Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah : 1 dilim tam buğday ekmeğine tahin pekmez sürüp yedim şekersiz çayla

arada 1 kupa papatya çayı, 1 dilim ananas

öğlen : balık ve yarım dilim ekmek

arada sütlü türk kahvesi

akşam : 1 porsiyon bulgur pilavı, yoğurt ve salata

2 lt su, alışveriş merkezine gittim gezdim bu da sporum oldu zaten regl olucam ve göğüslerim fln şiş acıyo baloncuk gibi olmaya başladım spor yapıcak halim kalmadı :/

türk kahvesii keyfi....menü güzell

Menümü yazayım hemen
sabah
2 küçük haşlanmış patates
peynir
domates(üzerine zeytin yağı gezdirilmiş)
1 yumurta

öğle:
1dilim karpuz
1dilim peynir
1dilim ekmek
2 tatlı kaşığı dondurma

akşam:
1 tabak enginar
2kaşık pilav
1 kaşık barbunya
salata

spor:leslie ile 5 mil:)

vallaa hem doyurucu hemde az ve öz bir menü olmus bence...

arkadaslar dün benimde internet kaynaklımı bilmiyorum ama gece girmeye calıstıgımda sayfa kopuktu acılmıyordu bir türlü giremedim siteye baglantıdandı sanırım..menümü ve mesaj sayımı bildiremedim o nedenle...kusura bakmayın..ama dün mesaj atamadım giremedigim için..

dünkü menü:
sabah 1 dilim peynir domates salatalık 1 yesil biber
2 dilim ekmek kepekli
3 bardak cay
arada:1 tane gofret :D
1 kupa meyveli cay
aksam:4 catal yogurtlu karısık kızartma 5 yaprak sarmaa elcegizlerimle sardıgım :D
2litre su
1 meyveli soda

10 temmuz mesaj sayım listesi

eloisee - 8
umutlayasasen - 4
cimcime81 - 1
papatya89 - 1

elif_ay - 0
yagmur - 0
pinibo - 0

Dün menümü yazamadım yine offf:((
kahvaltı yapamadım
öğle 7 adet köfte domates ekmek yok
ara 3 çatal yaşpasta
akşam ıspanak yemeği sadece 2 çatal birkaç yaprak sarması
ara çok küçük ıslak kek
bol yürüyüş:)) 2 litre su:))
çok az yemişsin....buna rağman kalorili ama sağlıklı diil.

selam hepinize kızlar ben nöbetteyim yine....bgn pek birşey yemedim ben o nedenle gündüzü geciyroum..
akşam:4 kasık pirinç pilavı ve 5 kasık barbunya..3litre su ictim...

günaydın kızlar listeyi unutanlar için hatırlatma !

pinibo 6-7 temmuz

eloisee 9-10 temmuz

umutlayasasen 11-12 temmuz

cimcime81 13-14 temmuz

yagmur3872 16-17 temmuz

elif_ay 18-19 temmuz

dünkü menü:
sabah 1 dilim peynir domates salatalık 1 yesil biber
2 dilim ekmek kepekli
3 bardak cay
arada:1 tane gofret :D
1 kupa meyveli cay
aksam:4 catal yogurtlu karısık kızartma 5 yaprak sarmaa elcegizlerimle sardıgım :D
2litre su
1 meyveli soda

canım öğlen yemeğin nerde ? :) öğün atlamasan daha iyi olur sanki şahsen ben öyle yaparsam akşama yükleniyorum :/

Selam kızlar dün nete girerim diye tahmin ediyordum vaktim kalmadı:)
yemek yiyecek vaktim bile olmuyor bir kilo vermişim yuppiiiiii:)))

yaz sonunda kardeşimin düğünü var bu hafta düğün alışverişine çıkacağız düğün öncesi ev boyama falan çok yoğun olacağım beni izinli yazarmısınız... Cuma bildirim yapmak için girebilirim...:46:

Allah kolaylık versin yağmurcum gerçi tatlı telaşlar bunlar :)

dünkü menüm :

sabah : 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, domates salatalık peynir zeytin az reçel ve şekersiz çay

arada 1 kupa papatya çayı

öğlen : 2 yumurtadan maydonozlu omlet yarım dilim ekmek

arada karpuz

akşam : 1 tabak bamya yemeği yarım dilim ekmek

2 lt su ve yine 2 saat kadar direksiyon salladım, insan oturduğu yerden tüm yediklerini yakar mı valla öyle işte spor yapacak halim kalmadı yine :9:

kimsecikler yok ama ben yine kendi kendime konuşmaya devam edeceğim :9: gerçekten grubumuza, motivasyonumuza ve kilo verme inancımıza sıkı sıkıya sarılmalıyız :16: bir görseniz eski çalıştığım yerlerden veya tanıdıklardan kimi görsem herkes aynı şeyi söylüyor sen amma zayıflamışsın ! ben de hemen böyle daha iyi ama demi diyorum evet tabi diyolar..düşünüyorum da benim şuanki fazlalıklarım gözüme böylesine batarken o zamanlar nasıl da körmüşüm neden daha önce verememişim diye hayıflanıyorum...insanın kendine güveni geliyor en başta, giydikleri yakışıyor alışverişe gittiğinde daha mutu oluyosun...

hatta geçen gece bir durum yaşadım bu beni biraz üzdü bakalım siz ne yorum yapacaksınız.Lise zamanlarımda beğendiğim bir çocuk vardı :9: tabi o zamanlar ben hafiften tombul yine :14: yakışıklı da bi çocuktu neyse olmamıştı o zamanlar, zaten ne kadar çocuksu duygular olduğunu sonradan anlıyor insan, gecen gece alışveriş merkezindeki bir mağazada cüzdan bakıyordum bir de karşıya baktım o oradaydı tanıdım o da beni tanıdı farkettim, sonra ben cıkısa doğru ilerlerken o da gelmeye başladı benden tarafa ben ne yaptım görmezden geldim ne var yanı yüzüne bakıp bi meraba desem öyle anlarda bazen ne yapacağımı bilemiyor gibi oluyorum :/ sonradan üzüldüm ama niye böyle davrandım diye onun kalbini kırdım mı diye, tamam cok samimiyetimiz yoktu belki ama sonuçta bir meraba diyebilirdim...

canım öğlen yemeğin nerde ? :) öğün atlamasan daha iyi olur sanki şahsen ben öyle yaparsam akşama yükleniyorum :/

canım ben genellikle öğlen uyanıyorum zaten günde 2 öğün yapabiliyorum..3 öğün sadece hastanede gündüz çalııyorsam yapabiliyorum normalda nöbet modundayken 3 ögün yiyemiyorumki :((

dünkü menüm :

sabah : 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, domates salatalık peynir zeytin az reçel ve şekersiz çay

arada 1 kupa papatya çayı

öğlen : 2 yumurtadan maydonozlu omlet yarım dilim ekmek

arada karpuz

akşam : 1 tabak bamya yemeği yarım dilim ekmek

2 lt su ve yine 2 saat kadar direksiyon salladım, insan oturduğu yerden tüm yediklerini yakar mı valla öyle işte spor yapacak halim kalmadı yine :9:

güzellllmenü begendimm...

Back
X