Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kuzum evet bende psikolojik oldugunu düsünüyorum bardakla oldumu su icmek aklıma bile gelmiyor hele evdeyken..
ben evede şişe su alıyorum valla damacanayı bıraktım uzun zamandır..sende öyle yap

evet evet, yarından tezi yok marketten ufak petlerden alıp başlayacağım :34:
sağolasın canım

düzenine tekrar dönüyor olman iyi haber ayşecim..
toparlarsın merak etme hem belki sabitsindir -500gr'ın vardı sonucta öyle düsün.

valla sorma Pınarcım, bir de bu misafirler diyet falan anlamazlar, zaten kendileri fena durumda :50:
inşallah toparlarım..olmadı, bu hafta sıkı bir diyetle kilo vermeye çalışacağım Pınarcım

iyi akşamlar

bugünkü menüm

sabah :2 dilim çavdar ekmeği yaklaşık 100gr lor 3 zeytin az salça

ara:1 elma

öğle: makarnalı salata 1 kase yoğurt

ara küçük üstü çikolatalı eti puftan 4 tane (dayanamadım oğlumla birlikte yedim)

akşam fırında balık,fırında patates

spor 40 dk plates 40 dk yürüyüş

valla Sıdıka şu puflar olmasaymış, herşey 4x4 lük..süper:nazar:

iyi akşamlar

bugünkü menüm

sabah :2 dilim çavdar ekmeği yaklaşık 100gr lor 3 zeytin az salça

öğle: makarnalı salata 1 kase yoğurt

ara küçük üstü çikolatalı eti puftan 4 tane (dayanamadım oğlumla birlikte yedim)

akşam fırında balık,fırında patates

spor 40 dk plates 40 dk yürüyüş

spor çok iyi olmuş. Yakmışsındır pufları.

sabah:1 tane GERCEK simit :(((
öğlen:4 kaşık sehriye corba
sonra çokonat :)
aksam 1 kase mercimek corba+4 kasık bulgur pilavı
2.5 litre su içtim...
8 gibide minik bir kase çekirdek yedim :(

Pınar diğer zamanlar o kadar az yiyorsun ki bugün yediklerini telafi etmişsindir, üzülme :9:

Bu günkü menüm:

sabah: 30 gr kelloggs, 130 ml yarım yağlı süt

ara: 60 gr üzüm

öğle: 1 yarım kabak dolması, 1 biber dolması, 150 gr yoğurt

ara: 2 tane cici bebe

akşam: 150 gr köz salatası (içinde patlıcan, yeşil biber, domates, soğan, kırmızı biber var ve yağsız yapıldı)

ara: 180 ml yarım yağlı süt

2 litre su.

30 dk yürüyüş....

Günaydın kızlar

iki hafta önceki kilom 55,8 di
bu hafta 56 görünüyorum

bugün bir daha internete girme fırsatı bulamayabilirim sabahtan bildirimimi yapayım dedim

günaydın

geçen haftaki tartım 78.8

bu haftaki tartım 77.8 çıktı

-1000gr ayy çok sevindim yaptığım sporlar işe yaramaya başladı...

başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :58 kg
bu hafta:57.2 kg :nazar:
giden: 800 gr
toplam giden : 20.8 kg
Hedef : 55 kg
boy : 1.63
beden : 36

günaydın , hayırlı cumalar kızlar..

yarın doğum günüm diye son günlerde dikkat etmeye çalıştım..
:nazar:

hepinizi öperim sevgiler
:3:

Melike sana kurallarımızı yazıyorum:
1)Pazar günleri hariç her gün menümüzü mutlaka yazıyoruz. İsteyen pazarları da yazabilir tabi. Diğer menülerin en az 2-3 tanesine yorum yapıyoruz. Doğrularımızı ve yanlışlarımızı ancak bu şekilde görebiliriz.

2)Haftada 3-4 gün yürüyüş, yüzme, leslie, mekik vs. mutlaka spor yapıyoruz. Takımımızda bir spor listesi hazırladık her gün menümüzün altına kaç dakika spor yaptığımızı yazıyoruz ve zazaa(Naz) Cuma günleri listemizi yayınlıyor.120 dakikanın altında kesinlikle kalmıyoruz yoksa spor cezası gelebilir.

3)Mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz, diyet bozuluyor. Bunun için her gün en az 5 mesaj yazıyoruz. Yazdığımız son mesajda o gün kaç tane olduğunu mutlaka belirtiyoruz ve ertesi günü sıra kimdeyse o, mesaj sayıları listesini hazırlıyor. Takım kaptanı olarak ben bu mesaj sayılarını kaydediyorum. Yeni gelen arkadaşlarımızın en çok dikkat etmesi gereken konu mesaj sayılarıdır. Çünkü takıma alınıp alınmamayı bu belirler.

