Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

motivasyonunu sağlayacağın en iyi zamandasın bu hafta çok iyi kilo verebilirsin. yiyeceklerin kal miktarlarına dikkat et:))

kahve konusunda sonuna kadar arkandayım selülit yaptığı kesin tiryakisi için süper enerji veriyor:))

ya kahve bende inanılmaz bi çelişki yaratıyo....kafein selülit yapar deniyo ama bütün selülit kremlerinin olmazsa olmaz maddesi...gel de çık işin içinden....:52::52::52:

ellerine sağlık melikem...kaptnlığın çok iyi geldi takıma...sayende bütün hafta ne yapmışız görebiliyoruz....spor konusunda haklısın....bu hafta biraz hareket lazım bana...

yaptıklarım işe yarıyorsa çok sevinirim:16: bütün kızlara söylüyorum eğer takımda olmasını istediğiniz bir kural varsa söyleyin fikirlerinizi paylaşın yapalım
menülerin güzel maşşallahı var da spor olmayınca az gidiyor işte bu hafta sende katıl yarışa ne dersin :34::52: allmost,papatya ve ben varız

yaptıklarım işe yarıyorsa çok sevinirim:16: bütün kızlara söylüyorum eğer takımda olmasını istediğiniz bir kural varsa söyleyin fikirlerinizi paylaşın yapalım
menülerin güzel maşşallahı var da spor olmayınca az gidiyor işte bu hafta sende katıl yarışa ne dersin :34::52: allmost,papatya ve ben varız

inan siz yaparken içim gidiyo..ama bebekle yapamam diye cesaret edemiyorum...1 saati 1 saatine uymuyo....bu sene çok düzensiz oldu beslenmemde hayatımda...memeyi bırakınca ilk işim spora yazılmak olucak...malum emerken daha çok arıyo anneyi....yapabildiğim en büyük spor şu sıralar...oğlanın peşinden koşmak...:))arada da fırsat olursa yürüyüşe gitmek...oda hava müsaitse eğer...evde stpper ım var.. bu hafta biraz onda çalışırım...biraz mekik falan derken biraz daha hareket etmişolurum...

ya kahve bende inanılmaz bi çelişki yaratıyo....kafein selülit yapar deniyo ama bütün selülit kremlerinin olmazsa olmaz maddesi...gel de çık işin içinden....:52::52::52:
fazlasında yapıyormuşşş muşş muşş dier bi selülit tedavisi kahvenin telvesiyle masaj yapmak:))
abartmamak şartıyla faydasını herkes kabul ediyor:))

günaydın kızlarr tehlike çanları çalıyor geldi yine haftasonu :52:
bakalım kimler kaçamaklardan uzak durabilecek :32: çiğ köfte dürüm istiyor canım :64: ıı ııh yemicem yemem:84:

günaydın melikem valla dondurma yememek için elimden geleni yapıcam ama çiğköfte için çok geç dün gece dayanamadım aldım :) ama lavaşsız yiyeceğim ayranla

283679_434603149893701_368907351_n.jpg

aleyküm selam, size de hayırlı sabahlar :)

laptop olmadigi icin telefondan giriyorum bu sebeple alinti yapamiyorum yarin aksam hepsine tek tek yorum yapacagim
Kayinbabam ameliyat oldu bugun esim onun yaninda hastahanede kaliyor benim laptopuda goturdu ya yarin ya oburgun ancak gelecek bende telefondan ancak bu kadar yazabiliyorum

Kaptancigim dogru soyluyorsun sevinemedim ama haftaya bomba gibi baslayalim bu defa kararliyim birinci olacagim..

çok geçmiş olsun Zeynepcim Allah şifa versin..

fazlasında yapıyormuşşş muşş muşş dier bi selülit tedavisi kahvenin telvesiyle masaj yapmak:))
abartmamak şartıyla faydasını herkes kabul ediyor:))

ama saçma yani...ucuzundan pahalısın bütün selülit kremlerinin en önemli etken maddesi kafein...içerden alınınca yapıyo da dışardan sürünce mi geçiriyo...ayrıca günde 2 taneyi geçmemek kaydıyla kahve çok faydalı bişey...acayip bi kahve tiryakisi değilim gerçi...ama arada keyif yapmak için birebir...hele şekersiz içiyorsam 0 kalori ve 0 vicdan azabı:))

inan siz yaparken içim gidiyo..ama bebekle yapamam diye cesaret edemiyorum...1 saati 1 saatine uymuyo....bu sene çok düzensiz oldu beslenmemde hayatımda...memeyi bırakınca ilk işim spora yazılmak olucak...malum emerken daha çok arıyo anneyi....yapabildiğim en büyük spor şu sıralar...oğlanın peşinden koşmak...:))arada da fırsat olursa yürüyüşe gitmek...oda hava müsaitse eğer...evde stpper ım var.. bu hafta biraz onda çalışırım...biraz mekik falan derken biraz daha hareket etmişolurum...

doğrudur bebişine göre ayarlamak zorundasın kendini memeyi bırakınca yaparız ben hedefimi 63'e çekmeyi düşünüyodum daha uzun süre buradayım

günaydın melikem valla dondurma yememek için elimden geleni yapıcam ama çiğköfte için çok geç dün gece dayanamadım aldım :) ama lavaşsız yiyeceğim ayranla

haftada 1 ödül günü yapmak lazım lavaşsız yemek iyi fikir
bende mi öyle yapsam acep :27:yalnız kilo verince hemen saldım:60:

Merhaba;

22.06.2012 mesaj sayım listesi

Yilike : 23

Umutlayasasen : -

Allmost : 11

Eloisee : 7

Papatya89 : 12

Brnkya : 7

yağmur3872 : 11

Zamantuneli : 7