Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

takım dereceleri
1. duygubaby (82.7 /78,2/2,25/%2,72) süpersin canım süperrr
2. turuncu ( 72,5 /71,4 /1,1 / %1,52 ) aman aman aman tebrikler
3. sewil087 (57.2/56/0,6/%1,05) tebriklerrr

Kilo alanlar
1. kadis ( 70,9 /72.2 /-1,3/ % -1,83 ) of of of bu nasıl bir artış

kilo verenler neler yaptığınızı kısaca paylaşabilir misisniz lüpppennn

tebrikler kilo veren arkadaşlar umarım devamı arta arta gelir hep eksilerde olursunuz.
kadis sende umarım son kez artılarda olursun bir daha olmaz...

Teşekkür ederim kaptanim. Biliyorsunuz ben yeni katıldım arkadaşlar ve tamda final zamanında. Finallerden cok diyet yapmaya özen gösterdim bu arada mezun olucaz diyearkaslarin toplanmalarinda kaçamak yapmamak içın kendimi zor tuttu. Cafelerde sade soda içtim herkescikler tatlı dondurma.ve bol kalorili kahvelerini yudumlarken. Izgara koftemi pilav yerine salatayla servis etmelerini rica ettim arkadaşım mantı yerken. Dayanılmaz olunca iki tanecikleri taddim. Tadinca devamının geleceği şeyleri tadmadim bile dondurma başta olmak üzere çikolata kahve hiç icmedim hemde final haftamda hep 5 kilo alırken ilk defa kilo verdim. Spor yapamadımpek biliyorsunuz arada kosturmalarim oldu. Karbonatli.suya başladım.düzenli icemedim hakeza bitki çaylarını da öyle. Kabızlık problemim var ekmek yemedigim günlerde de pek çıkamıyorum ve adetim cok geçti duba gibiyim dusun kilo verdiğim hiç belli olmuyor. Bakalim eşim yada annem fark edecek mi? Abur cubur ve ekmeği azaltinca oluyor. Uno denge light ekmeği ne zaman yemeye başlasam az ekmek yiyorum. Dilimi tok tutuyor. Geçen sene medicanaya diyetisyene gittim 2 ay verdiğim paralara yanıyorum. Küs gibi yiyip 3 kilo felan anca vermiştim. Bende en iyi kendimizi biz biliyoruz bunu kesfettikten.sonra kilo vermek zor değil ama dün karşıdan metrobusle geldiğimde fruttare aradım cok şükür kalmamıştı.markette. tatlı isteğimi akşam yiyeceğim aktivia hayali ile bastirdim. Birde bura olmasaydı çoktan bırakmıştım buraya yazacağımı düşünunce daha iyi motive oldum. Sürekli aynalara baktım. Cikintilarima kıvrım demekten vazgeçip sevimsiz görmeye başladım. Elbiselerin yakışmıyor diyip iki haftadır kot üzerine trenckot giyip çıkıyorum. Kendimi kivrimlarimla kilolarimla güzel hissedip yakıştı dememek içın. Sonra istediğimi giyemedigimi hatırlatıyorum. Bulduğumu değil beğendiğimi.giymem almam birinin üzerinde görünce sadece hoş denetim bende alıp giyicem diyorum kendime. Sonra 1 hafta önce mezuniyet içın aldigim etek gömlek içın annemle 2 gün disari çıktığımız düz lacivert etek.bulamadığımız zamanı hatırlatıyorum kendime öyle iste. Birde burdaki telkinlerden sonra meyve yerkende sinir koydum adetle yemeye dikkat ediyorum. Hedefim 65 ama umarim o kiloya düşmeden hamile kalırım çünkü o kadar beklemek istemiyorum. Biraz zayiflayip hamileliğimi de su an giydiklerimle tamamlamak istiyorum.
Kilo veren arkadaşları tebrik ederim bu hafta evime geçiyorum umarim yemegi kendim pisirirkende kilo verme bizim bu şekilde devam eder.

