• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar dün eşim ben seviyorum diye en iyisinden az bişe kestane almış:KK68:
bende bi kalorisine bakiim diye arştırrken baktm ki çiğ 100 gr kestane 160 kaloriyken haşlayınca bu kalori 120 ye düşüyo kavurunca soba üstünde falan 200 lere çıkıyo bunun sebebide haşlaynca su oranı yükseliyomuş kavurunca su oranı azalp şeker miktari yükseliyormuş bunun üzerine ben her ne kadar kavrulmuşa bayılsamda haşlayarak yicem sizinde aklınzda bulunsun dedim:KK39:
Valla bacım akşam yaptım sıcak sıcak 1 tane yedim 100gr değil 1-2 yiyip sevdiğim şeklini yedim

Hayırlı cumalaaaarrr kızlaaarrr:KK16:
oooo ben yatınca ne sohbetler dönmüş yahuuuu yeni gelen arkadaşlara yazicam ama hepiniz hoşgeldiniz:KK74:
bugün çoooook mutluyuuummm karabuğday yine yüzümü güldürdü:KK73::KK71:
bu arada banucum tebrik ederim çom güzel gitmiş darısı diğerlerine inşallah onlatdan da böyle haberler alırz:KK36:
hemen kilo bildirimi

Başlangıç : 75.2
Geçen hafta kilo :57.2
Şimdiki kilo : 55.9:KK71:
Fark: 1.300 :KK71:
Toplam fark:19.3:nazar:

Spor bu hafta 3 gün 30 1 gün 20 dk stepper
Su ortalama 1.5 2 litre

maşşallah sana yaa kilon az olmasına rağmen çok güzel veriyorsun.ben diyetisyene gitmeyip senin uyguladığın menülerimi yesem acaba :) hedefin 53 müydü gerçekten yaklaşık 3 hafta da mezun oluyorsun ..

Tütü maşallah 2 hafta kaldı yıl sonuna verirsin banum ya

İnşallah canım bakalım az sıkarsam belki olur o zamanda eminim çok daha güzel motive olurum :KK68::KK68::KK68:

Teşekkürederim şekerim :KK16:
valla canm ilk karabuğday yaptğmda geceden ıslamıştım ve çok kötü gelmişti tadı ama bu sefer haşladm sabahtan ve çokta kötü gelmedi yoğurtla bi nevi iyi oldu :kk77:
ve 500 gr mı kendim verdim 800 gr karabuğdayla gitti:KK52: bide geri gelmiyor en güzeli bu:KK39: valla banucum incecik oldum olmasına da vücudum çok yumuşak :KK42: ilerde toplar diye kendimi trselli ediyorum ve tabi diyetten sonra da sporu bırakmycam belki zamnla toparlanr:KK42:

Hmmm geri gelmemesi güzelmiş :KK66:
Peki nasıl yapıyorsun sabahtan akşama onu mu yiyorsun yoğurtlayıp 2 gün boyunca :KK64:
Olmadı bir ara alıp denerim belki yardımı olurda yılbaşına kadar 110u görür rahatlarım :KK66:

Ya benim geçenlerde paylaştığım hareketleri yapmayı denesene :KK66: hem kısacık süre olarak hemde baya işe yarıyor :KK66: benim zaten etim sıkı ( bir tek o konuda şanslıyım :KK48: ) ama cidden 4 günde de bile daha sıkı oldu :KK48: daş gibiyim hatta kaya desem daha doğru :KK70::KK70::KK70: haçim bakımından ama ufaldıkça daşa doğru inerim inşallah
:D:D:D

Geçen hafta 106.6
Bugün 105.5
Giden 1.1
Yüzdem 1.03

:nazar::nazar::nazar::nazar: Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: harikasın canım :KK66:

Farkındamısın sen ne zaman ay sanırım bu hafta pek veremiyecek gibi hissediyorum diyip saldığında stres olmadığı için çok daha güzel gidiyor kiloların :KK48:
Diyorummmmmmmmm Stres bize yaramıyor işte :D:D:D:D

Hadi bakalım 2li hanelere çok az kaldı :KK74: darısı benimde başıma :KK36:

