Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

haftada 1 ödül günü yapmak lazım lavaşsız yemek iyi fikir
bende mi öyle yapsam acep :27:yalnız kilo verince hemen saldım:60:

tabi ki canım sevdiğimiz şeylerden tamamen uzak kalmak iyi bir fikir değil, ama lavaşsız yemek çok iyi ! bugün için en önemlisi de dondurmadan tatlıdan uzak durmak heralde..

1. si tayin yoluylaydı 2. si çatlak bi ev sahibi cam açmak kızartma yapmak yasaktı şimdi ev arkadaşım gitti daha ucuz bir eve taşınacağım tek kişiye bu ev lüks gelir:))

çok enteresan insanlar var çok ! kolay gelsin Yağmurcum cok zor bi iş gerçekten ev kurmak :/

günlük kalori ihtiyacımız kilomuz*20 üzerine 400-700 kalori eklemek gerekir.
65 kilo bir kişinin günlük kalori ihtiyacı 65*20=1300 yani 1700-2000 arası değişir.

bir kilo verebilmek için 8000 kalori harcamak lazım:))

bitki çayları zayıflatır mı?

hepimizin çok sık sorduğu sorulardan biri cevabı hem evet hem hayır..
bazı bitki çayları metabolizmayı hızlandırır, sindirimi kolaylaştırır, ödem söker vs vs vs...
bitki çaylarının önemli özelliklerinden biri mide sıcak suyu, soğuk suya oranla daha uzun tutar buda tokluk hissi verir:)))

bitki çayları zayıflatır mı?

Hepimizin çok sık sorduğu sorulardan biri cevabı hem evet hem hayır..
Bazı bitki çayları metabolizmayı hızlandırır, sindirimi kolaylaştırır, ödem söker vs vs vs...
Bitki çaylarının önemli özelliklerinden biri mide sıcak suyu, soğuk suya oranla daha uzun tutar buda tokluk hissi verir:)))

canım gerçekten benim için yeni bir bilgi oldu teşekkürleerrr veee paylaşmak güzeldir:46::46::46::46:

günlük kalori ihtiyacımız kilomuz*20 üzerine 400-700 kalori eklemek gerekir.
65 kilo bir kişinin günlük kalori ihtiyacı 65*20=1300 yani 1700-2000 arası değişir.

Bir kilo verebilmek için 8000 kalori harcamak lazım:))

ama bu haksızlık ya bir günde 8000 kalori alabilmek hiçde zor diiill amaaa ya 8000 kalori vermek:43::43:günde 800kalori harcıyorum canım çıkıyo benim ama ya:19::19:

yaptıklarım işe yarıyorsa çok sevinirim:16: Bütün kızlara söylüyorum eğer takımda olmasını istediğiniz bir kural varsa söyleyin fikirlerinizi paylaşın yapalım
menülerin güzel maşşallahı var da spor olmayınca az gidiyor işte bu hafta sende katıl yarışa ne dersin :34::52: Allmost,papatya ve ben varız

kaptanıııımmmbeni de alın lütfen evime 65 ile gitmek istiyoruuuummm:3::3:

Selam kızlar dün menümü paylaşamadım misafirim vardı:1:sanırım mutluluktan üç günde bir lokma yemeği zorla atabildim ağzıma öyle dolaştım aç aç ama mutlu mutluu:21::21::21:inşallah şu can istememe olayı bir müddet daha devam edeeeeerrr bende evime daha hafifi gideriiiiiimmm:32::32::32:

kızlar ben kayınvaldeme gidiyorum...akşam yemeğe orda oluruz sanırım....gece geç glmezsek gelip menümü yazarım...öptüm hepinizi kocaman...

Selam kızlar dün menümü paylaşamadım misafirim vardı:1:sanırım mutluluktan üç günde bir lokma yemeği zorla atabildim ağzıma öyle dolaştım aç aç ama mutlu mutluu:21::21::21:inşallah şu can istememe olayı bir müddet daha devam edeeeeerrr bende evime daha hafifi gideriiiiiimmm:32::32::32:

her eve böyle bir misafir lazım yahu :9:

pizza hamburgerden bile daha fazla kaloriliymiş diye duydum canım spor da eklesen süper olcak :34:bir de bol su içersen

canım ben 1 saat sporda yapmıştım ama eklemeyi unuttum. ayrıca her gün 2.5 litre su içiyorum, onuda yazmayı unuttum. acemilik işte.

daha ilk haftam diyemi bilmem acayip dikkat ediyorum yediğime içtiğime. önceden çikolata, çerez, şekerleme çok fena abur cubur tüketirdim. zaten bütün kilolarımıda hep bunlardan aldım, yoksa normal yemek yeme düzenim hiçde kötü değildi. ama şimdi almayı bile düşünmüyorum, markete gittim bugün, abur cubur reyonuna bakmadım bile, hep burası aklıma gelince vazgeçiyorum. burası benim için çok iyi bi kontrol mekanizması oldu.

selam kizlarr
Laptopum bu aksam geliyor o zamana kadar bekleyecegim mecburen..
telefonla girmek cok zor oluyor

Son düzenleme:
daha ilk haftam diyemi bilmem acayip dikkat ediyorum yediğime içtiğime. önceden çikolata, çerez, şekerleme çok fena abur cubur tüketirdim. Zaten bütün kilolarımıda hep bunlardan aldım, yoksa normal yemek yeme düzenim hiçde kötü değildi. Ama şimdi almayı bile düşünmüyorum, markete gittim bugün, abur cubur reyonuna bakmadım bile, hep burası aklıma gelince vazgeçiyorum. Burası benim için çok iyi bi kontrol mekanizması oldu.

kesinlikle çok motive oluyoruz birlikte canııım bende her lokmamda bak bunu yazıcaksın diyorumilk defa hayatımda düzenlin kilo verdim:9::9:

merhaba kızlar evime bugün gelebildim özür dilerim çok yoğun geçen 2 gündü...... gelinimiz doğum yaptı onun yanındaydım hep hala oldum:)

Back
X