Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar bugün kü menüm

Sabah
1 bardak ayran
1 tane salata
1 dilim ekmek

Ogle
Yagsiz tost
sekersiz cay

Aksam
3 kasik taze fasulye kavurmasi
1 kasik kizarmis patlican yoğurt lu
4 tane yaprak sarma

2 litre su 1 fincan yeşil cay
Spor
30 dk plates ve
Leslie ile 5 mil

menü harikaa spor dersen kıskandım walla süper...

perşembe menüm
sabah yarım paket diyet bisküvi
ara nescafe yarım paket diyet bisküvi
öğle yok işyerinde kayısı buldum 3 tane yedim
akşam 7 kaşık pilav tavuk haşlama 5 kaşık yoğurt
yarım dilim karpuz
sonrasında 30 dk yürüyüş

cuma menüm
sabah bi dilim ekmek2 dilim peynir 5 tane zeytin
ara diyet kraker
öğle diyet bisküvi bi paket
ara nescafe
akşam yarım kase mercimk çorba 1 dilim ekmek 3 kaşık tavuklu pilav
türk kahvesi
yemek sonrası 40 dk yürüyüş

kaptanım menülerin benim bugünkü menüm gibi olmuş... bisküvi, kraker ağırlıklı gibi... pek sağlıklı göremedim...

Kızlar moralim cok bozuk valla malum olaylardan.
Bugünkü menüm

Sabah
Çikolatali special k

Öğlen
1 tabak domatesli makarna

Ara
3 çilek, 5 kiraz

Aksam
3 adet biber dolması
Light yoğurt

Su: 2,5 lt
Spor: 1 saat yüzme

canım duyuyoruz olayları sosyal paylaşım siteleri çalkalanıyor... menün çok güzel olmuş afiyet olsun... regl dönemi olmasaydı bizde gidecektik bu hafta yüzmeye offff...

menüm:56:
SABAH:
1dilim karpuz
1dilim peynir

ÖĞLE:
1ayran
1yeşil elma

AKŞAM:
4kaşık pilav
1yağsız peynirli minik börek
yarım kase az şekerli sütlaç üzeri 1top dondurma (misafirliğe gitttim akşam yakarışlarımsonuçsuz kaldı:14::14:
1dilim karpuz

***bu menüye midem gurulduyo ya ne alakaysaaa:1::1:
SPOR:50 dak. koşmaca yürümece 410 cal

sabah , öğle okudum offf çok güzel diyecektim ama akşam geldi. kendine bol bol kız derim... sporun çok güzel...

:71: Merhaba 8.takımcım ve kadiscim,

Bugün itibariyle, bir hafta süreyle sizlerle olacağım..
Dilerim hep birlikte güzel paylaşımlarla, keyifli ve sağlıklı kilo veririz.

Misafircilik oyununa 5.takımda başladım. Her takımda bir hafta kaldım ve sıra şimdi sizin takımda..:34:

5.takımda 500 gr. / 6.takımda 700 gr. / 7.takımda 400 gr. verdim.

Bugün 59,7 kiloyum. Bu hafta en az 300 gr. vereceğime söz veriyorum.

Nihai hedefime gelince.... 58 :10:

Püsküüt hoşgeldin :3:
dilerim en kısa zamanda sağlığına ve eksi kilolarına kavuşursun :16:

takım dereceleri
1. duygubaby (82.7 /78,2/2,25/%2,72) süpersin canım süperrr
2. turuncu ( 72,5 /71,4 /1,1 / %1,52 ) aman aman aman tebrikler
3. sewil087 (57.2/56/0,6/%1,05) tebriklerrr