Kızlar dün eşim ben seviyorum diye en iyisinden az bişe kestane almış:KK68:
bende bi kalorisine bakiim diye arştırrken baktm ki çiğ 100 gr kestane 160 kaloriyken haşlayınca bu kalori 120 ye düşüyo kavurunca soba üstünde falan 200 lere çıkıyo bunun sebebide haşlaynca su oranı yükseliyomuş kavurunca su oranı azalp şeker miktari yükseliyormuş bunun üzerine ben her ne kadar kavrulmuşa bayılsamda haşlayarak yicem sizinde aklınzda bulunsun dedim:KK39:

Valla bende kalorisi yüksek diye ( ki ben çok daha yüksek biliyordum ) inan iki senedir ağzıma sürmüyordum ki normalde çooook severim :KK68: ama dediğin gibi çok çok az haşlanmışda olsa tüketilebilir 4 - 5 taneden fazla değil tabi :KK66:
Aslında bende kebapa bayılıyorum ama dediğin gibi şekeri yükselir :KK66:

kızlar hepiniz çok tatlısınız burayı seveceğime eminim
hep destek tam destek yani...

bende kendimi tanıtayım.

ben 38 yaşındayım.9 yaşında dünya tatlısı bir kızım var...(Allah hepimizinkini bağışlasın)
masa başı çalışanıyım.Muhasebeciyim.Kendi işyerim ama elemanım olmadığından herşeye kendim koşuyorum bu arada tabi önüme ne yemek gelirse yiyorum.

evliyim...sln71 arkadaşla 60-69 aralığında mücadele ettik ben orada 7 kiloya yakın verdim ama tekrar aldım...spor fazla yapamıyorum ama yemek konusundada spor konusundada motivasyonum yok inşallah desteklerinizi bekliyorum

hepinizi öpüyorum iyi geceler...

Hoşgeldin canım..ben özlem 34 yaşındayım 2 oğlum var..devlet memuruyum..bol eksilr canım

Merhabalar tekrar. Hoşbuldum çok teşekkür ederim. Ben 1. sayfadaki kuralları okudum ve çok hoşuma gitti :) Hepsini kabul ediyorum. Ben sevgi 23 yaşındayım sağlık bilimlerinde üniversite öğrencisiyim. bu sene son sınıfım. Haziranda da mezuniyetim var o yüzden o güne kadar ya zarif bi hanım olurum ya da o mezuniyete gitmem :/ Tanıştığıma çok memnun oldum

sen de hoşgeldin canım ben de memnun oldum..yaşın çok genç çok güzel kilolar verirsin..

Selam moni
Ben listede yokum ama 5333 diyetine başladım 90 kilonun üstündekiler takımından Meyra nın teşviği ile herkese tavsiye ederim. Gecen haftalarda durma devresinde iken bu hafta sıçrama yaptım resmen 97 kıloyum 1 kilodan fazla gitti 1.8 diye biliyorum gecen haftaki kılom98,8 Di sanırım yeni diyet arayanlara şiddetle tavsiye ederim

Nasılmış canım anlatırsan biz de bilgimize bilgi katarız Dr.Ayça Kayanın sistemi sanırım..

Teşekkürederim şekerim :KK16:
valla canm ilk karabuğday yaptğmda geceden ıslamıştım ve çok kötü gelmişti tadı ama bu sefer haşladm sabahtan ve çokta kötü gelmedi yoğurtla bi nevi iyi oldu :kk77:
ve 500 gr mı kendim verdim 800 gr karabuğdayla gitti:KK52: bide geri gelmiyor en güzeli bu:KK39: valla banucum incecik oldum olmasına da vücudum çok yumuşak :KK42: ilerde toplar diye kendimi trselli ediyorum ve tabi diyetten sonra da sporu bırakmycam belki zamnla toparlanr:KK42:

Var ya selin süpersin bebeğim senin yüzünden denemeyeceğim kalmayacak galiba...onu da deniycem de karabuğday bulamadım..

