Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Herkese huzurlu ve güzel bir haftasonu diliyorum...
Biliyorsunuz geçen hafta kilo veremediğim için kendime kaçamak yasağı koymuştum ve yararınıda gördüm çok şükür.
Bu hafta kendime 1 ödül belirledim ve dün onu afiyetle yedim.Sonraki günlerde kaçamak yapmayacağıma dair söz veriyorum. :42:

Dün yediklerim

sabah :

-1 bardak süt ile hazırlanmış tahıllı k-fleks

ara :

- 5 fındık

öğlen :

- sebze kavurma yarım kase (akşam için dolma yaptım ve içleri ziyan olmasın diye baharat ile kavurdum)

ara : yok

akşam :

-5 tane minik kıymalı kabak ve patlıcan dolma (5 tane derken 1 ince kabağı 3e bölüp öyle doldurdum)
-2 kaşık yoğurt
-1 ince dilim karpuz

ara : 1 cornetto :55:

su : 1.5 lt
spor : öğlen 2 saat ve akşam 2 saat dışardaydım.Oğlumun peşinde koşturmaktan hiç oturmadım

güzel ben beğendim :nazar:

Gunaydim kizlar nasilsiniz?
Yeni uyandim bi gecmisi okudum. Hosuma gitti yorumlar...

Hafta sonu artilari goruyoruz cogunlukla dikkat edelim emeklerimiz zayii olmasin...

günaydın kızlar

dünkü menüm
sabah:avuç içi kadar kepekli yağszı tost 1 yumurta haşlama

ara: yok

öğle: yarım kase çorba
4 kaşık bulgur pilavı
3kaşık salata
3kaşık kadar tavuk şinitzel
ve yoğurt

akşam: 2 kaşık taze fasulye
10 yaprak sarma
salata

1 avuç kiraz

su 1,5 lt
spor yok reglım cok fazla gelıyor oyuzden yapamadım

suyun çok az canım kalan hepsi az ve çeşitli olmuş...

Herkese huzurlu ve güzel bir haftasonu diliyorum...
Biliyorsunuz geçen hafta kilo veremediğim için kendime kaçamak yasağı koymuştum ve yararınıda gördüm çok şükür.
Bu hafta kendime 1 ödül belirledim ve dün onu afiyetle yedim.Sonraki günlerde kaçamak yapmayacağıma dair söz veriyorum. :42:

Dün yediklerim

sabah :

-1 bardak süt ile hazırlanmış tahıllı k-fleks

ara :

- 5 fındık

öğlen :

- sebze kavurma yarım kase (akşam için dolma yaptım ve içleri ziyan olmasın diye baharat ile kavurdum)

ara : yok

akşam :

-5 tane minik kıymalı kabak ve patlıcan dolma (5 tane derken 1 ince kabağı 3e bölüp öyle doldurdum)
-2 kaşık yoğurt
-1 ince dilim karpuz

ara : 1 cornetto :55:

su : 1.5 lt
spor : öğlen 2 saat ve akşam 2 saat dışardaydım.Oğlumun peşinde koşturmaktan hiç oturmadım

hakettin canım geçen hafta menülerin iyiydi. ama haftada bir ödül yeterli...

:71: Günaydın 8. takımcım,

Dünkü mönümü paylaşıyorum hemen:

08:30 1 kutu probiyotik yoğurt (ananaslı-110 ml)

11:30 1 dilim beyaz peynir, 3 yeşil zeytin, 3 siyah zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 3 acı biber, 1 dilim ekmek

16:00 5 adet inegöl köfte, 2 yemek kaşığı z.yağlı barbunya, 1 kase marul-maydonoz karışımı

19:30 8 erik

2,5 litre su

NOT: Doktor yasağı ile spor yapamıyorum. Ama bu son haftam. Ortalama 6000 adım orta tempoda ev içi+ev dışı yürüyorum.