Kilo alanlar
1. kadis ( 70,9 /72.2 /-1,3/ % -1,83 ) of of of bu nasıl bir artış

kilo verenler neler yaptığınızı kısaca paylaşabilir misisniz lüpppennn

kadisim ben son 4 gündğr yürüyorum, bacağımda ağrı oldukça azaldı çok şükür :nazar::16:
bir de akşamları en fazla 1 dilim ekmek yiyorum, çoğu zaman yememeye çalışıyorum..bir de akşam sebze+yoğurtla geçiştirmeye çalışıyorum..epey işe yaradı..
aslında önceki gün eksilerdeyim dediğimde 57,8 idim ama dün tuvalet sorunu yaşadım, hemen farketti tartıda :17:

kızlar selam,

sabahtan sonra uğrayamadım özür dilerim, ev misafir kaynıyordu, saatlerdir Fransız basınından çeviri yapmak zorunda kaldım bugünkü olaylarla ilgili..gözlerim şaşı oldu :53::53: ne yazık ki ulusal basınımızda yemek programları, güzellik yarışması falan vardı :51:

bugün diyet yapamadım, Püsküüt'ün geldiği ilk gün çok ayıp oldu ama hergün sebze pişiren ben bugün yemek bile yapma fırsatım olmadı evde, üzgünüm :30:

ama yarın normal hayata döneceğimden hiç şüpheniz olmasın.

yediklerime gelince

sabah
1,5 dilim çavdarlı ekmek
2 yumurta (tavada yağsız)
1 dilim peynir
domates,salatalık,biber

ara
yok

öğle
1 dilim börek
4 kaşık kısır
çokça çay (şekersiz)

ara
yok

akşam
4 küçük dilim (yaklaşık 2 büyük dilim kadar) pizza
biri deniz mahsüllü diğeri ne yazık ki şarküterili :50:
1 şişe bira :19:

gece
3 dilim after eight (3x37 kalori)
bolca yeşil çay, kahve (şekersiz)

gün boyunca 3 lt su tükettim
ne yazık ki bugün yürüyemedim..

Kızlar tekrar merhaba
Dünkü sporuma biraz da yürüyüş ekledim. Suadiye'den Kadıköy'e, Kadıköy'den Göztepe'ye geri yürüdük. 3 saati askın sürdü, simdi geldim eve.
Kadıköy'den Taksim'e yürüyenler var suan. Daha hazırlıklo olsaydım ben de giderdim.

Günaydın kızlar Bugün bir daha giremeyebilirim mezuniyetim var akşam biliyorsunuz. Bakalim hafif beslenebilecekmiyim? Hepinize Güzel haftasonları diliyorum

:71: Günaydın 8. takımcım,

Dünkü mönümü paylaşıyorum hemen:

08:30 1 kutu probiyotik yoğurt (ananaslı-110 ml)

11:30 1 dilim beyaz peynir, 3 yeşil zeytin, 3 siyah zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 3 acı biber, 1 dilim ekmek

16:00 5 adet inegöl köfte, 2 yemek kaşığı z.yağlı barbunya, 1 kase marul-maydonoz karışımı

19:30 8 erik

2,5 litre su

NOT: Doktor yasağı ile spor yapamıyorum. Ama bu son haftam. Ortalama 6000 adım orta tempoda ev içi+ev dışı yürüyorum.

Perşembe günü Cumaya göre daha düşük kilodaydım. O nedenle dün gıcık oldum bu duruma ve mönümde ayarlama yaptım.
Faydasını hemen gördüm. Bugün yine düştü kilom.. :62: :52:

Genel yöntemim, haftalık hedef belirlemek. Her sabah tartılmak, yanlışımı öğrenmek, mönüye müdahele etmek. Günlük müdaheleler sonucunda da haftalık hedeflerimi yakalam oranımın yükseldiğini deneyimliyorum.