Bu arada hoşgeldin Pukuut. Seninle bu haftaki kilo.verme rekorumu kırmak istiyorum :))
Hoş buldum.. ve tekrar tebrikler!
Bilinçli bir paylaşım daha..
Hem bilinçli hem de psikolojik yöntem kullanılmış.. Bravo, ne diyeyim bunca güzelliğin sonrasında..?

:46: :nazar:

:71: Merhaba 8.takımcım ve kadiscim,

Bugün itibariyle, bir hafta süreyle sizlerle olacağım..
Dilerim hep birlikte güzel paylaşımlarla, keyifli ve sağlıklı kilo veririz.

Misafircilik oyununa 5.takımda başladım. Her takımda bir hafta kaldım ve sıra şimdi sizin takımda..:34:

5.takımda 500 gr. / 6.takımda 700 gr. / 7.takımda 400 gr. verdim.

Bugün 59,7 kiloyum. Bu hafta en az 300 gr. vereceğime söz veriyorum.

Nihai hedefime gelince.... 58 :10:

hoşgeldin püsküütcüm gelişin şerefine hedefim 55.5 :1: buda demek oluyor ki 1.1 kilo vercem inşallah bu hafta 55 i görmek için elimden geleni yapcam kısa sürede sağlıklı bir şekilde mezun olcam inşallah :1: zaten senden şüphem yok verdiğin kilolara bakılırsa bizimle birlikte iken fazlası ile verirsin inşallah :16:

bugünkü menüm kızlar :56:
sabah kepekli ekmeğe kaşar domatesli tost tek şekerli çay
öglen yarım kase şehriye çorba tavuk döner iki parça domates biber patates kızartma ayran iki dilim baklava :17:
akşam yoğurtlu çorba

2 lt su 1 saat tempolu yürüyüş :8:
cumanın şerefine bikaç top da dondurma olabilir miiii :27:

Misafircilik oyununa 5.takımda başladım. Her takımda bir hafta kaldım ve sıra şimdi sizin takımda..:34:

merhaba püsküt hoşgeldin sefalar getirdinnn:16:
umarım beklediğinden dahada fazla kilo verirsin :1:

ne ara yazdınız bu kadar yaaa
sizi 1 saat bırakmak yaramıyor yaaaa
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

afiyet olsun güzel menü

iyi yürüyüşler canım

aynen öyle bu hafta gayet düzenliydin
eğer kaçamakların olsaydı uyaracaktım fena fena
ama devam verip kurtulacan burdan bacım

ya sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ben ya
geçtin canım beni harikasın
öpüyorum seniii:38::38::38::38::38:

porsiyon kavramını bilmiyorum ama benim için porsiyon 4 kaşık demek
eğer öyleyse patateste sorun yok

sağol kaptanım eğer kaçamaklarım olursa uyar kız kaptanımsın etim senin kemiğim senin
20 hazirana kadar bana kaçamak yok 57 olacagım allahın izniyle
hergün çekeceğim mekiğimi
sorunum zaten göbek onuda mekikle yok edeceğim
:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

Hoşgeldin püsküüt :3:
Güzel bir hafta olsun hepimiz için :46:

ablam ablam
beni takım takım gezmek de paklamaz
ne yapsam acaba ya
bugün itibariyle deli gibi yürüyüş yapsam
ama yürüdüm bu hafta hep
haftaya hedefim büyük 1 kilodan fazla vereceğim
ve günlük tartılıp yazacağım

Kaptancım 1 haftada nasıl 1.3 kg aldın ???
Geçen haftalarda lapa yapıyorum demiştin.Lapa sonrası dikkat etmedin mi acaba ?
Yani genelde regl dönemlerinde ödem nedeni ile bu kadar alınır,sanırım seninde vucudun ödem topladı :44:
Ya da bu hafta diyet yapmadın :19:

takım dereceleri
1. duygubaby (82.7 /78,2/2,25/%2,72) süpersin canım süperrr
2. turuncu ( 72,5 /71,4 /1,1 / %1,52 ) aman aman aman tebrikler
3. sewil087 (57.2/56/0,6/%1,05) tebriklerrr

