Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam kızlaaar:)
kızlar bugün sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar hep dışarıdaydım bu kadar oldu:26::26::26:
Sabah:
Biraz peynir
penirli yeşilllikli omlet
domates
salatalık
1/4simit
1/4 poaça
1dilim ekmek

öğlen:
Dondurma(1/2kase sade sütlü)

akşam:
Ciğer
salata
şalgam
1 parça lavaş(ama dışardaydım bütüngün ama)

spor:3-4 saat istanbul turu+evde biraz 60-70-80...:32::32::32::32:

Bugun karin agrisiyla hep evde yattim. ve canim inanilmaz tatli istiyoooooo imdat :))))

Bugunku menum:

Sabah-ogle
Cay
Menemen
Peynir
Bal
Ceviz
3 dilim ekmek

Aksam
Kofte
Piyaz
1 dilim ekmek
1 bardak meyve suyu(sekersiz el yapimi)

2 litre su

sabah bir bardak ayran

ara öğün bir fincan kahve

öğle 3 adet köfte bir bardak ayran

ara öğün kahve

akşam bir adet köfte

ara öğün bir elma...

1 lt suya yarım çay bardağı elma sirkesi katıp içtim

bunun dışında 3 litreden fazla su ve bir bardak bitki çayı içtim..

2 saate yakın sabah sporu yarım saat öğle spor ve akşam 1saat 40 dakika hafif tempolu yürüyüş ilk günün özeti:)))

inşallah hep böyle devam eder...

Bugun karin agrisiyla hep evde yattim. ve canim inanilmaz tatli istiyoooooo imdat :))))

Bugunku menum:

Sabah-ogle
Cay
Menemen
Peynir
Bal
Ceviz
3 dilim ekmek

Aksam
Kofte
Piyaz
1 dilim ekmek

2 litre su

hurma dene kan seviyeni korur hemde 15 kalori:))

selam kızlar ! umarım keyifli bir pazar geçirmişsinizdir :) menümü paylaşıyorum

sabah

2 küçük dilim tam buğday ekmeği, domates salatalık peynir, 1 haşlanmış yumurta ve şekersiz açık çay

arada 2 kayısı ve 3-4 erik

öğlen

haşlanmış tavuk ve yoğurt yanında 2 kaşık pilav :30: (pilavı komşum pişirip gelmiş ısrar ettiği için tatmak zorunda kaldım)

türk kahvesi ve 6-7 tane kavrulmamış badem

akşam

arkadaşlarla dışarıdaydık ve hamburger ayran yemek zorunda kaldım kızlar :26: başka seçenekler pek parlak değildi ama

toplamda 2 lt su ve 1 saat yürüyüş ve ev işleri

Bu arada ben de yeni topiğimize bayıldım örtmenler nassı zayıflar :1:

Son düzenleme:
kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyorum. paylaşımlarını okuyorum üye olmak şimdeye kısmetmiş diyelim:)))
sınıf öğretmeniyim bekarım ailemden uzak yaşıyorum o yüzden pek düzenli diyet listesi oluşturamıyorum. kilo sorunlarımın nedenide askında düzenli yemek yememem. fastfood ve çikolata kola ağırlıklı yiyordum. fazla yemememe rağmen yanlış beslenme ve aşırı hareketsizlik yüzünden bu kış yaklaşık 8 kilo aldım. kendime kızmıyorum ufak kaza geçirmiştim bir ay kadar yattım sonrasıda kendime gelemedim.AMA KIŞ UYKUSUNDAN UYANDIM...
seminer saatleri ve spor saatleri dışında sürekli pc başındayım. beni görmekten sıkılacaksınız...
çok iddalıyım 10 gündür dinlenme dönemindeydim kilo vermiyordum. bu hafta bomba gibi döndüm haftanın en iddaalı ismiyim:)))

türk kahvesi saati eşlik etmek isteyen var mı?

aramıza hoşgeldin Yağmur örtmenim inşallah burası uğurlu gelir istediğin kiloya ulaşırsın :) ben de beste İngilizce öğretmeniyim bekarım ve senın gibi ailemden uzak yaşıyorum..

Bugunku menum:

Sabah-ogle
Cay
Menemen
Peynir
Bal
Ceviz
3 dilim ekmek

Aksam
Kofte
Piyaz
1 dilim ekmek

2 litre su

geçmiş olsun canım şimdi daha iyi misin? geçenlerde benim de oldu, hurma çok iyi fikir gerçekten

selam kızlar listelerinize baktım topluca yorum yapmak istedim çünkü pazar günü olunca hepimizde kaçamaklar artıyor :31:
geçmiş olsun dilekcim
yağmurcum hiç ekmek tüketmemişsin sporun mükemmel olmuş :46: :46:
bu hafta dereceye girelim kızlar :32: listeme kaydediyorum bugünü pazartesi son hızla devam

merhabalar

dün akşam giremedim kızlar pardon. şimdide oğlumu uyuttum ve pc başına oturdum .... kimler evli, kimler bekar çocuğu olanlar kımler:)

kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyorum. paylaşımlarını okuyorum üye olmak şimdeye kısmetmiş diyelim:)))
sınıf öğretmeniyim bekarım ailemden uzak yaşıyorum o yüzden pek düzenli diyet listesi oluşturamıyorum. kilo sorunlarımın nedenide askında düzenli yemek yememem. fastfood ve çikolata kola ağırlıklı yiyordum. fazla yemememe rağmen yanlış beslenme ve aşırı hareketsizlik yüzünden bu kış yaklaşık 8 kilo aldım. kendime kızmıyorum ufak kaza geçirmiştim bir ay kadar yattım sonrasıda kendime gelemedim.AMA KIŞ UYKUSUNDAN UYANDIM...
seminer saatleri ve spor saatleri dışında sürekli pc başındayım. beni görmekten sıkılacaksınız...
çok iddalıyım 10 gündür dinlenme dönemindeydim kilo vermiyordum. bu hafta bomba gibi döndüm haftanın en iddaalı ismiyim:)))

türk kahvesi saati eşlik etmek isteyen var mı?

oooo maşallah iddialı olman güzel hepizi ateşliyeceğe benziyorsun:1: hoş geldin aramıza....

