Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar benim bilgisayarimin galiba anakarti yandi telefondan giriyorum ve tam bir iskence :))

Neyse bugunku menum:

Sabah
Cay
Peynir
Zeytin
Bal
3 dilim ekmek

Ara
Erik

Ogle
Tavuk
Salata
1 dilim ekmek

Ara
Patlamis misir

Aksam
Nescafe

Ara
Mini magnum :)

2.5 litre su + 1 saat pilates + birazcik bisiklet turu :)

Menun guzel tatlim..
Benimde laptopum yok bugun ve yarin alintiyi yapmak icin bi ton ugrasiyorum off telefondan girmek cok zor ya

laptop olmadigi icin telefondan giriyorum bu sebeple alinti yapamiyorum yarin aksam hepsine tek tek yorum yapacagim
Kayinbabam ameliyat oldu bugun esim onun yaninda hastahanede kaliyor benim laptopuda goturdu ya yarin ya oburgun ancak gelecek bende telefondan ancak bu kadar yazabiliyorum

Kaptancigim dogru soyluyorsun sevinemedim ama haftaya bomba gibi baslayalim bu defa kararliyim birinci olacagim..

Son düzenleme:
laptop olmadigi icin telefondan giriyorum bu sebeple alinti yapamiyorum yarin aksam hepsine tek tek yorum yapacagim
Kayinbabam ameliyat oldu bugun esim onun yaninda hastahanede kaliyor benim laptopuda goturdu ya yarin ya oburgun ancak gelecek bende telefondan ancak bu kadar yazabiliyorum

Kaptancigim dogru soyluyorsun sevinemedim ama haftaya bomba gibi baslayalim bu defa kararliyim birinci olacagim..

inşallah canım birde ben bu cuma tatile gidiyorum sen ne zaman gideceksin 2-3 hafta kalacağız gibi gözüküyor nasıl yaparız?

ben tam kesin olmamakla beraber sali gunu 3gunluk bi tatil kacamagi dusunuyorum..
eger gidersemde cuma donecegim zaten yani sen yokken ben idarwe ederim hicmi giremeyeceksin tatil suresince kaptancim?

cuma izinli yazacağım kendimi çünkü tartılmam mümkün değil hem tartı değişikliği olur diye
her gün gelemezsem bile 2-3 günde bir mutlaka gelicem cuma günleri de öğlen gelirim listeye yardım etmek için
takım tam toparlanmışken dağılmasın bırakmam burayı sık sık uğrayacağım

tabi ugrayabildigin siklikta ugra takim duzelmisken birakmayalim..
ben elimden geldigince diri tutmaya calisirim grubu..

Ama soyle bi durum var sali gidersem 3gun giremeyecegim diyete devam edecegim ama paylasim yapamam cuma sabahi girip bildirim yapacagim mutlaka cunku
bildirimi kacitmak istemiyorum

su laptopum gelsinde iskence gibi su telefon isi..
hadi bende yattim iyi geceler..
Bu arada menum yok cunku bugunde detokstaydim sadece meyve ve sebze suyu..
Yarin normal duzenime devam ..

tabi ugrayabildigin siklikta ugra takim duzelmisken birakmayalim..
ben elimden geldigince diri tutmaya calisirim grubu..

Ama soyle bi durum var sali gidersem 3gun giremeyecegim diyete devam edecegim ama paylasim yapamam cuma sabahi girip bildirim yapacagim mutlaka cunku
bildirimi kacitmak istemiyorum

cuma sabahı bildirim yapacaksan sorun olmaz idare ederiz :34:

283679_434603149893701_368907351_n.jpg

günaydın kızlar..sabah inanılmaz motovasyonum yüksek kalktım...ama sebebini sölemem cumaya sürpriz olsun :))))))))

günaydın kızlarr tehlike çanları çalıyor geldi yine haftasonu :52:
bakalım kimler kaçamaklardan uzak durabilecek :32: çiğ köfte dürüm istiyor canım :64: ıı ııh yemicem yemem:84:

allmost:%0.71
Brnkya:%4.85
cimcime81:%0.28
eloisee:%0.88
papatya89:%0
umutlayasasen:%2.19
yagmur3872:%4.16
yilike:%1.17
zamantuneli:%0.43

zeynep'im 56 olmak istiyordun bak oldun işte hiç sevinemedin bile canım sen havanda olsaydın kesin yenerdin ben haftaya napıcam diye düşünüyorum :18: :52:
bernacım sana diyecek bir şey yok maşallah :nazar: :46:
şulecim dizin rahatsız olduğu için spor yapamadın bu da verdiğin kiloyu düşürdü bu hafta güzel olacak inşallah
beste'm yarım kilo olduğuna bakma yüzden iyi buraya daha çok asılmaya başladın haftaya listeye güzel bir dönüş yap :34:
dilek'cim inşallah bir sorun yoktur canım çok merak ediyoruz seni uğra haber ver bize
umutlayasasen süper bir sonuç canım :nazar: listeme bakıyorum da hemen her gün mutlaka bir spor yapmışsın işte karşılığını aldın :46:
yagmur'um sana tü tü maşallah diyorum kola,simit,gofrete rağmen süper bir kilo verdin :nazar: :46: sırrın nedir bana da anlat ciddiyim ben bütün hafta debelenip durdum ama beceremedim
zamantuneli menülerin gayet güzel canım aynen devam haftaya listede olacaksın bu gidişle inşallah :46:
son olarak kendimi yeni bir hayattaki semraya benzettim semra o kadar çaba harcıyordu ve az kilo veriyordu ben de inanmıyordum yalan değil. ama al işte başıma geldi spor yapıcam diye ayağıma kramp girdi 0.9kg'ı geçemedim olsun buna da şükür

elifcim umarım bir sorun yoktur seni de merak ediyorum
ellerine sağlık melikem...kaptnlığın çok iyi geldi takıma...sayende bütün hafta ne yapmışız görebiliyoruz....spor konusunda haklısın....bu hafta biraz hareket lazım bana...

Back
X