• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın güzeller...Nasılsınız bakalım.
Dünkü menümü yazayım. Sabah bir lokma ekmek bir lokma yumurta(yemeğe başlarken tam canım sıkıldı yemek yemedem kalktım)
öğlen bi parça ekmek azıcık yumurta , bir iki kaşık çorba(çorba da oğlumdan kalan)

Aslında hiç bişiy yemedim dün. Bugün sabah tartıldım 84,9 um. İnşallah geri almam. Ama dedim ya bilerek aç kalmadım moralim biraz bozuktu ondan...
bugün de bi parça ekmek küçük bi salatalık , biraz da peynir yedim çayla birlikte...
Öle işte.

Canım eğer düzenli yemek yemezsen tüm verdiklerini geri alırsın

tamam canım telden girersina rtık doktora git mutlaka ihmale gelmez biliyosun

aynen bende zaten buna dikakt edebilmek için değişik br şekilde yazdım ki
hatırlayalım biz burda yarışıyoruz arkadaşlar
günlük takıldığımız bir form değil
belli kuralları var
ve kilo vermemiz şartttttttttt

farkındayım
ruh sağlığımda pek normal sayılmaz
ama dün sanırım biraz daha rahatladım eşimle konuştuk falan
konuşmadan insalar birbirini e kadra aynlış anlayabiliyorlar ya

36 mııııııııııııııııııııııııııııı
bal damlıyo ağzından canım

Canım boşuna "insanlar konuşa konuşa"dememişler;-)
Baş damlamıyor,istediğini uygula,yeter!neden olmasın;-)

Günaydın kızlar.Gerçi öğlen oldu :))
Dün yediklerim :

sabah : 1 kase k-fleks(porsiyon biraz büyüktü)
ara: yok (kahvaltıyı geç yaptım)
öğlen: 3 etimek,zeytin-peynir-1 bardak az şekerli kahve
ara : 1/4 simit (dışardaydım)
akşam : 1 dilim ekmek,domates-salatalık-yeşillik-1 kk peynir,3 zeytin,3 dilim sucuk (kahvaltı)
ara : 1 dilim ekmek üzerine ton balığı ve kornişon turşu (akşam yemeğini 5te yiyince 9 gibi fena acıktım)

Spordan sayılırmı bilemem ama öğlen 1de çarşıya çıktık.Akşama kadar gezdik ve eve geldikten sonra oğluş uyuyana kadar hiç oturmadım.

Bence her türlü hareket önemli
Spor olup olmadığını bilemem ama hareketli olmak kazım

selam,hafta sonunun rahatlığından mı bilemedim bugün kendimi enerjsi alınmış hissediyorum:31:
sabah kalktığımda zaten elim yüzüm şişti,tartıdada baya fazla çıkınca olan enerjimde gitti,ama yinede sürüne sürüne mi derler kendimi zorlayıp sporuma gittim ve yaptım.
spordan sonrada biraz avm de yürüdüm, eşofman tarzı yazlık ince kottan kendime lcw den pantolan aldım,bugünün belkide en iyi kısmı oydu çünkü 44 beden:1:
haliylede öğlen yemek vaktim çok gecikti ,az önce yedim.sanırım ben sorunumu biliyorum benim bedenim saat hesabı işliyor,her şey planlı programlı olmassa tüm dengem bozuluyor.
yemeğimi zamanında ve önceden düşünülmüş hazırlanmış olarak yemeliyim ki sonuç alabileyim.
2 gündür bozuk yemek ve uyku düzenim bugünede sarkmış oldu.
artık akşam yemeği yerine ki zaten saat geç oldu yoğurt falan yerim.ve en önemlisi 11 de benim yatağa girmiş olmamın gerektiği..

ayy açıldım biraz şöyle aklımdakileri yazınca...

ve kızlar önce kendime sonrada sizlere bende kadriyecime ek olarak hatırlatayım,bir yarışmadayız ve bu yarışma belkide kendimiz için yaptığımız en güzel şey..ve sonucunda da ödül olarak bize,sağlıklı ve güzel bedenimiz hediye edilecek...dünyanın en zengin kişisi bile olsak,parayla satın alamayacağımız bir şey ...
ben karar verdim,yarışmayı kazanıp kendime yeni bedenimi hediye edeceğim...
:54:

Ah ben de düzeni bozulunca dengesi şaşanlardandım canım
Ama şöyle bir gerçek var, hayatımız boyunca böyle bir düxen çok zor, dengelemek lazım..ben kemdimi iyi jissettiğimde çok güzel dengeliyorum ama bazen de olmuyor işte..
Ben hedefimi tutturuna kendime yeni spor kıyafetleri ve bikini alacağım yaz kspıya dayandı hala bikinim yok,evdekiler çok eskidi

Hayırlı geceler kızlar...
Bugün günüm çok da güzel geçmedi...
Anne ve babamın ısrarı ile diş doktoruna gittim.Kanal tedavisi dolgu derken 2 saatim geçti.
Gitmeden önce karnımı doyurmadığım için öğlen atıştırdığımla bu saate kadar aç kalmak zorunda kaldım.
Şuanda da fena diş ağrım var.Yarın tekrar dolgu için gitmem gerekiyor.
Sevmiyorum dişçiyi yaaaa :4:

bugün yediklerim

sabah : 1 kk peynir,5 zeytin,1 çay.k t.yağ,1 dilim ekmek-salatalık-domates-yeşillik
ara : 1 kare çikolata
öğlen : 3 etimek
gece : minik kase çorba,1 haşlanmış patates

Çok ağrım var,en iyisi gidip uyumak :37:

Geçmiş olsun turuncu

Kızlar selam
Seyahatte bile yediklerine dikkat edebilen insanlara hayranlık duyuyorum zira benim dengem şaştı:-)
Sabah
Yarım kruvasan
Çeyrek kek

Öğlen
2 büyük dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
1 tavada yumurta
2 zeytin
Domates biber

Akşam üzeri
1 tabak mantı

Akşam
2 dilim şöbiyet

Tabii ki spor falan yok..
Bu gece eve dönüyoruz kendimi düzene sokacağım tez zamanda,bu böyle gitmez, kendimden hiç hoşnut değilim

Kızlar bu arada yeni birşey öğrendim
Fazla sporun kilo vermeye çok bir katkısı yokmuş daha çok mutluluk hormonlarını harekete geçiriyormuş
Spor hocam haftada 3 gün sporun yeterli oldugunu söylediğinde kulak asmamıştım
Ama hareketli hayat şart
Sanırım Taylan Kümeli, Karatay falan günde 30/40 dk yürüyüş yeterli demelerinin sebebi bu..

Merhaba kizlar nasilsiniz bayraminiz da kutlu olsun.ben bugun misafir ve bayram telasindayim kahvalti dahil yemekli misafirim var.gece gelmeye calisirim.iyi aksamlar.

Kızlar bu arada yeni birşey öğrendim
Fazla sporun kilo vermeye çok bir katkısı yokmuş daha çok mutluluk hormonlarını harekete geçiriyormuş
Spor hocam haftada 3 gün sporun yeterli oldugunu söylediğinde kulak asmamıştım
Ama hareketli hayat şart
Sanırım Taylan Kümeli, Karatay falan günde 30/40 dk yürüyüş yeterli demelerinin sebebi bu..

Benim spor hakkinda ki gecmisimden ogrendigim şu ki fazla spor fazla vermek degil.nasil desem sporu agir yapmamak lazim ve surekli degil.

iyi akşamlar:3:

menüm:56:

sabah:56:
1 bardak ılık ballı sirkeli limonlu su

kahvaltı:56:

kepekli tost
5 zeytin
ada çayı

ara:56:
yok

öğlen:56:

cızzz yedimmmm

türk kahvesi
1 lokum

akşam:56:
1 kase yoğurt

1 portakal

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

70 dk

off cumartesinden beri kendimi toparlayamadım hala yemek konusunda:17:
yarından itibaren yeni listem başlıyor inşallah bu sefer kaçamaksız tamamlıcam.
demek arada böyle oluyor,en az zararla atlatabilmek çok önemli:31:

iyi geceler kızlar annemle süperr geziyoruz çok yorgun oluyoruz nete girmeye vaktimiz kalmıyor

sabah yoğurt bir dilim ekmek

ara çeyrek dilim tavukgöğsü

öğle adana kebap iki dilim ekmek

akşam kesme mantı domates eritme bir dilim ekmek

akşamdan sonra süt ve petibor 3 tane çay bardağı kola

spor yok gezmekten ayaklarım ağrıyor

annem hafta sonuna kadar benimle kilo almadım hafta sonu çok mutluyum yarın sabah evdeyiz menülere bakarım rahat rahat:))

selam kızlar nasılsınız dün hiç gelemedim malum tatildi
oğlumu bayrama götürdüm sabah izledik zaten geç gitmişiz yarım saat izledik sonra bitti:1:
öğleden sonra evdeydim tv izledim evin tadını çıkardım
hava güzel olduğu için oğlum dışarda oynadı
spor yapmadım sadece bayrama giderken yürüdüm:34: 20 dak. filan

selam kızlar bir görünüp bir kaçar vaziyetteyim bugünlerde kendime tatil verdim anne özlemi gideriyorum:)) sorumsuzluğu sevmem ama nete girmektense annemle vakit geçirmek daha tatlı geliyor:))
sabah kahvaltıya davetliydik birazdan da dolma yemeye davetliyiz güneydoğu usulü... akşam künefe yemeye götürecek bir arkadaş...

dostlarımın kıymetini anladım bir dakika yalnız bırakmıyorlar annemi sürekli birileri davet ediyor dolayısıyla da kaçamak değil artık diyetsiz bir hafta geçiriyorum:))

dün kilo artışı yoktu aşırı gezmektendir:)) inşallah bu haftayı artışsız atlatırım vermesemde olur:))

selam kızlar bir görünüp bir kaçar vaziyetteyim bugünlerde kendime tatil verdim anne özlemi gideriyorum:)) sorumsuzluğu sevmem ama nete girmektense annemle vakit geçirmek daha tatlı geliyor:))
sabah kahvaltıya davetliydik birazdan da dolma yemeye davetliyiz güneydoğu usulü... akşam künefe yemeye götürecek bir arkadaş...

dostlarımın kıymetini anladım bir dakika yalnız bırakmıyorlar annemi sürekli birileri davet ediyor dolayısıyla da kaçamak değil artık diyetsiz bir hafta geçiriyorum:))

dün kilo artışı yoktu aşırı gezmektendir:)) inşallah bu haftayı artışsız atlatırım vermesemde olur:))

Ohhhh yarasın inşallah....
Anne ne güzel birşey dimi......

Dün misafirim vardı birazcık kaçırdım sanırım.

Dün sabah 2 3 lokma gözleme , bir parça ekmek , peynir zeytin ve çay
öğlen nohut yemeği ve 2 3 kaşık pilav , çoban salatası
akşam 3 mercimek köfte yarım kase çorba , fırında köfte patates , yoğurt , salata (az az ) 2 ısırık kek
sabah akşam sirkeli su , arada yeşil çay

bugün sabah 3 ısısık kek (bir minik dilim bile değil) , bi parça tahinli çörek ,
öğlen erişte , mercimek çorbası

Akşama allah kerim.

Back
X