Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

BUYRUN HANIMLAR MESAJ SAYIM LİSTESİ:)
yilike izinli

allmost izinli

cimcime81 13 :16:

umutlayasasen 12 :16:

elif_ay 10 :16:

eloisee 8 :16:

pinibo 7 :16:

zamantuneli izinli

yagmur3872 :47:

papatya89 :47:
0

Son düzenleme:
kızlar bugün yine temizliğe devam ediyoruz ama dünkü dönerden sonra gece çıktık sitenin etrafında 3 tur attık annemle bide merdiven çıktık :8: bugün kabak pişiriyorum zaten işi garantiye aldım hazır yemek yemek istemiyorum :9:

kızlar bugün yine temizliğe devam ediyoruz ama dünkü dönerden sonra gece çıktık sitenin etrafında 3 tur attık annemle bide merdiven çıktık :8: bugün kabak pişiriyorum zaten işi garantiye aldım hazır yemek yemek istemiyorum :9:

ayy canım kolay gelsin sizin ev bitince takımdaki herkese yardıma gelirsin demi:):1:

kızlaaar selamlar ben bugün lesli ile 5 mile başkadım,sonra leslienin yeni çıkan proğramını yaptı yaklaşık 2 saat sürdü ama mükemmel ter attım evde zamanı bol olan arkadaşlaaaf kesinlikle tavsiye ederim:=)))

Allahım biri annemi durdursun eve gelmem şerefine pastalar kurabiyeler yapılıyooo:((verdiğim her bir gram için göz yaşları dökülüyo neymiş erimişim bitmişiiimmmm annnnniiii halaa 67 kiloyuuuuummm:((((amaaa yapılan unlu hiçbirşeyin tadına bilem bakmadım bugün şükür:)))

ah canım poacadan uzak dursaymıssın keşke dicem ama eğer annen yaptıysa ve yanına yeni gelmişsen biraz kaçınılmaz son oluyo sanırım en iyisi annen hiç poaca yapmasın :1: Kazandibi en azından sütlü tatlı bır derece masum sayılır

ah canımcım bi anlatabilsem biraççık kilo verdim diye kendinden geçti:35:

kızlaaar selamlar ben bugün lesli ile 5 mile başkadım,sonra leslienin yeni çıkan proğramını yaptı yaklaşık 2 saat sürdü ama mükemmel ter attım evde zamanı bol olan arkadaşlaaaf kesinlikle tavsiye ederim:=)))

a.s canım yeni çıkan programımı? melike link vercekti o programmı? oo harika

Allahım biri annemi durdursun eve gelmem şerefine pastalar kurabiyeler yapılıyooo:((verdiğim her bir gram için göz yaşları dökülüyo neymiş erimişim bitmişiiimmmm annnnniiii halaa 67 kiloyuuuuummm:((((amaaa yapılan unlu hiçbirşeyin tadına bilem bakmadım bugün şükür:)))

:) bence sen annenide diyete sok yoksa dAYanamıcaksın artık:)anne yüreği dayanmaz

Back
X