Son düzenleme:
hoşgeldin püsküütcüm gelişin şerefine hedefim 55.5 :1: buda demek oluyor ki 1.1 kilo vercem inşallah bu hafta 55 i görmek için elimden geleni yapcam kısa sürede sağlıklı bir şekilde mezun olcam inşallah :1: zaten senden şüphem yok verdiğin kilolara bakılırsa bizimle birlikte iken fazlası ile verirsin inşallah :16:
Güzel haber!
Bayılıyorum haftalık hedeflere!
Sen de benim gibi her gün tartılıyorsan eğer 55x kiloyu gördüğün gün müjdeli haber bekliyorum.. :nazar:

perşembe menüm
yarım dilim karpuz
sonrasında 30 dk yürüyüş

cuma menüm
ara diyet kraker
ara nescafe
türk kahvesi
Perşembe yorumu: Sebze hiç yememiş olman yanlış. Sebze içeriğindeki lif sayesinde hem tok tutar, hem bağırsak sistemini düzenler=kilo vermemize yardımcı olur. Yanına yıkanmış salatalık alabilirsin örneğin. Diyet bisküvi yerine acıktıkça kabuklarıyla salatalık lüplersin.
Sebzenin yokluğu ve karbonhidratın fazlalığı nedeniyle kilo vermeye destek bir mönü değil.
Cuma yorumu: Yine sebze yok. Eğer senin mönülerin bu kadar sebze yoksunuysa kilondaki iniş-çıkşların sebebi bu olabilir.
Karbonhidratı da çok fazla tüketiyorsun. Özellikle diyet büskivilerden oluşmuş mönülerin geçtim diyeti sağlığına hiç katkısı yok kadiscim. Onun yerine küçük yoğurtlardan yiyebilirsin. Ha yine ye yanında 1 veya 2 adet diyet büskivi ama yoğurt ana gıdan olsun örneğin..
Akşam yemeğin tam bir karmaşa olmuş. Mercimek çok kalorili bir bakliyat. Protein de içerdiği için ayrıca tavuk yemen yanlış. Akşam mönülerinde protein -eğer öncesinde ağır spor yapmadıysan- bünyemiz için sağlıklı olmuyor.
Nedeni de şu: Güneş battığında metabolizmamız çalışmasını bitiriyor. Oysa et sindirimi en fazla (ortalama 5-6 saat) süren bir gıda. Kapanmış bir dükkanın kapısına böyle bir malı yığınca ne olur? Maalesef kilo olur. Kan yağlarında artma olur. Kalbimiz biriciğimiz zorlanır.
Akşam mönünde protein ve karbonhidrat bombası olmuş. Maalesef çok sağlıksız bu mönünde.. ve kilo vermeye uygun değil.

günaydın kızlar

dünkü menüm
sabah:avuç içi kadar kepekli yağszı tost 1 yumurta haşlama

ara: yok

öğle: yarım kase çorba
4 kaşık bulgur pilavı
3kaşık salata
3kaşık kadar tavuk şinitzel
ve yoğurt

akşam: 2 kaşık taze fasulye
10 yaprak sarma
salata

1 avuç kiraz

su 1,5 lt
spor yok reglım cok fazla gelıyor oyuzden yapamadım

:71: Günaydın 8. takımcım,

Dünkü mönümü paylaşıyorum hemen:

08:30 1 kutu probiyotik yoğurt (ananaslı-110 ml)

11:30 1 dilim beyaz peynir, 3 yeşil zeytin, 3 siyah zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 3 acı biber, 1 dilim ekmek

16:00 5 adet inegöl köfte, 2 yemek kaşığı z.yağlı barbunya, 1 kase marul-maydonoz karışımı

19:30 8 erik

2,5 litre su

NOT: Doktor yasağı ile spor yapamıyorum. Ama bu son haftam. Ortalama 6000 adım orta tempoda ev içi+ev dışı yürüyorum.