Bugunku menum:

Sabah-ogle
Cay
Menemen
Peynir
Bal
Ceviz
3 dilim ekmek

Aksam
Kofte
Piyaz
1 dilim ekmek

2 litre su

sabah bir bardak ayran

ara öğün bir fincan kahve

öğle 3 adet köfte bir bardak ayran

ara öğün kahve

akşam bir adet köfte

ara öğün bir elma...

1 lt suya yarım çay bardağı elma sirkesi katıp içtim

bunun dışında 3 litreden fazla su ve bir bardak bitki çayı içtim..

2 saate yakın sabah sporu yarım saat öğle spor ve akşam 1saat 40 dakika hafif tempolu yürüyüş ilk günün özeti:)))

inşallah hep böyle devam eder...
geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
pazar menüm:)

sabah
domates salatalık 1 dilim peynir 1 dilim tam buğday ekmeği rezene çayı
öğlen
5yemek kaşık etli zeytinyağlı taze fasulye
2 kepçe şehriye çorbası
az yağlı salata

akşam

ızgara 4 köfte 1 dilim bonfile
salata

meyve
4 erik 4 kayısı

3 lt su
25 dk yuruyuş

bakalım yarın sabah dıyetısyene randevum var çok merak edıyorum kac kılo vermısım

bu da hediyem....
100 KALORİYİ GEÇMEYEN ATIŞTIRMALIKLAR

1 kase domates çorbası
1 kase domates çorbası yaklaşık olarak 74 kalori ama tabii üstüne kaşar peyniri rendelememeniz ve yanında ekmek yememeniz kaydıyla.
Ballı yoğurt
Tatlı ihtiyacını gidermek için azıcık bal ve aniden şekerinizin yükselmesini engelleyecek yoğurt. Mükemmel bir karışım sayılabilir. Eğer damak tadınıza uyuyorsa sadece 84 kalori.
20 fıstık
En lezzetli atıştırmalıklardan bir tanesi: antep fıstığı. 20 tane antep fıstığı 80 kalori.
Dondurma
Listenin en tepesinde yavaş dövülmüş dondurma var. Dondurmanın bu şekilde dövülmesi bol yağlı kısmından dondurmayı ayırıyor. Yarım dondurma kasesi dondurmada sadece 100 kalori var. Üstelik bu şekilde kalsiyum ve protein de alabileceksiniz.
Fırında hazırlanmış patlamış mısır
Canınız oturup koca bir kase cips yemek istemiş olabilir. Bunun yerine fırında, yağsız, tuzsuz hazırlanmış patlamış mısır yiyebilirsiniz. Çünkü kalorisi yalnızca 100 kalori. Ayrıca lif açısından son derece zengin olan patlamış mısır uzun süre tok kalmanızı sağlayacak.
Üç kraker bir peynir
Tam tahıllı bir kraker üstüne peynir koyarak kendinize sağlıklı bir atıştırmalık hazırlayabilirsiniz. Hem 100 kaloriyi geçmeyecek hem de lezzetli bir ara öğününüz olacak. Kalorisi 98 kalori
14 badem
Çıtır çıtır bir atıştırmalık arıyorsanız fazla alternatifiniz yok. Badem, fındık ve cevize göre daha az yağlı olduğundan atıştırmalıklar için güzel bir seçenek. Yüksek lif ve protein içeren badem tok kalmanızı da sağlayacak
6 tane tam tahıllı çubuk kraker
Yağ ve şeker oranı düşük tahıllı çubuk krakerler de tam tahıllı olduklarında lif oranı yüksek ve tok tuma özelliğine sahip.
8 küçük havuç ve humus
Bu iki değişik tat doyurucu bir atıştırmalık isteyenler için bire bir. Havuçdaki A vitamini, beta karoten ve humusdaki protein besin değeri açısından da faydalı. Üstelik sadece 90 kalori.
Yoğurt ve çekirdek
Yağsız yarım kase yoğurdun içine birazcık ayçekirdeği ekleyebilirsiniz.

günaydııınnn sevgili grubummm...

dün bahçe davetindeydim sabah kahvaltıya gittim gece saat 12 de döndüm ..
hiç uğrayamadım lisetiyde yapamadım hemen listeyi yayınlıyorum.

merhabalar

dün akşam giremedim kızlar pardon. şimdide oğlumu uyuttum ve pc başına oturdum .... kimler evli, kimler bekar çocuğu olanlar kımler:)

oooo maşallah iddialı olman güzel hepizi ateşliyeceğe benziyorsun:1: hoş geldin aramıza....

geçmiş olsun canım

ben evliyim şeker 1 oğlum var....adım şule...

Son düzenleme:
Back
X