Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Sabahtan beri ancak şimdi halim olduda sizlere bir bakayım dedim

Bir yandanda hava makinesine bağladım kendimi
Dün bütün gece öksürmekten öğürmekten yine sabahladım

Bir ara nasıl tıkandıysam yine istifrağ ettim

Ay deli olacağım yeminle 1 haftayı geçti ben iyileşeceğime daha beter oldum hemde okadar ilaça rağmen
Yarın eşim sabah tekrar doktora götürecek beni ve kuzumu ( oda benden az daha iyi ama oda sabaha karşı krize girdi )
Hem tahlil sonuçlarımı gösterip doktorun yazacağı ilaçları alacağım hemde geçenlerde acil gittiğimiz hastaneye gidip tekrar kontrol ettireceğiz kendimizi

Eşim hazır patronda yokken işe gitmiyeyimde ikinizde birer röntgen çektirin ciğerlerinize inmiş mi inmemiş mi görelim de içimiz rahat etsin dedi
Öğlen biraz alışveriş için zorlada olsa dışarı çıktım anam çıkmaz olaydım
Alışverişi çok zor yaptık benim öksürük krizlerimden

bir ara nasıl tıkandıysam 3 kere bayılacak gibi oldum hatta eşim baya bir panik yaptı

Eve gelir gelmez hemen bana yine koltukta yerimi hazırladı ( köşe minderi gibi oldum kaç gündür devamlı yatmaktan

)
Allah razı olsun mutfağımı ve salonumu temizledi olurda gelen olursa diye birde akşam yemeği yaptı ( zorlada olsa yedim mecbur )
Yarın eğer doktor hastaneye yatacaksınız derse ana kız itiraz etmeden yatıyorsunuz dedi

gerekirse serum tedavisi derse doktor oda olacak dedi

inşallah gerek kalmaz seruma ( malum ödem yapıyor

)
Gunaydin kizlar kahvaltimi yaptim dersin basina geciyorum isimdi bugun biraz bogazim aciyor Allahtan hayirlisi bakalim
Canım çok geçmiş olsun aman gözünü seveyim dikkat et kendine
kızlar ben çok kötü bişey yaptım. bugün öksürüğüm arttı ve burnumda sürekli tıkalı. yediğimin ne kokusunu ne tadını alabiliyorum.
bir anda bütün frenlerim boşalmış gibi çöp tenekesi gibi elime geçen herşeyden yedim. sonra yediğimden ne tat aldım ne zevk aldım. 1lt suyu soluksuz içtim ve midemi yıkadım. hangisinden daha çok pişmanım bilmiyorum ama ben çöp tenekesi psikolojisinden kendimi nasıl kurtarcam bilmiyorum. çok canım sıkkın

Ama oldumu bu şimdi

Bak yarından itibaren cumaya kadar kesinlikle tek bir kaçamak kabul etmiyoruz malum hepimiz hedeflerimize ulaşmamız lazım ki tekrar kırmızı kart yemeyelim
Bu arada sanada çok geçmiş olsun

Umarım daha beter olmadan yırtarsın inan ben 1 haftayı geçti iyileşeceğime daha beter oldum