4)Cuma günleri 13.00’e kadar herkes kilosunu bildiriyor. Aç karnına, kıyafetsiz ve tuvaletten çıktıktan sonra tartılırsak en doğru sonucu verir. Bütün takımlarda bildirim listeleri 16.30’da bitmek zorundadır. Bir işiniz çıkar, gelemeyebilirsiniz fakat takım kaptanı olarak mecbur kalırsam listede bildirimde bulunmadı yazabilirim. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olan üyeler bir daha Cuma Zayıflama Yarışmalarına alınmaz. Listeyi hazırlamak için benimde süreye ihtiyacım var ve 13.00’de bitmesi çok önemli. Eğer gelemeyecekseniz önceden söylersiniz, izinli yazarız o zaman sorun olmaz.
Not: Yeni üyelerimizi 2 hafta deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye. Siz de hak verirsiniz ki gelip 2 gün yazıp sonra giden çok oluyor.Bu 2 haftada takım içi listeye alıyoruz.Deneme süreci üyeye göre değişebilir.
Eğer kabul ediyorum dersen hedef kilonu da yaz kaydedeyim başlayalım.Birde mesaj sayıları ile menü yazmak en önemli kurallardan bu ikisini yapman ilk şart:34:

sonunda çok öncelere gidip bulabildim kuralları :) başlangıçtaki kilom(28.09.2012= 96.5 hedef kilo=55 bu hafta(05.10.2012)=94.6
1-2 gün içinde regl olma ihtimalim var ilaçla olduğundan net tarih veremiyorum sanırım 5-6 aydır olmadığımdan onun ödemide var vücudumda

Allah kahretsin öküzlük yaptım günaydın demeyi unuttum :D HERKESE GÜNAYDIIINN :16::16:

kızlar günaydınnnnnnn,

geçen hafta 58.8
bu hafta 57.8 :52:

tartıyı su terazisi ile ayrıca kontrol ettim, tartı gayet düzgün :52:

Nazzz bunun bir açıklaması olmalı, reglimin son günlerini yaşıyorum, hala bitmedi, bu fark niye?
acaba misafirler buradayken kötü beslenmeme rağmen akşam 19.00 dan sonra yeşil çay ve arada az tatlı ile idare ettim, erken akşam yemeği bunun sebebi olabilir mi??
amannn ne kurcalıyorsun ki Ayşe 1 kg işte :16::16:

çok mutluyummmmm

Bu günkü menüm:

sabah: 30 gr kelloggs, 130 ml yarım yağlı süt

ara: 60 gr üzüm

öğle: 1 yarım kabak dolması, 1 biber dolması, 150 gr yoğurt

ara: 2 tane cici bebe

akşam: 150 gr köz salatası (içinde patlıcan, yeşil biber, domates, soğan, kırmızı biber var ve yağsız yapıldı)

ara: 180 ml yarım yağlı süt

2 litre su.

30 dk yürüyüş....

ben de eve bir mutfak terazisi almaya karar verdim, diyetisyenin verdiği 150 gr et olayını düzgün yapmak için :1:
ama bize yine de şu kadar kaşık vs. diye belirtirsen belki terazisi olmayan arkadaşlar da bu gramaj olayını çözmüş olur :34:

günaydın

geçen haftaki tartım 78.8

bu haftaki tartım 77.8 çıktı

-1000gr ayy çok sevindim yaptığım sporlar işe yaramaya başladı...

Sıdıkacım çok sevindim!:nazar:
ya Sıdıka ben bu hafta spor da yapamadım pazartesi dışında, acaba çok spor yapmak gerçekten kilo vermeyi engelliyor olabilir mi :44:

günaydın kızlar kilom 74.8 ama ben cok sevindim cünkü adetime yakınken ilk defa kilo verdim :52: öğleden sonra grşz

başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :58 kg
bu hafta:57.2 kg :nazar:
giden: 800 gr
toplam giden : 20.8 kg
Hedef : 55 kg
boy : 1.63
beden : 36

günaydın , hayırlı cumalar kızlar..

yarın doğum günüm diye son günlerde dikkat etmeye çalıştım..
:nazar:

hepinizi öperim sevgiler
:3:

Şebnem süperrrr:nazar:
yarın pastaları götürürsün gönül rahatlığıyla :1:

sonunda çok öncelere gidip bulabildim kuralları :) başlangıçtaki kilom(28.09.2012= 96.5 hedef kilo=55 bu hafta(05.10.2012)=94.6
1-2 gün içinde regl olma ihtimalim var ilaçla olduğundan net tarih veremiyorum sanırım 5-6 aydır olmadığımdan onun ödemide var vücudumda

Allah kahretsin öküzlük yaptım günaydın demeyi unuttum :D HERKESE GÜNAYDIIINN :16::16:

sana da günaydın Melikecim, harika bir gün olur hepimize inşallah!:16:

Back
X