Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım bu bölümde yeni konu başlatmak yasak mevcut konulardan devam edebiliyorsun.yeni konu için diyet günlükleri ve diğer diyet bölümleri var,konun hangisine uyuyorsa o bölüme açmalısın,Arkadaslar nasıl yenı konu baslatabirim acaba
cok sevındım ablam bulmana ben vazgectım denemekten hatıce sok dıyet gıbı dedı bebıse zarar olmasın gercı bı ogun yemegı dusunuyordum sadece ama artık dogum sonrasına yaparımİyi akşamlar şekerlerim
Bu saatte market market dolaşıp karabuğdayı aldım sonunda
Happy de buldum reisinki,migros ve rotada yoktu.
Yalnız çinden ithal olmasına takıldıminşallah sağlığımız kötü etkilenmez çin malına hiç güvenmem heleki gıdaysa.
Yarın başlasammı karar veremedim ,metabolizma için karışım hazırlamıştım ikisi bir arada olurmuki acaba
Ayy ne çok sorunum varrr![]()
En güzelini düşünmüşsün mervem,karataya uygun beslen bence bebiş içinde sağlıklı olsun yeğenimizide çok şekerli şeylerle yormacok sevındım ablam bulmana ben vazgectım denemekten hatıce sok dıyet gıbı dedı bebıse zarar olmasın gercı bı ogun yemegı dusunuyordum sadece ama artık dogum sonrasına yaparım![]()
cıkolatadan kurtulmam lazım ablam normalde hıc boyle krızlerım yoktu ama sımdı nefsıme soz gecıremıyorum babaannem varken karatay pek mumkun olmaz ablamda ancak evıme gecınce olabılır yemeklerı cogunluk ben okuldayken babaannem yapıyorEn güzelini düşünmüşsün mervem,karataya uygun beslen bence bebiş içinde sağlıklı olsun yeğenimizide çok şekerli şeylerle yorma![]()
Kızlar mervemin çorbasına oy kullanalım 2. Sıradaki Sıkıcık çorbasıMerhaba hanimlar ...
Malum kk da yarismalar bugunlerde baya gundemde ... Oy kullanmak isterseniz , takimlardan yarisan arkadaslarimizda var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kis-corbalari-tarifleri-oylama-anketi.775106/
Kızlar mervemin çorbasına oy kullanalım 2. Sıradaki Sıkıcık çorbası![]()
ben asagıadakı dosya yukleden yukluyorum amaŞu resim ekleme işine uyuz oldum iyice
Url siz ekleme yöntemi yokmu yahu ben mi beceremiyorum anlamadımki![]()
kızlar tlfona bir sapık dadandı açtım işletiliyorum sandım tanıdıklarım tarafından mesajlar çekti en sonunda mihriban aç tlf yazmış tekrar aradı bende numarayı yanlış çevirdiğini söyledim bağırarak kapattım sonra tekrar msj çekmiş 'neden kızıyorsun prenses güzellikle söyleyebilirsin' diye. eşim görse anasından doğduğuna pişman eder
Allahımmm sabırrrrr sinirlendim ya![]()
İyi akşamlar şekerlerim
Bu saatte market market dolaşıp karabuğdayı aldım sonunda
Happy de buldum reisinki,migros ve rotada yoktu.
Yalnız çinden ithal olmasına takıldıminşallah sağlığımız kötü etkilenmez çin malına hiç güvenmem heleki gıdaysa.
Yarın başlasammı karar veremedim ,metabolizma için karışım hazırlamıştım ikisi bir arada olurmuki acaba
Ayy ne çok sorunum varrr![]()
Kız ben ona hiç dikkat etmedimben asagıadakı dosya yukleden yukluyorum ama![]()
bende urlyı hıc sevmıyorum cok ugrastırıyorKız ben ona hiç dikkat etmedim
Üstten url çıkıyor diye uyuz olduğumdan bakmamışım bile![]()
Şu resim ekleme işine uyuz oldum iyice
Url siz ekleme yöntemi yokmu yahu ben mi beceremiyorum anlamadımki![]()
Ah ah nerdeee ben fena artıdayım bu hafta öyle böyle değilSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Bende bu akşam Reale baktım ama yokbulamadım karabuğdayı hatta eşimede fırça attım ulen insan unuturmu Mİgrosa bakmayı diye
Neyse bizim GOPdada var Happy olmadı kızkardeşime söylerim o bir baksın bulursa alsında akşam eşim eve gelmeden uğrayıp ondan alır
Yarın kesin bulabileceğimi bilsem bir gün daha bekle beraber başlayalım diyeceğim ama istersen yarın başla en azından cumaya güzel bir sonuç alır takımı az daha yükseğe taşırsın belki
Hadi karabuğdaycılarrrrrrrrrrrgöreyim sizi
bulabilirsem perşembe bende size katılacağım ve inşallah takım olarak ilk 3e gireriz
![]()
Ah ah nerdeee ben fena artıdayım bu hafta öyle böyle değilregl beni mahvetti bu ay bi kaç gün daha çekeceğim
Yarın başlasammı karar veremedim gerçi ama büyük ihtimal 2 gün yapıcam,birazdan ıslarım sabaha hazır olsun en azından denerim![]()
Kopyala yapıştır :)