• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayırlı cumalaaaarrr kızlaaarrr:KK16:
oooo ben yatınca ne sohbetler dönmüş yahuuuu yeni gelen arkadaşlara yazicam ama hepiniz hoşgeldiniz:KK74:
bugün çoooook mutluyuuummm karabuğday yine yüzümü güldürdü:KK73::KK71:
bu arada banucum tebrik ederim çom güzel gitmiş darısı diğerlerine inşallah onlatdan da böyle haberler alırz:KK36:
hemen kilo bildirimi

Başlangıç : 75.2
Geçen hafta kilo :57.2
Şimdiki kilo : 55.9:KK71:
Fark: 1.300 :KK71:
Toplam fark:19.3:nazar:

Spor bu hafta 3 gün 30 1 gün 20 dk stepper
Su ortalama 1.5 2 litre
bu karabuğdayı deniycem.Helal kız sana bravooo sen beni motive ediyosun bu gruptada karşıma çıkman bence tesadüf değil

Şuan hem yemek yedim hemde çok su içtim çok çok fazla çıkar ablacım.Saat 2, 1.5 litre bitirdim bile böyle devam edersem 3.5 olur :)
Menümüde yazıyım
KAHVALTI
6 kaşık menemen
1 dilim ekmek
şekersiz çay
230 kalori

ARA
3 ceviz
1 günkurusu kayısı
100 kalori

ÖĞLE
1 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt
230 kalori

ARA
Belki 1 elma
70 kalori

630 kalori etti akşamı hesaplamazsam akşamda 600ü geçmem diye düşünüyorum

AKŞAM
lahmacun var menüde kaç tane yerim belli değil ama 2 taneden fazla yemeyeceğim inşaallah
ayran
yeşillik
domates
turp
1 tane ye canım doyarsın...ayranda var zaten...

kızlar bi öğrencim 2.sınıfta çok kötü bir huyu var ya.hırsız demeyim daha yaşı küçük ama arkadaşlarının eşyalarını alıp tenefüste yada eve giderken alıp çantasına atıyo.yine biraz önce öğle arasına gönderirken en son bu çıktı sınıftan bi baktım arkadaşının oyuncağını cebine koymuş neden aldım dedim susuyo.annesiylede konuşmuştum evde de böyle mi diye istediği birşey varsa alın dedim her istediğini alıyorum diyo annesi neden böyle yapıyo anlamadım.huy kalıp ilerde de yaparsa suç sayılır çünkü geçen sene ben yokken ana sınıfı öğretmeninnin parasını da lamış hemde 100 lira.nasıl bir çözüm üreteyim bu çocuğa nasıl yaptığının yanlış olduğunu göstereyim bilemedim.çok ceza verdim ama bakın hala yapıyo.
Bu bir hastalık olabilir.. Aile bu konu için çocuğun üstüne gitmemeli ve bi psikyatristten yardım almalı.. Aileyi bilinçlendirmek de size düşüyor

selam kızlar bu sıra iradem inanılmaz zayıf şaka gibi ya önüme çıkan her şeyi yiyesim geliyor nasıl bi ruh halidir yani !!! çok istiyorum kilo vermek ama bu şekilde olur mu of

sabah: 2 dilim kızarmış tb az tereyağı salça 1 kk peynir biraz zeytin ve çay
ara: neskafe, yeşil çay
öğlen: 3 biber dolması, 2 kaşık yoğurt
1 poğaça, 1 dilim yaş pasta (okulda kutlama vardı biz yedikten sonra çocuklar getirdiler)
ara: 1 kupa yeşilçay bol su tabi kiii
akşam: ev yapımı tavuklu sandviç ayran
1 mandalina
bol su içiyorum okuldan gelince sporumu da yaptım

Back
X