Perşembe günü Cumaya göre daha düşük kilodaydım. O nedenle dün gıcık oldum bu duruma ve mönümde ayarlama yaptım.
Faydasını hemen gördüm. Bugün yine düştü kilom.. :62: :52:

Genel yöntemim, haftalık hedef belirlemek. Her sabah tartılmak, yanlışımı öğrenmek, mönüye müdahele etmek. Günlük müdaheleler sonucunda da haftalık hedeflerimi yakalam oranımın yükseldiğini deneyimliyorum.

akşam hiçbirşey yememişsin nasıl duruyorsun
yok yok kesın benım mıdemde kurt var ıcten ıcten kemırıyor

kızlar selam,

sabahtan sonra uğrayamadım özür dilerim, ev misafir kaynıyordu, saatlerdir Fransız basınından çeviri yapmak zorunda kaldım bugünkü olaylarla ilgili..gözlerim şaşı oldu :53::53: ne yazık ki ulusal basınımızda yemek programları, güzellik yarışması falan vardı :51:

bugün diyet yapamadım, Püsküüt'ün geldiği ilk gün çok ayıp oldu ama hergün sebze pişiren ben bugün yemek bile yapma fırsatım olmadı evde, üzgünüm :30:

ama yarın normal hayata döneceğimden hiç şüpheniz olmasın.

yediklerime gelince

sabah
1,5 dilim çavdarlı ekmek
2 yumurta (tavada yağsız)
1 dilim peynir
domates,salatalık,biber

ara
yok

öğle
1 dilim börek
4 kaşık kısır
çokça çay (şekersiz)

ara
yok

akşam
4 küçük dilim (yaklaşık 2 büyük dilim kadar) pizza
biri deniz mahsüllü diğeri ne yazık ki şarküterili :50:
1 şişe bira :19:

gece
3 dilim after eight (3x37 kalori)
bolca yeşil çay, kahve (şekersiz)

gün boyunca 3 lt su tükettim
ne yazık ki bugün yürüyemedim..

tatlım menü diyet dışı olmuş ama sen toparlarsın aradaki kaçamğın bu senin

Kızlar moralim cok bozuk valla malum olaylardan.
Bugünkü menüm

Sabah
Çikolatali special k

Öğlen
1 tabak domatesli makarna

Ara
3 çilek, 5 kiraz

Aksam
3 adet biber dolması
Light yoğurt

Su: 2,5 lt
Spor: 1 saat yüzme

menü gayet iyi
yüzme cok güzel keşke fırsatımız olsa

püsküüütçüm hoşgeldin takımımızaaaa:52::52:
Yeşilçayım var bir bardak şekersiz takımımız adına ikram edeyiiiim:7::7:
Ay nihayet bi'şey ikram eden oldu.. :ssz: ::1:

Alllaaaah heyecenlandım ben şimdi yaaaaa:27::27:püsküütçüm umarım şans getirirsin bize sayende bu hafta hepimiz birer kilo vermiş olarak bitiririz haftayı inşallaaahh:50:
Amin. Hepimiz birbirimize şan getiririz dilerim..
SABAH:
1dilim karpuz
1dilim peynir

ÖĞLE:
1ayran
1yeşil elma

AKŞAM:
4kaşık pilav
yarım kase az şekerli sütlaç üzeri 1top dondurma (misafirliğe gitttim akşam yakarışlarımsonuçsuz kaldı:14::14:
1dilim karpuz

Güzel: Meyve ve proteini bir arada tüketmen çok bilinçli.
...dedim sonra ahanda böyle oldum.. :27:
Akşam mönüne diyecek laf bulamadım.. Yani var da. kaptırsam pazartesiye kadar yazma ihtimalim var.. :60:
Sağlık açısından mönü eksikleri: Et yok / sebze yok

Beş gıda prensibini bir an önce öğrenmekte fayda var.
Öncelikle sağlık açısından..
Sağlıklı beslenmek de bizi zaten kilo vermeye götüren doğru bir yol.. ve sonrasında verdiğimiz kiloyu korumaya.