Kilo alanlar
1. kadis ( 70,9 /72.2 /-1,3/ % -1,83 ) of of of bu nasıl bir artış

kilo verenler neler yaptığınızı kısaca paylaşabilir misisniz lüpppennn

Hmmm biliyorsunuz annemlerden yeni döndüm.Orada kilo veremediğim için bu hafta kendimi cezalandırdım.Hiç çikolata tarzı şekerli şeyler yemedim.Zaten havalar iyice ısındığı için canımda bir şey yemek istemiyor.Özellikle de akşamları erken yemek kilo vermemde çok etkili oluyor.Bu sabah regl olmuş olmama rağmen 1.1 kg vermiş olmak beni çok mutlu etti.
Spor yapamıyorum ama oğlumun peşinde koşturup duruyorum.Her gün en az 1 saat park gezimiz oluyor.

Bu hafta çok hırslıyım çünkü hamilelik öncesi kıyafetlerime girmeye çook azz kalmışşşş :32:

:41:

ya sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ben ya
geçtin canım beni harikasın
öpüyorum seniii:38::38::38::38::38:

yarışalım mııı hııı :35::41:

merhaba arkadaşlar ben 4. takımdan geliyorum
liste paylaşımında aranıza yeni katılan duygubaby adlı arkadaşın dikkatımı cekti
maşallah canım bir haftada 4.5 kilo nasıl verdin :53: :53: sok diyet felan mı uguladın ?
ben diyetisyen kontrolünde kilo veriyorum hergün muntazaman spor salonuna gidiyorum diyet listemin disina asla ve asla çıkmıyorum
ağzıma lokma almıyorm listenin dışında ve akşamları 1 saat yürüyüş yapıyorum kendimi yırtıyorum bir haftada 1.5 kiloyu zor veriyorum
yaklaşık 3 ay olucak diyeti başlayalı 17 kilo verdim hayretler içerisindeyim bir haftada 4.5 kilo nasıl verilir diye

bugünkü menüm kızlar :56:
sabah kepekli ekmeğe kaşar domatesli tost tek şekerli çay
öglen yarım kase şehriye çorba tavuk döner iki parça domates biber patates kızartma ayran iki dilim baklava :17:
akşam yoğurtlu çorba

2 lt su 1 saat tempolu yürüyüş :8:
cumanın şerefine bikaç top da dondurma olabilir miiii :27:

sakinnnnn yeme ogle yemeginde yemissinn zatennn...verdigin kilolari almak yokkkk

merhaba arkadaşlar ben 4. takımdan geliyorum
liste paylaşımında aranıza yeni katılan duygubaby adlı arkadaşın dikkatımı cekti
maşallah canım bir haftada 4.5 kilo nasıl verdin :53: :53: sok diyet felan mı uguladın ?
ben diyetisyen kontrolünde kilo veriyorum hergün muntazaman spor salonuna gidiyorum diyet listemin disina asla ve asla çıkmıyorum
ağzıma lokma almıyorm listenin dışında ve akşamları 1 saat yürüyüş yapıyorum kendimi yırtıyorum bir haftada 1.5 kiloyu zor veriyorum
yaklaşık 3 ay olucak diyeti başlayalı 17 kilo verdim hayretler içerisindeyim bir haftada 4.5 kilo nasıl verilir diye

Canim 2 haftada verdim zaten ben düğünden sonra 9 kilo almıştım 2 ayda. Çalışmak stres mezuniyet telasesinde gitti geçen sene bende diyetisyene giderken iki ayda 3 kilo vermiştim. Neler yaptığımı önceki sayfalardan okuyabilirsiniz.

Canim 2 haftada verdim zaten ben düğünden sonra 9 kilo almıştım 2 ayda. Çalışmak stres mezuniyet telasesinde gitti geçen sene bende diyetisyene giderken iki ayda 3 kilo vermiştim. Neler yaptığımı önceki sayfalardan okuyabilirsiniz.