Perşembe günü Cumaya göre daha düşük kilodaydım. O nedenle dün gıcık oldum bu duruma ve mönümde ayarlama yaptım.
Faydasını hemen gördüm. Bugün yine düştü kilom.. :62: :52:

Genel yöntemim, haftalık hedef belirlemek. Her sabah tartılmak, yanlışımı öğrenmek, mönüye müdahele etmek. Günlük müdaheleler sonucunda da haftalık hedeflerimi yakalam oranımın yükseldiğini deneyimliyorum.

üstada yorum yapılmaz
Her gün tüketmemiz gereken 5 gıda kategorisi:
1- Yoğurt-süt
2- Et
3- Sebze
4- Meyve
5- Tahıl

tuttum bu olayı...

Canim akşam meyve miktarın biranda fazla olmus. Cikolatada olmasaydı iyi olurdu :( spor ve su iyi kabaklı dondurmede neyin nesi

farkındayım fazla olduğunun ama napayım dayanamadım :(((
kabaklı döndürmeyi bende bilmiyodum uşağa gelince öğrendm buraya özgü börek tarzı bişey ama çok lezzetli...

Kizlar bugün kü menüm

Sabah
1 bardak ayran
1 tane salata
1 dilim ekmek

Ogle
Yagsiz tost
sekersiz cay

Aksam
3 kasik taze fasulye kavurmasi
1 kasik kizarmis patlican yoğurt lu
4 tane yaprak sarma

2 litre su 1 fincan yeşil cay
Spor
30 dk plates ve
Leslie ile 5 mil

Menü güzel...
Ara öğün yapmadığına göre acıkmıyorsun.
Aslında metabolizmanın hızlanması için ara öğün yapmanı tavsiye ederim.

perşembe menüm
sabah yarım paket diyet bisküvi
ara nescafe yarım paket diyet bisküvi
öğle yok işyerinde kayısı buldum 3 tane yedim
akşam 7 kaşık pilav tavuk haşlama 5 kaşık yoğurt
yarım dilim karpuz
sonrasında 30 dk yürüyüş

cuma menüm
sabah bi dilim ekmek2 dilim peynir 5 tane zeytin
ara diyet kraker
öğle diyet bisküvi bi paket
ara nescafe
akşam yarım kase mercimk çorba 1 dilim ekmek 3 kaşık tavuklu pilav
türk kahvesi
yemek sonrası 40 dk yürüyüş

Cıks...Bisküviler ile geçiştirilmiş :19:
Tavsiyem iş yerine giderken yanına sandviç,kutu yoğurt,galeta vs.. alman.

Kızlar moralim cok bozuk valla malum olaylardan.
Bugünkü menüm

Sabah
Çikolatali special k

Öğlen
1 tabak domatesli makarna

Ara
3 çilek, 5 kiraz

Aksam
3 adet biber dolması
Light yoğurt

Su: 2,5 lt
Spor: 1 saat yüzme

Güzel görünüyor.

menüm:56:
SABAH:
1dilim karpuz
1dilim peynir

ÖĞLE:
1ayran
1yeşil elma

AKŞAM:
4kaşık pilav
1yağsız peynirli minik börek
yarım kase az şekerli sütlaç üzeri 1top dondurma (misafirliğe gitttim akşam yakarışlarımsonuçsuz kaldı:14::14:
1dilim karpuz

***bu menüye midem gurulduyo ya ne alakaysaaa:1::1:
SPOR:50 dak. koşmaca yürümece 410 cal

Çok güzel :46:

kızlar selam,

sabahtan sonra uğrayamadım özür dilerim, ev misafir kaynıyordu, saatlerdir Fransız basınından çeviri yapmak zorunda kaldım bugünkü olaylarla ilgili..gözlerim şaşı oldu :53::53: ne yazık ki ulusal basınımızda yemek programları, güzellik yarışması falan vardı :51:

bugün diyet yapamadım, Püsküüt'ün geldiği ilk gün çok ayıp oldu ama hergün sebze pişiren ben bugün yemek bile yapma fırsatım olmadı evde, üzgünüm :30:

ama yarın normal hayata döneceğimden hiç şüpheniz olmasın.