Her gün tüketmemiz gereken 5 gıda kategorisi:
1- Yoğurt-süt
2- Et
3- Sebze
4- Meyve
5- Tahıl

kadisim ben son 4 gündğr yürüyorum, bacağımda ağrı oldukça azaldı çok şükür :nazar::16:
bir de akşamları en fazla 1 dilim ekmek yiyorum, çoğu zaman yememeye çalışıyorum..bir de akşam sebze+yoğurtla geçiştirmeye çalışıyorum..epey işe yaradı..
aslında önceki gün eksilerdeyim dediğimde 57,8 idim ama dün tuvalet sorunu yaşadım, hemen farketti tartıda :17:
Akşamları sebze, yoğurt çok bilinçli bir tercih.. :46:
Hayırdır, bacağındaki problem nedir, özel değilse..? Dilerim geçicidir.

Günaydın kızlar Bugün bir daha giremeyebilirim mezuniyetim var akşam biliyorsunuz. Bakalim hafif beslenebilecekmiyim? Hepinize Güzel haftasonları diliyorum
Hayırlı mezuniyetler..
Ayrıca etap dereceni bir kez daha tebrik ediyorum.. :46: :nazar:

günaydın kızlar

dünkü menüm
sabah:avuç içi kadar kepekli yağszı tost 1 yumurta haşlama

öğle: yarım kase çorba
4 kaşık bulgur pilavı
3kaşık salata
3kaşık kadar tavuk şinitzel
ve yoğurt

akşam: 2 kaşık taze fasulye
10 yaprak sarma
salata

1 avuç kiraz

su 1,5 lt
spor yok reglım cok fazla gelıyor oyuzden yapamadım
5 gıda prensibi açısından dengeli bir mönü olmuş.. :46:
Suyu daha fazla tüketmeye gayret etsen faydasını göreceğine inanıyorum. Ortalama olarak 2,5-3 litre su içmemiz gerekiyor çünkü..

akşam hiçbirşey yememişsin nasıl duruyorsun
yok yok kesın benım mıdemde kurt var ıcten ıcten kemırıyor
Kiloyu akşam yediklerimden aldığım için önce onları budadım tatlım..
Bir de dünkü mönü "müdahele" mönüsüydü. Yoksa akşam daha düzgün besleniyorum. Ama sabah tartıda gördüğüm kötüyse böyle müdaheleler yapıyorum işte..

Bir de genel bir deneyimimi paylaşayım.. Akşamları abur-cuburla beslenmeyi seçmiş bir insandım. Zamanla abur-cuburu bitki çaylarıyla değiş tokuş ettim.. İçlerine farklı aromalar katarak (süt dahil) bir de bitki çayı demleme makinesi alarak her akşam acıktıkça ha'di şimdi ne içeyim diye dalıyorum mutfağa.. Yok nane yaprakları, limon dilimleri, karanfil, tarçın çubuğu.. Süsle babam süsle..
Görsel keyif sanırım beynime de etki ediyor..
Şimdi yaz dönemi olduğu için önceden karışım demliyorum.. İçine nane yaprakları ve limon atıp buzdolabına koyuyorum.. Eğer soğuk bir şeyler canım çekerse hoooop bu sefer de soğuk bitki çayına hücum.. :60:

Herkese huzurlu ve güzel bir haftasonu diliyorum...
Biliyorsunuz geçen hafta kilo veremediğim için kendime kaçamak yasağı koymuştum ve yararınıda gördüm çok şükür.
Bu hafta kendime 1 ödül belirledim ve dün onu afiyetle yedim.Sonraki günlerde kaçamak yapmayacağıma dair söz veriyorum. :42:

Dün yediklerim

sabah :

-1 bardak süt ile hazırlanmış tahıllı k-fleks

ara :

- 5 fındık

öğlen :

- sebze kavurma yarım kase (akşam için dolma yaptım ve içleri ziyan olmasın diye baharat ile kavurdum)

ara : yok

akşam :

