Slm kizlar spora gitmem lazim 1 haftadir spor yapmaya vaktim kalmiyordu.spor yapasim yok:-( suslenip kendime yemek ismarlamak istiyorum....
bol tavuklu bi salata ısmarladın de mi kendine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kizlar spora gitmem lazim 1 haftadir spor yapmaya vaktim kalmiyordu.spor yapasim yok:-( suslenip kendime yemek ismarlamak istiyorum....
sütlü cici bebe mi
şu haldeyim![]()
Bak şimdi görünce hah tamam diyeceksin:
Eki Görüntüle 733680
Çikolata!![]()
Bu tuzağın aynısa bana da kuruldu.. Eşimin ablası yurtdışından bi'dünya çikolata getirmiş.. ben çok seviyorum diye..
Hiç üşenmedim bütün paketleri açtım. İkiye böldüm. Yarısı eşimin, yarısı benim.
Çünkü; terazi aşağıyı gösterirse o gün 1 tane çikolata yeme hakkım olsun dedim.. E ben böyle böyle zaman kaybederken eşim hepsini lüpler diye korktum.. :18:
Amma velakin evde çikolata olması iyi gelmedi bana.. Yemiyorum tamam ama aklım hep onlarda.. Bir de inadına terazi sabit bu hafta.. Bu sabah pillerini değiştirdim acaba bitti mi diye.. Bitmemiş!
Ay evet kadiscim ya.. Haklısın.
Spor yasağım zaten 6 haziranda bitiyordu.. Tabii ben malum yürüyüşlerle (!) birkaç gün önceden delmiş olsum yasağı..
Artık yavaş yavaş yapmaya başladım.. Kendimi dinleyerek yapıyorum, ağrı/çekilme gibi bir şey hissedersem bırakıyorum..
Kirazı 10 tane lüpleyince açlık hissetmedim kadiscim.. Güya daha az yiyeyim de terazi oynasın diye de mahsus uzattım arayı ama gel gör ki işe yaramadı..![]()
Cok kalorili di mı?
Ama günlük kalori ihtiyacımı ancak aldım yaaa :)))
canım salma kendiniMerhaba kızlar...Bugün oğlum da ben de çok daha iyiz..
Eşim hala basküle pil almadığı için tartılamıyorum.Benim gibi hergün tartışan biri için zor durum.Cuma günü için hiç ümidim yok gerçi ama belki bir süprizle karşılaşırım bilmiyırum
Dün yediklerim :
sabah :08.00
-2 yumurtali ile hazırlanmış omlet
-1 bardak süt
-domates-salatalık
ara : (11.00)
-çubuk kraker (10 -12 civarı)
öğlen13.00)
-1 büyük kase yayla çorbası
ara :yok
akşam18.00)
-2 köfte
-1/3 lavaş
-domates-salatalık
yatmadan : 1 bardak süt
su : 1 lt
spor : dışardaydım
Olaylar can sıkıcı bir ara istanbula gitmeyi bile düşündük. maalesef iş varBu ara ben de gidemiyorum spora, olan biteni takip etmekten
Hadi usenme canım, spora başlayınca canin ister hemen.
sütlü cici bebe mi
şu haldeyim![]()
bol tavuklu bi salata ısmarladın de mi kendine![]()
kalori açısından değil tat açısından
ben oğluma yapıyorum ama yemek şurda kalsın tadına bile bakmıyorum da
kızlar dünkü menü
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği,zeytin,peynir
öğle:çeyrek simit(çok yoğundum yemeğe çıkamadım arkadaş verdi bayılacaktım artık)
ara:çikolata 2 ince dilim,arkadaş yutdışından getirmiş
akşam:1 kepçe nohut yemeği,1 kaşık pilav.biraz fırında patates,1,5 dilim pide ama çok küçük
spor:1 saat yürüyüş,50 ip atlama
2 litre su
Olaylar can sıkıcı bir ara istanbula gitmeyi bile düşündük. maalesef iş var( bugün tam bir hafta oldu düzenli spor yapmayalı
(
ayy sabah bende yiyeyim:)) dün aldım akşam canım istememişti...
magnum ısmarladım walla:)) offf çok güzeldiii...240 kalori(
bende yapıyorum içine muz ve balda katıyorum arada harika oluyor. kahvaltı niyetine tabii eskidendi ama olsun:))
ben senin sporunu çok beğeniyodumne oldi sana ne oldi böleeeeeeekısa günün özeti:)
sabah biberli yumurta (uydurma bir yemek yaptım) iki dilim tam buğday ekmek
ara elma
öğle yogurtlu makarna bir tabak, karpuz çok az, bolca domates, salatalık, bir dilim tam bugday ekmek
ara süt
akşam közde patlıcan salatası, ton balığı , domates , salatalık , 1 dilim ekmek, bir bardak ayran
akşamdan sonra magnum
su 2 litreyi çok çok geçtim
spor yapmadım( arkadaşla çıkıp aylak aylak 2-3 saat gezdik... spora ara vermek yaramıyor bana... sabah yürüyüşe çıkacağım.
HERKESE İYİ GECELER...
Gunaydin kizlar lazerle goz ameliyati oldum istanbuldayim dun hep hazir seyler yedim diyet falan kalmadi bugunde boyle olacak malesef gece 12de evimdeyim kismetse telden giriyorum kib
Gunaydin kizlar lazerle goz ameliyati oldum istanbuldayim dun hep hazir seyler yedim diyet falan kalmadi bugunde boyle olacak malesef gece 12de evimdeyim kismetse telden giriyorum kib
neyse magnumla kurtulmuşsun diyelim
ay ay ay cici bebe miiiiiiiiiiii
ıyyyyyyyyyyyyy
ben senin sporunu çok beğeniyodumne oldi sana ne oldi böleeeeeee
günaydın herkese
dünkü menüm
sabah: 1 dilim kepekli ekmeğe yağsız tost
ara: nescafe
öğle: 1kase çorba
ciğer tavuk sote ,
salata
1dilim ekmek
ara: sinemaki çayı
1avuç çerez
akşam: 5 kaşık nohut
5 kaşık pilav
salata
su: 2lt yi geçmiştir
spor yok evi toparladım
kalori açısından değil tat açısından
ben oğluma yapıyorum ama yemek şurda kalsın tadına bile bakmıyorum da
Olaylar can sıkıcı bir ara istanbula gitmeyi bile düşündük. maalesef iş var( bugün tam bir hafta oldu düzenli spor yapmayalı
(
günaydın herkese
dünkü menüm
sabah: 1 dilim kepekli ekmeğe yağsız tost
ara: nescafe
öğle: 1kase çorba
ciğer tavuk sote ,
salata
1dilim ekmek
ara: sinemaki çayı
1avuç çerez
akşam: 5 kaşık nohut
5 kaşık pilav
salata
su: 2lt yi geçmiştir
spor yok evi toparladım