yediklerime gelince

sabah
1,5 dilim çavdarlı ekmek
2 yumurta (tavada yağsız)
1 dilim peynir
domates,salatalık,biber

ara
yok

öğle
1 dilim börek
4 kaşık kısır
çokça çay (şekersiz)

ara
yok

akşam
4 küçük dilim (yaklaşık 2 büyük dilim kadar) pizza
biri deniz mahsüllü diğeri ne yazık ki şarküterili :50:
1 şişe bira :19:

gece
3 dilim after eight (3x37 kalori)
bolca yeşil çay, kahve (şekersiz)

gün boyunca 3 lt su tükettim
ne yazık ki bugün yürüyemedim..

cıks....olmamış :20:

11:30 1 dilim beyaz peynir, 3 yeşil zeytin, 3 siyah zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 3 acı biber, 1 dilim ekmek

16:00 5 adet inegöl köfte, 2 yemek kaşığı z.yağlı barbunya, 1 kase marul-maydonoz karışımı

2,5 litre su

NOT: Doktor yasağı ile spor yapamıyorum. Ama bu son haftam. Ortalama 6000 adım orta tempoda ev içi+ev dışı yürüyorum.

Püsküüt sanırım ara öğün yapmıyorsun ?
Menü dengeli ve güzel..Özellikle akşam yemeği çok erken saatte yendiği için mutlaka faydasını göreceksindir.

günaydın kızlar

dünkü menüm
sabah:avuç içi kadar kepekli yağszı tost 1 yumurta haşlama

öğle: yarım kase çorba
4 kaşık bulgur pilavı
3kaşık salata
3kaşık kadar tavuk şinitzel
ve yoğurt

akşam: 2 kaşık taze fasulye
10 yaprak sarma
salata

1 avuç kiraz

su 1,5 lt
spor yok reglım cok fazla gelıyor oyuzden yapamadım

Bu menüde gayet güzel.:46:

Akşamları sebze, yoğurt çok bilinçli bir tercih.. :46:
Hayırdır, bacağındaki problem nedir, özel değilse..? Dilerim geçicidir.

Püsküüt sebze+yoğurt olayı yeni bilinç ama bizimki alışkanlık, zira biz Egeliyiz, sebzesiz hayat zor bize :1:
Ama evet eti gündüz tüketmeye dikkat ediyorum, bir tek balık varsa mönüde akşam oluyor, zira eşim akşam evde olduğu için hep beraber tüketmeyi tercih ediyoruz..

Bacağım özel değil, önce menisküs zedelenmesi oldu, doktor bir süre kesinlikle dinlenmem gerektiğini söyledi. Normalde bir otelde spor üyeliğim var ama birkaç aydır gidemiyorum, şimdi yeni yeni açıkhavada yürümeye başladım..
Bir de alt baldırlarda laktik asit çok birikiyor ve bu bende ağrı yapıyor. Doktor bunda yapılacak birşey olmadığını söyledi ama ben tatmin olmadım, önümüzdeki günlerde zorunlu bir seyahatim var, dönüşte başka bir doktora daha gideceğim.

üstada yorum yapılmaz
Her gün tüketmemiz gereken 5 gıda kategorisi:
1- Yoğurt-süt
2- Et
3- Sebze
4- Meyve
5- Tahıl

tuttum bu olayı...
Estağfurullah.. :60:
Olur mu öyle şey.. Hepimiz bir şeyler biliyoruz, öğrenmeye çabalıyoruz.. Yanlış yaptık kilo aldık. Doğruyu öğrenmeye çalışıyoruz..
Bu 5 gıda olayı benim gurum Müftüoğluna ait bir öneri..

cıks....olmamış :20:

Püsküüt sanırım ara öğün yapmıyorsun ?
Menü dengeli ve güzel..Özellikle akşam yemeği çok erken saatte yendiği için mutlaka faydasını göreceksindir.