-5 tane minik kıymalı kabak ve patlıcan dolma (5 tane derken 1 ince kabağı 3e bölüp öyle doldurdum)
-2 kaşık yoğurt
-1 ince dilim karpuz

ara : 1 cornetto :55:

su : 1.5 lt
spor : öğlen 2 saat ve akşam 2 saat dışardaydım.Oğlumun peşinde koşturmaktan hiç oturmadım

Son düzenleme:
SABAH:
1dilim karpuz
1dilim peynir

ÖĞLE:
1ayran
1yeşil elma

AKŞAM:
4kaşık pilav
1dilim karpuz

açlıktandır tatlım benımde öyle oluyor :1:

Kizlar bugün kü menüm

Sabah
1 bardak ayran
1 tane salata
1 dilim ekmek

Ogle
Yagsiz tost
sekersiz cay

Aksam
3 kasik taze fasulye kavurmasi
1 kasik kizarmis patlican yoğurt lu
4 tane yaprak sarma

2 litre su 1 fincan yeşil cay
Spor
30 dk plates ve
Leslie ile 5 mil
spor harıka bayıldım
perşembe menüm
yarım dilim karpuz
sonrasında 30 dk yürüyüş

cuma menüm
ara diyet kraker
ara nescafe
türk kahvesi
tatlım diyet bisküvilerde bir işe yaramıyor
Menumu erkenden yazayimda baska birsey yemeyeyim...

Sabah yarim paket form buskuvi

ara turk kahvesi sut

ogle yogurt 3 kasik bi lokma ekmek

ara aktivia ve yarim kepekli galete

aksam yagsiz kepekli ekmekle yapilmis tost ve domates...

Kuru uzum ve cevizi ara ogun olarak yiyecegim yatmadan bitki cayimi icerim birde...

Bir saat tempolu yuruyus
Su 2 litreyi biraz gecebildim...

gayet guzel az beslenmıssın

Hayırlı mezuniyetler..
Ayrıca etap dereceni bir kez daha tebrik ediyorum.. :46: :nazar:

5 gıda prensibi açısından dengeli bir mönü olmuş.. :46:
Suyu daha fazla tüketmeye gayret etsen faydasını göreceğine inanıyorum. Ortalama olarak 2,5-3 litre su içmemiz gerekiyor çünkü..

Kiloyu akşam yediklerimden aldığım için önce onları budadım tatlım..
Bir de dünkü mönü "müdahele" mönüsüydü. Yoksa akşam daha düzgün besleniyorum. Ama sabah tartıda gördüğüm kötüyse böyle müdaheleler yapıyorum işte..

Bir de genel bir deneyimimi paylaşayım.. Akşamları abur-cuburla beslenmeyi seçmiş bir insandım. Zamanla abur-cuburu bitki çaylarıyla değiş tokuş ettim.. İçlerine farklı aromalar katarak (süt dahil) bir de bitki çayı demleme makinesi alarak her akşam acıktıkça ha'di şimdi ne içeyim diye dalıyorum mutfağa.. Yok nane yaprakları, limon dilimleri, karanfil, tarçın çubuğu.. Süsle babam süsle..
Görsel keyif sanırım beynime de etki ediyor..
Şimdi yaz dönemi olduğu için önceden karışım demliyorum.. İçine nane yaprakları ve limon atıp buzdolabına koyuyorum.. Eğer soğuk bir şeyler canım çekerse hoooop bu sefer de soğuk bitki çayına hücum.. :60:

su konusunda haklısın ama canım dun cok yogundum unuttum su ıcmeyı

akşam yemekleri özellikle annede yenıyorsa benım ıcın fıyasko oluyor ama kac gundur ondada kendıme kota koydum ekmek yemıyorum ve az porsyonlarımı kucultmeye karar verdim.
şimdi birde hafta sonu cozutmam geldı onu nasıl dengelıcem bılemıyorum eşimde bende evde oldugumuzdan hafta sonu dışarı cıkarsak bıde tamam yanı ıpin ucu ıyıce kacıyor hafta sonlarınıda duzene sokmam lazım

Back
X