Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugünkü menüm
sabah.1 dilim peynir
2 dilim ekmek
5 zeytin
2bardak çay
öğlen.yeşil fasülye küçük bir tabak ve pilav 5 kasık
akşam.et döner ekmeksiz olarak 1 bardak ayran

ben çalısıyorum o nedenle gündüzleri takılamıyorum pek sayfaya aksamüstü yada bu saatlerde.bu arada sizinle paylasmak istediigm birsey var bir arkadasım 12 kilo zayıflama garantili 1 aylık bir diyet yapıyor suanda tam bir ay doldurdu ve 80 kilodan 70 kiloya geriledi simdi..

menümü yazayım bende bu arada

sabah:
2 tane peyaz pynirli kanepe( kanepe dediğime bakmayın..yağsız ve küçük)
şekersiz çay

öğlen:
domatesli pilav
yoğurt

akşam:
karnıyarık(fırınd)
yoğurt
1 dilim ekmek

45 dk spor yaptım...2 lt ye yakın su içtim

ben çalısıyorum o nedenle gündüzleri takılamıyorum pek sayfaya aksamüstü yada bu saatlerde.bu arada sizinle paylasmak istediigm birsey var bir arkadasım 12 kilo zayıflama garantili 1 aylık bir diyet yapıyor suanda tam bir ay doldurdu ve 80 kilodan 70 kiloya geriledi simdi..

hadii yaa ayrıntıları ne ?

kondisyon bisikleti var evde günde 1-2 saat ortalama onu yapıyorum akşamları eşimle yürüyoruz fırsat buldukca birde mekik cekiyorum kendimde güç buldukca :D

Bugunku menum:

Sabah
Yesil cay
Omlet
Domates
Salatalik
Peynir
Ceviz

Ogle
1 dilim islak kek

Aksam
Meyve

2.5 litre su + 1 saat pilates + ev temizligi :)

hadi hadi akşam güzel telafi etmişsin:))ben zaten arada bir karşı değilim böyle şeylere...sürekli olmadığı ve gündüz yendiği sürece..

ne yapmış de bakem bana sen...

ıhıh ıhıh ıhıh
yüz karası bir menü...

sabah poğaça accık yumurta peynir biraz bal

öğle tantuni ama ekmeğinin hepsini yemedim:)))

ara bir adet form bisküvi

akşam domates soslu makarna(4 kaşık kadar ) bir kaç yaprak et salata ve yoğurt

ara biraz karpuz

ıhıh ıhıh ıhıh
yüz karası bir menü...

sabah poğaça accık yumurta peynir biraz bal

öğle tantuni ama ekmeğinin hepsini yemedim:)))

ara bir adet form bisküvi

akşam domates soslu makarna(4 kaşık kadar ) bir kaç yaprak et salata ve yoğurt

ara biraz karpuz

:60: anacım ne yapmışsın sen ya...insan normal beslenirken yemez bu kadar....:60::60::60:

Hem de çok sağlıklı’ “Bu diyet, meyve suları sayesinde vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin ve minerallerin yüzde 75’ini karşılıyor. Ayrıca 2 gün sadece meyve suyu içtiğiniz için, meyvelerin antioksidan özelliği ile vücudunuzu yiyeceklerin, sigara ve alkolün zehirli artıklarından arındırmış oluyorsunuz. Kalan günler sadece salata, pişmiş sebze ve beyaz et yeniyor.” İşte ‘mucize’nin formülü:

1. GÜN

Gün boyunca dilediğiniz kadar mevye suyu içebilirsiniz. Bunun dışında yiyecek yok. 6-8 bardak kadar da su için.

2. GÜN

Dilediğiniz kadar meyve suyu için, yiyecek kesinlikle yasak. 6-8 bardak da su için.

3. GÜN

Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, 1 katı yumurta, ıhlamur veya meyve çayı.

Öğle: Limonlu ve çok az zeytinyağı gezdirilmiş bol yeşil salata.

Akşam: 100 gr. yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu 1 tabak taze brokoli.

4. GÜN

Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.

Öğle: Bol yeşil salata.

Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet.

5. GÜN

Kahvaltı: 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.

Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.

6. GÜN

Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.

Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak.

7. GÜN

Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.

Akşam: 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksel lahanası.

BU KURALLARA DİKKAT!

• Diyet boyunca kırmızı et, şeker, yağ, unlu gıda, baklagiller kesinlikle yasak.

• Akşam yemekleri en geç 18.00”de; daha sonra hiçbir şey yenmeyecek.

• Kremalı, sütlü kahve, alkol yasak.

• Hamileler ve diyabet hastaları bu diyeti uygulayamaz.

• Haftanın 5 günü en az 30”ar dakikalık yürüyüş veya orta tempolu egzersiz yapılacak.

• Bu diyete başladınız mı, 1 hafta devam etmeniz şart.

diyet bu arkadaslar gercekten 1 ay oldu yapalı ve 10 kilo verdi bile

Back
X