Geçen hafta 106.6
Bugün 105.5
Giden 1.1
Yüzdem 1.03
yihuuu bravo hatice ortalamamız yükselcek canım

Gunaydin kizlar daha taretinin basina gecmedim ama çok umutlu değilim önce size bakayim dedim
İnşallah canım gerçekten çok isterim :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
inşallah canm benm
Hayırlı geceler şekerciklerim:KK68:
Eve az önce geldim,yeğenimin doğum günüydü abimlerdeydim:D
İnce bi dilim pasta yedim itiraf ediyorum:KK22:
Ne demişler kaptanın yaptığını yapma dediğini yap:KK39:(neremden uydurduysam iki dakkada:KK70:)

Hoşgeldin tatlım bol paylaşım bekliyorum senden:KK25:

Duydum duydummm:KK4:

Bak bak nası da biliyo:KK4:

Ayy benide alet ediyolar kendilerini kurtarsınlar diye:KK67:
(Ne zaman buluşup yiyoruz:KK70::KK70:)
Kem küm öhömm ne diyoduk:KK23:
sensiz olmaz ablam :D

ben geldim ama bugun zaten cuma sayılır :) şimdi ne yapmam gerekiyor?

Hayırlı geceler ben geldim çok mutlu oldum cagardiginiz için inş. Azmedicem öncelikle kendim için sonrasinda HEM EŞİM IN hem bazı insanların çeneler ini kapatmak için :) :KK49: yaza kadar 60 olmak istiyorum ama ilk hedefim 72... 69.. u görmek
Hoşgeldiniz kizlar ben merve yasin 24 sen 25 :) evliyim ve şuan hamileyim inşallah hedeflerimize en yakin zamanda ulasiriz
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK68:

Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere şu mübarek günün hatrına nasip etsin.....Aminnnnnnnn
Hayırlı Cumalar :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Evet bugün Cuma yani bildirim günü ve hemen aklımdayken takımın ilk bildirimini şimdi ben yapayım :KK66:

Bu hafta menü paylaşımı pek yapmadım malum Nezleden zaten ne yediğimi anladım ne içtiğimi :KK66: ama şükür Tartı bu sabah nanik yapmadı bana :KK48:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 114 kg
Bu hafta; 112.9 kg

Fark; - 1.1 kg :D:D:D:D:D

Toplam giden; 11.6 kg :KK68:

Spor; 4 günde toplam 55 mekik, 40 saniye plank, 30 leg raise ( her gün 5er adet arttırıyorum mekikleri :KK66: )
Her gün en az 2 Litre su ve sabah akşam şekersiz Türk kahvem :D:D:D

Yılbaşı gecesine kadar 110u göremedim ama inşallah dikkatli davranırsam yaklaşırım diye düşünüyorum :KK66:

Ümitsizliğe kapılmak yok canım o sıpalar zaten bize spor yaptırıyor istemdışıda olsa :KK48:
İnşallah azda olsa eksi görürsün ve bir sonraki hafta çok daha dikkatli olup çok daha güzel bir sonuç bildirirsin :KK66:

Aramıza hoşgeldin :KK3:
Kilon bence çok fazla değil ( kendimle kıyasla :KK48: ) ve eminim burada ihtiyacın olan motivasyonun fazlası var :KK68: Yaza hepimiz o tuhaf ay yinemi kilo aldın bakışlarını ve sözleri insanlara yedireceğiz :D:D:D:D:D
Çok daha sağlıklı kilolara düşüp dilediğimizi giyip salınacağız ortada :D:D:D kıskananlar çatlasınnnnnnnnnnnnnnnnn:KK48:
Supersin canmm
banucum tebrikler çok güzel vermişsin
ben
geçen hafta 70.8
bu hafta 70.7
fark 0.1
yüzde %
Sonunda kirmissin canm direnci inşallah devam gelecek inşallah harikasin
Hayırlı cumalaaaarrr kızlaaarrr:KK16:
oooo ben yatınca ne sohbetler dönmüş yahuuuu yeni gelen arkadaşlara yazicam ama hepiniz hoşgeldiniz:KK74:
bugün çoooook mutluyuuummm karabuğday yine yüzümü güldürdü:KK73::KK71:
bu arada banucum tebrik ederim çom güzel gitmiş darısı diğerlerine inşallah onlatdan da böyle haberler alırz:KK36:
hemen kilo bildirimi