şimdi oldun canım :34: :34: 2 haftada olabilir bende görünce gözlerime inanamdım nasıl olur felan dedim :9: :9:

hoş geldin guruba sağlıklı ve iyi kilo vermeler diliyorum :16:

Menumu erkenden yazayimda baska birsey yemeyeyim...

Sabah yarim paket form buskuvi

ara turk kahvesi sut

ogle yogurt 3 kasik bi lokma ekmek

ara aktivia ve yarim kepekli galete

aksam yagsiz kepekli ekmekle yapilmis tost ve domates...

Kuru uzum ve cevizi ara ogun olarak yiyecegim yatmadan bitki cayimi icerim birde...

Bir saat tempolu yuruyus
Su 2 litreyi biraz gecebildim...

Kizlar 4. Takim cok guzel bi odul ceza uygulamasi yapiyor cok hosuma gitti bakmanizi tavsiye ederim...

15 dakika yattim dinlendim biraz yuruyuse cikayim ben. Eee tavuk bile yata yata buyurmus ben kuculmek istiyorum:-)

Bugünki menüm
Sabah:1 poaca 2 zeytin 2 dilim peynir domates salatalık
Öğlen: yarım simit 4 kayısı
Akşam: 4 tane dondurulmuş adana köfte 2 kaşık makarna salata

Tüm gün valiz hazırladım aşağı.yukarı.kosturdum

Her hafta misafiri olduğum takımın analizini yapıyorum, biliyorsunuzdur..
Analiz son 2 aylık dönemi kapsıyor. (303.etap - 311.etap)
311. etap bildirim listesini baz alıyorum ve o listede olan üyelerin 303. etapta veya yoksa en yakın etapta kaç kilo olduklarına bakıyorum.
Doğal olarak yeni yarışmacılar bu analiz kapsamında olmuyorlar.

Gönül isterdi ki daha güzel bir analiz çıksın.. Ama olmadı maalesef.. :26:

Mesajlara yarın bakacağım..
Mönümü de yarın paylaşacağım..

Yukarıdaki analizden yola çıkarak; sondan 4 sırada yer alan arkadaşlarımın mönülerine, takımınızda olduğum bu hafta elimden geldiğince yorum yapmaya çalışacağım. Bu dört kişi; kadis, umutlayasasen, nice15 ve newlife35

Tek satır yazıp geçmediğim ve mönüleri dikkatlice incelediğim için zaman problemi nedeniyle sondan 4 arkadaşımı seçmek mantıklı geldi. Yoksa herkese yorum yapmaya kalkınca zaten baştan savma oluyor ki hiç sevmediğim şey..

Hatam olursa şimdiden affola.. :34:

Yarın görüşmek üzere, iyi geceler.. :71:

menüm
sabah peynir 3 zeytin domates salatalık 1 tatlı kaşığı reçel 2 bardak tek şekerli çay
öğle 1.5 dilim kabaklı döndürme 1 dilim karpuz 1 tane domates
akşam 1 kase mercimek çorbası 3 parça kızarmış tavuk kanadı 3 kaşık börülce salatası
5 6 çilek 5 6 kiraz
40 gr antep fıstıklı bitter çikolata yedim mensim dayanamadım :(((
1.5 lt su
1 saat yürüyüş
20 dk hareket

menüm
sabah peynir 3 zeytin domates salatalık 1 tatlı kaşığı reçel 2 bardak tek şekerli çay
öğle 1.5 dilim kabaklı döndürme 1 dilim karpuz 1 tane domates
akşam 1 kase mercimek çorbası 3 parça kızarmış tavuk kanadı 3 kaşık börülce salatası
5 6 çilek 5 6 kiraz
40 gr antep fıstıklı bitter çikolata yedim mensim dayanamadım :(((
1.5 lt su
1 saat yürüyüş
20 dk hareket

Canim akşam meyve miktarın biranda fazla olmus. Cikolatada olmasaydı iyi olurdu :( spor ve su iyi kabaklı dondurmede neyin nesi

Back
X