Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menümü paylaşayım

sabah

2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek domates salatalık peynir az tahin pekmez ve şekersiz çay

arada 1 bardak kiraz ve 2 kayısı

öğlen

dünden kalan tavuk, az makarna ve yoğurt

arada 5-6 dilim karpuz

akşam

döner ayran :17: :47:

2.5 lt su

melikecim, bestecim , şulecim galiba bundan sonra buraya uğramam çok zor olucak bir süreliğine. iş buldum istediğim gibi, çok yoğun bir programın içine girdim, neye yetişeceğimi şaşırdım artık, hem sınav, hem iş, hem ev çok zamanımı alıyor. affınıza sığınarak şimilik gidiyorum mecburen. ama diyetimi bırakmaya niyetim yok, burda olduğu gibi olmaz ama elimden geleni yapıcam.melike, zeynep, şule ,beste,dilek,sude,yağmur ,elif-ay, hepinize çok selamlar , sağlıcakla kalın, şimdilik hoşçakalın.

menümü yazacağım kaçamaklar hat safa:(((

sabah
çok az ıspanak kavurması yoğurt
ara sütlü kahve

öğle
kızartma azıcık
bir lavaş

ve rezalet yer

2 dilim baklava 4 adet kurabiye

2.5 saat tempolu yürüyüş, ev temizliği mantı yapmak

sabah 7.30 da kalkmıştım daha bitmedi işlerim misafir gelecek daha offffffffffff:(((
3 litre su

öğleni görmedim beeenn:)sporun harika olmuş tatlım yarın az yersin telafi edersin:)

annemin yanına geldim 3gündür sapıttım ama yarından itibaren hemen eskiye dönücem:50::50::50:
menüm
SABAH
2dilim kepek ekmeği
1yumurta
1dilim peynir
domates(üzerine zeytin yağı gezdirilmiş)
salatalık
yeşillik
ÖĞLE
3dolma
1poaça

AKŞAM
3kaşık barbunya
3kaşık pilav
yoğurt
salata
kazandibi:26::26:
bol bitki çayı içtimama yok rezil menüye etki etmez:47::47::47:

menümü paylaşayım

sabah

2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek domates salatalık peynir az tahin pekmez ve şekersiz çay

öğlen

arada 5-6 dilim karpuz

akşam

2.5 lt su

öğlen biraz fazla olmus sanırım.ama güzel olmuss :))

annemin yanına geldim 3gündür sapıttım ama yarından itibaren hemen eskiye dönücem:50::50::50:
menüm
SABAH
2dilim kepek ekmeği
1yumurta
1dilim peynir
domates(üzerine zeytin yağı gezdirilmiş)
salatalık
yeşillik
ÖĞLE
3dolma
1poaça

AKŞAM
3kaşık barbunya
3kaşık pilav
yoğurt
salata
kazandibi:26::26:
bol bitki çayı içtimama yok rezil menüye etki etmez:47::47::47:

:52:yok yok bu menüde yawww...

ben bgn menü olarak yaptıgım diyete uydum yani bgn basladım..sizinle daha önce paylastıgım diyete..ilk günüm oldugu için sadace meyve suyu içtim..

menümü yazacağım kaçamaklar hat safa:(((

sabah
çok az ıspanak kavurması yoğurt
ara sütlü kahve

öğle
kızartma azıcık
bir lavaş

ve rezalet yer

2 dilim baklava 4 adet kurabiye

2.5 saat tempolu yürüyüş, ev temizliği mantı yapmak

sabah 7.30 da kalkmıştım daha bitmedi işlerim misafir gelecek daha offffffffffff:(((
3 litre su
oh oh oh...valla yaz yaramadı hiçbirimize...:52::52::52::27:

selam kızlar ben geldim, fazlasıyla yorucu bir gün oldu annemle sabahtan beri halı yıkıyoruz, sonunda hareketlenmiş grubumuz da ooo yeah :9:

ay ne kalori yakmışsındıııırrr...sen yarın yataktan kalkamazsın...bak demedi deme...çoookk yıkamışımdır zamanında

menümü paylaşayım

sabah

öğlen

arada 5-6 dilim karpuz

akşam

2.5 lt su

bide halılar...süper...:nazar:

melikecim, bestecim , şulecim galiba bundan sonra buraya uğramam çok zor olucak bir süreliğine. iş buldum istediğim gibi, çok yoğun bir programın içine girdim, neye yetişeceğimi şaşırdım artık, hem sınav, hem iş, hem ev çok zamanımı alıyor. affınıza sığınarak şimilik gidiyorum mecburen. ama diyetimi bırakmaya niyetim yok, burda olduğu gibi olmaz ama elimden geleni yapıcam.melike, zeynep, şule ,beste,dilek,sude,yağmur ,elif-ay, hepinize çok selamlar , sağlıcakla kalın, şimdilik hoşçakalın.

canım benim...çok ani oldu...alışmıştık sana...en azından arada bir uğra ...hayırlı olsun...:16::16::16::54::43::3:

Back
X