Bu menüde gayet güzel.:46:
Turuncu tam olarak öyle değil.. Her sabah tartıldığımda başıma gelene göre davranıyorum.. Bazen böyle, bazen farklı.. bazen erken bitirirken bazen gece 22:00 de bile yiyebiliyorum.. Alışkanlık kazanmasın diye hep şaşırtmaca benimki.. Bir de sıkılmıyorum sanki böyle yapınca..
Teşekkür ederim.
Püsküüt sebze+yoğurt olayı yeni bilinç ama bizimki alışkanlık, zira biz Egeliyiz, sebzesiz hayat zor bize :1:
Ama evet eti gündüz tüketmeye dikkat ediyorum, bir tek balık varsa mönüde akşam oluyor, zira eşim akşam evde olduğu için hep beraber tüketmeyi tercih ediyoruz..

Bacağım özel değil, önce menisküs zedelenmesi oldu, doktor bir süre kesinlikle dinlenmem gerektiğini söyledi. Normalde bir otelde spor üyeliğim var ama birkaç aydır gidemiyorum, şimdi yeni yeni açıkhavada yürümeye başladım..
Bir de alt baldırlarda laktik asit çok birikiyor ve bu bende ağrı yapıyor. Doktor bunda yapılacak birşey olmadığını söyledi ama ben tatmin olmadım, önümüzdeki günlerde zorunlu bir seyahatim var, dönüşte başka bir doktora daha gideceğim.
Ne kadar sağlıklı bir alışkanlık.. :nazar:

Spor engeli olunca işler daha da zorlaşıyor.. Benim de 40 gündür hayatımda spor yok. O yüzden bu yoksunluğu anlayabiliyorum. Deliye dönmeme beş kaldı desem yeridir..
Dilerim sen de bir an önce sağlığına kavuşursun..

Bugunku menumu yazip yemeyi bitireyim bugunluk...

Sabah 2 tane kepekli galeta
haslanmis yumurta
cok az peynir
Biraz dereotu
sut

Ara sutlu neskafe

ogle yok kahvaltiyi gec yapmistim

aksam 3 kasik yesil fasulye
yogurt
1 dilim ekmek

ara bitki cayi

su 2.5 litre ictim
spor yapamadim ev temizledim yatmadan yaparim artik...

selam kızlar:3:
bugünkü sınavları atlattım çok şükür,yarında bi geçsin rahatlıcam:32:
geçmişe göz gerdirdim fakat yorum yapamıcam vaktim yok çünkü, beni bekleyen 3 dersim var çalışılacak:31:
ben şöyle bi saçlarınızı çekeyim de:4::4::4::4::4::4:
dün menümüde paylaşamadım 2 günlük bir yazıcam.

Her hafta misafiri olduğum takımın analizini yapıyorum, biliyorsunuzdur..
Analiz son 2 aylık dönemi kapsıyor. (303.etap - 311.etap)
311. etap bildirim listesini baz alıyorum ve o listede olan üyelerin 303. etapta veya yoksa en yakın etapta kaç kilo olduklarına bakıyorum.
Doğal olarak yeni yarışmacılar bu analiz kapsamında olmuyorlar.

Gönül isterdi ki daha güzel bir analiz çıksın.. Ama olmadı maalesef.. :26:

püsküütcüm ellerine sağlık canım:54:
çok iyi oldu bu analiz herkes şöyle bi düşünsün bakalım 2 ayda neler kaybetmişiz de kilolarımızı kaybedememişiz:44:
kendi adıma ben 2 aydır yerimde sayıyorum 2 ay önce 86,7 yi gördüm ve 2 ay içinde 90 88 87 86 diye giden bi tartıyla yerimde saydım:2:
oysaki şimdi çok rahat 79 ları görmüş olurdum:43:
kendime gelme zamanım gelmişde geçmiş bile:25:
hedefimi belirlemiştim zaten şimdi tekrardan yazıyorum,temmuz ayına kesinlikle 80 li kilolarla girmicem:20: 79,9 bile olsa 80 li olmucak o tartı:19:

2,5 litre su

Perşembe günü Cumaya göre daha düşük kilodaydım. O nedenle dün gıcık oldum bu duruma ve mönümde ayarlama yaptım.
Faydasını hemen gördüm. Bugün yine düştü kilom.. :62: :52:

Genel yöntemim, haftalık hedef belirlemek. Her sabah tartılmak, yanlışımı öğrenmek, mönüye müdahele etmek. Günlük müdaheleler sonucunda da haftalık hedeflerimi yakalam oranımın yükseldiğini deneyimliyorum.
püsküütcüm direk akşam yemeğin ve ara öğünlerin neden yok diye çemkircekken,sonraki mesajlarında ,dengelemek için yaptığını okudum ve haliyle sormuyorum:16:

kadriyecim sen cezanı uyguladınmı canım:40:
gözden kaçırmış olabilirim diye sorayım dedim,torpil yok kilo alınmışsa kaptan da olsa tıpış tıpış uygulayacak:10::1::54:

merhaba kızlar nette problem var
gelemedim bugün sorun çözüldü gibi ama hala sıkıntılı hemen bugünkü menümü paylaşayım
sabah 1 dilim ananas
kahvaltı bi dilim ekmek 2 dilim peynir yarım domates
1 kaşık bal 1 çatal tereyağı 3 zeytin
ara türk kahvesi
öğleden sonra 5 tane mercimek köftesi 3 kaşık çorba
ara nescafe
kaçamak sadece browvi bi ısırık
yarım saat yürüyüş
50 tane mekik

bugünkü menüm
sabah 1 yumurta 3 zeytin domates salatalık az peynir 2 bardak tek şekerli çay
ara bir bardak süt
öğle 1 tabak makarna 2 kaşık yoğurt 1 dilim karpuz
ara 2 ceviz
akşam 1 tabak zeytinyağlı fasülye 1 kase tarhana çorbası 1 dilim ekmek
su 1.5 lt
1.5 saat tempolu yürüyüş...

merhaba kızlar nette problem var
gelemedim bugün sorun çözüldü gibi ama hala sıkıntılı hemen bugünkü menümü paylaşayım
sabah 1 dilim ananas
kahvaltı bi dilim ekmek 2 dilim peynir yarım domates
1 kaşık bal 1 çatal tereyağı 3 zeytin
ara türk kahvesi
öğleden sonra 5 tane mercimek köftesi 3 kaşık çorba
ara nescafe
kaçamak sadece browvi bi ısırık
yarım saat yürüyüş
50 tane mekik

merhaba kadis hepsi güzelde akşam yemedinmi peki...

selam kızlar:3:
bugünkü sınavları atlattım çok şükür,yarında bi geçsin rahatlıcam:32:
geçmişe göz gerdirdim fakat yorum yapamıcam vaktim yok çünkü, beni bekleyen 3 dersim var çalışılacak:31:
ben şöyle bi saçlarınızı çekeyim de:4::4::4::4::4::4:
dün menümüde paylaşamadım 2 günlük bir yazıcam.

püsküütcüm ellerine sağlık canım:54:
çok iyi oldu bu analiz herkes şöyle bi düşünsün bakalım 2 ayda neler kaybetmişiz de kilolarımızı kaybedememişiz:44:
kendi adıma ben 2 aydır yerimde sayıyorum 2 ay önce 86,7 yi gördüm ve 2 ay içinde 90 88 87 86 diye giden bi tartıyla yerimde saydım:2:
oysaki şimdi çok rahat 79 ları görmüş olurdum:43:
kendime gelme zamanım gelmişde geçmiş bile:25:
hedefimi belirlemiştim zaten şimdi tekrardan yazıyorum,temmuz ayına kesinlikle 80 li kilolarla girmicem:20: 79,9 bile olsa 80 li olmucak o tartı:19:

püsküütcüm direk akşam yemeğin ve ara öğünlerin neden yok diye çemkircekken,sonraki mesajlarında ,dengelemek için yaptığını okudum ve haliyle sormuyorum:16:

kadriyecim sen cezanı uyguladınmı canım:40:
gözden kaçırmış olabilirim diye sorayım dedim,torpil yok kilo alınmışsa kaptan da olsa tıpış tıpış uygulayacak:10::1::54:

sınavda başarılar
cezam aklımda ama bugün yapayım diyodum net sorunlu
ptesi yapsam olur mu sayın yardımcım
ayrıyeten bugun 200 gr daha inmişim
:37::37::37::37::37:

Back
X