Başlangıç : 75.2
Geçen hafta kilo :57.2
Şimdiki kilo : 55.9:KK71:
Fark: 1.300 :KK71:
Toplam fark:19.3:nazar:

Spor bu hafta 3 gün 30 1 gün 20 dk stepper
Su ortalama 1.5 2 litre
Ooo harika canm yaninda mezun olacaksin takımdan tebrikler
Geçen hafta 106.6
Bugün 105.5
Giden 1.1
Yüzdem 1.03
Tebriklerrr kuzum maşallah bugün herkes süper
Ben de geldim canlar günaydın
Kilom: 68,6
68,8/68,6/200 gr/%0,3

merveciiiim doğru mu
%0.29 canm yüzden tebrik ederimm

maşşallah sana yaa kilon az olmasına rağmen çok güzel veriyorsun.ben diyetisyene gitmeyip senin uyguladığın menülerimi yesem acaba :) hedefin 53 müydü gerçekten yaklaşık 3 hafta da mezun oluyorsun ..

Evet canmm 53 hedefim ama bişey söyleyim burası bana çok iyi geldi en hızlı burda verdim kilolarımı ama görüyosunuz sağlksızda beslenmiyorum sağlklı besinlerden yemeye çalışıyorum ;) sen iste ben sana özel günlük menü veririm tatlm :KK48: aaaa diyetisyen olacak kadınm yahuuuuu:KK53:

İnşallah canım bakalım az sıkarsam belki olur o zamanda eminim çok daha güzel motive olurum :KK68::KK68::KK68:

Hmmm geri gelmemesi güzelmiş :KK66:
Peki nasıl yapıyorsun sabahtan akşama onu mu yiyorsun yoğurtlayıp 2 gün boyunca :KK64:
Olmadı bir ara alıp denerim belki yardımı olurda yılbaşına kadar 110u görür rahatlarım :KK66:

Ya benim geçenlerde paylaştığım hareketleri yapmayı denesene :KK66: hem kısacık süre olarak hemde baya işe yarıyor :KK66: benim zaten etim sıkı ( bir tek o konuda şanslıyım :KK48: ) ama cidden 4 günde de bile daha sıkı oldu :KK48: daş gibiyim hatta kaya desem daha doğru :KK70::KK70::KK70: haçim bakımından ama ufaldıkça daşa doğru inerim inşallah
:D:D:D

:nazar::nazar::nazar::nazar: Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: harikasın canım :KK66:

Farkındamısın sen ne zaman ay sanırım bu hafta pek veremiyecek gibi hissediyorum diyip saldığında stres olmadığı için çok daha güzel gidiyor kiloların :KK48:
Diyorummmmmmmmm Stres bize yaramıyor işte :D:D:D:D

Hadi bakalım 2li hanelere çok az kaldı :KK74: darısı benimde başıma :KK36:

Valla bende kalorisi yüksek diye ( ki ben çok daha yüksek biliyordum ) inan iki senedir ağzıma sürmüyordum ki normalde çooook severim :KK68: ama dediğin gibi çok çok az haşlanmışda olsa tüketilebilir 4 - 5 taneden fazla değil tabi :KK66:
Aslında bende kebapa bayılıyorum ama dediğin gibi şekeri yükselir :KK66:

Evet canm haşla sabahdan başlayıp acıktkça yoğurtlayıp ye bide yannda çeyrek veya yarım elma yiyorum ;)
Evet bi senin paylaştıgına bakim da ona başlaym inşallah sıkılaşırm :(

***8.Takım 392.ETAP***

moni( 102,0/ / /% )
Ceco34( 114,0/ 112,9/1,1 /% 0,96)
adayaren38 (70,8 /70,7 /0,1 /% 0,14)
benben (68,8/68,6 / 0,2/%0,29 )
melekkız_( 64,4/64,7 /-0,3 /% -0,47 )
sln71(57,2 / 55,9/1,3 /% 2,27 )

yst38(106,6 / 105,5/1,1 /% 1,03 )
turuncu (72,9 / / / % )

8. Takım Ortalaması %

lıstede 2 kısı eksık bıldırımle ortalamamız %0,60 kızlar