:

bir lokma keki bile kaçamaktan sayıyorum benim kaçamk hakkım yok artık zaten niyetimde yok kaçamk yapmaya:10:deryacım seninde yok kaçamak hakkın

bu arada elifte hala uğramadı hala elifim bildirimde yapmadın cnm.bu haftalık böyle oldu ama gelecek hafta olmasın kızlar tekrar takrar yineliyorum cuma 10.30 kadar bildirim yapamayacak olanlar perşembe bildirsin lütfen.yoksa yeni cezalar geliyo haberiniz ola:52:

şeymacım bazı bilgiler paylaşmıştı gün içinde oradaki bir yanlışı düzeltmek istiyorum.öğünlerinizin arası 4 saat olsun kızlar.öğünlerinizi doyana kadar yiyin aradaki süreyi uzun tutun çünkü bu süre içinde bişey yemediğiniz vucudunuz ihtiyacı olan enerji yağ depolarınızdan yakmaya başlayacak.
öğlen yada akşam tavuk,balık,et yada sebze yemeği doyana kadar yeyin ama ekmeksiz ve yanında salata ve yogurtla.meyveyi de yemeğin arkasından hemen yemeyin ya yemekten yarım saat önce yada 2-3 sonra yeyin.ne kadar sık yemek yerseniz o kadar sık acıkırsınız.
not: alıntı değildir tecrübeyle sabittir:1:

şeymacım bazı bilgiler paylaşmıştı gün içinde oradaki bir yanlışı düzeltmek istiyorum.öğünlerinizin arası 4 saat olsun kızlar.öğünlerinizi doyana kadar yiyin aradaki süreyi uzun tutun çünkü bu süre içinde bişey yemediğiniz vucudunuz ihtiyacı olan enerji yağ depolarınızdan yakmaya başlayacak.
öğlen yada akşam tavuk,balık,et yada sebze yemeği doyana kadar yeyin ama ekmeksiz ve yanında salata ve yogurtla.meyveyi de yemeğin arkasından hemen yemeyin ya yemekten yarım saat önce yada 2-3 sonra yeyin.ne kadar sık yemek yerseniz o kadar sık acıkırsınız.

tesekkürler canim bilgilerin icin :16:

bende menüm paylasim hemen

sabah

1 arca kiymali börek
1 bardak sekersiz cay
domates salatalik
kk peynir

ara

yesil elma

öglen

haslanmis bir tabak sebze
1 kase yogurt
1 kase yayla corbasi

ara

3 tane erik
2 tane cilek

aksam

1parca firinlanmis et
bol yesil salata

2 litre su
1 saat gezinti

reyhancım menü güzel ama kahvaltıda bir parça börek hmm seninde bitti kaçamak hakkı:1:
bana gıcık olacaksınız biraz ama amacım kısa zamanda sağlıklı şekilde kg vermemiz:82:

elifim tanisma nasil gecti hic anlatmiyorsun :16:

Gülşencim tebrikler valla hedefe emin adımlarla.. kıskanan smiley :9: darısı başıma ne güzel bu sayıyı görmüşken nasıl da gerialdım yaaa nasıl kızıyorum kendime..:41:

Elifcim görüşmeyi bende merak ettim nasıldı?
görüşme güzeldi gri bi elbise giydim. kahve takımı götürdüm. bide lokm çikolata falan yemezler dedi sevglm bizde gittik ne meyve bulduysak aldık:27: çok güzl karşıladılar. ızgara falan yaktılar. daha sonra komşularını fln çağırdılar:D öle oturduk yedik içtik güzldi çok memnun kaldm. umarm onlar da memnun kalmışlardır:15:
dün günü o kadar güzel o kadar dolu geçti önce eşimle halıları yıkadık güle oynaya:1:sonra saat 4 gibi hadi merkeze gidelim gezeli yemek yiyelim dedi apar topar hazırlandık çıktık kendime beyaz kot pantoon aldım çok güzel oldu:17:sonra yemeğe gittik ızgara köfte,ayran ve salataydı menüm:46:sonra arkadaşlara geçtik akşam güzel mamalar vardı çok ısrar ettiler yemedim sadece 5-6 tene badem yedim ve artık çayı da şekersizçiyorum tanladırıcıyı da bıraktım kendimi çok tebrik ediyorum:46::1:

kızlar inş. kg bildrimde geç kalmazsınız:59:
şeymacım dünkü menünde kaçamak yok tebrik ederim seni

handeryacım senin kaçamak hakkın bitti bir daha olursa ceza geliyor ona göre:34:

elifcim cnm menümü ona göre yazacağım demişsin kaçış yok menü yazmak zorunlu bebişim 1 den fazla olursa kaçamağın ceza var.mazeretsiz menü yazmayana da ceza var:34:

demek öyle... ben bu sabah normal peynir domates sanvç yedim. öğlen tost ayran akşammmm:(:(:(:( burgerkingde küçk boy menü yedim:(:(:43: bundan sonra dikkat edicm söz!

bu arada kaptnm kilomu sabit geçtiğin için teşekkür ederim.... sabah 6 da uyndm 7 ye doğru evden çıktm 8 bçkta eve girdm... kilo bildirimi yapamadm.. :(

elifcim tanışma çok güzel geçmiş çok sevindim cnm:16:
bildirimi de dediğim gibi yaparsan bir dahaki sefer cnm mennun olurum.sabit misin tartıldı mı peki cnm

seninde kaçamk hakkın bitti elifcim ona göre:27:

niye kuzum kim kızdırdı

niye kinee kim sinirlendirdi seni yawww:47::47::47:

offf sinirlendim birine ama geçti :79: iyi ki varsınız :38:

kesinlikle katılıyorum bugün tvde de bi dr aynı şeyi söyledi ne öğle 6-8 öğün diye günde 3 öğün yememiz lazımmış :82:

ben bu yöntemi montiyle tanıdım dilekcim ve 5 günde 1.100 kg verdim.bundan önce sık yeme olayını yapıyordum ara öğün yapıyorsum ama belli bir saatten sonra ne yesem diye düşünürken buluyordum kendimi.şimdi bu beslenme şekliyle açlık hissetmiyorum karnım doyuyo tatlı ihtiyacım olmuyo.irade gücüm artıyo.

yine yoğun birgün geçirdim..
sabah kalktım spora gittim.öğlen arkadaşım çağırdı tamda yemek vaktiydi hemen bişeyler atıştırdım kaçamak olmasın diye ama bu kezde türk kahvesi yaptı yanında küçücük bi çikolata yedim o kadar çok şükür ucuz atlattım :90: akşamda eşime patates kızarttım sucuklu yumurta yaptım ve aynı masada haşlanmış patates yedim sadece.zaten sinirliyim diyerek kendimi yemeğe vermedim:79::79::79::79::79: kendimi artık daha çok seviyorum:65::65::65:

Back
X