• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım eşin aslında en güzelini yapıyor eğer imkanınız varsa borçunuz biter bitmez kenara koymaya devam edin ki atıyorum bir 15 sene sonra bir eve daha niyetlenirsiniz :KK66:
İnan seneler okadar çabuk geçiyorki :KK53:
Benim büyük kız doğduğunda ( ki baya ufakdı 2.595 gr doğdu 52 cm boyla :KK48: ) Anneme ay ben bunu nasıl büyüteceğim diye soruyordum ama maşallah şimdi benden uzun katana kadar :KK70::KK70::KK70:
Geçen gün Komşu Ablamda benim küçük cimcime için aynısını söyledi :KK48: kadıncağız 9 ay hamileliğimde bir gün bile yanlız bırakmadı ve kızım doğduğundan beri her Allahın günü görüşüyoruz; ay diyor bu cimcime ne çabuk büyüdü yaa daha dün gibi doğduğun gün diye :KK48::KK48::KK48::KK48:
Hiç anlamıyorsun ve bir bakmışsın seneler geçmiş :KK66:
Biz maalesef ev parası biriktirmek bir yana dursun olan borçları senelerdir bitirmedik :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ama Babacığım sağ olsun hep diyor sen üzülme bizden kalanlarla rahat bir ev daha alırsın diye :KK48: tabi hep diyorum Allah uzun ömürler versinde varsın miras kalmasın :KK68:
İmkanınız varsa inşallah sizede nasip olurda daha sonra yine doğurursan bir sonrakinin de en azından başını sokabileceği bir evi olur ( özellikle kızlarda ben şart görüyorum en azından evlensede güvence olur ve oturmasada kendine ek gelir olur masraflarını karşılar oradan gelenle :KK66: )

Anaaaa seninde baya az kalmış düğüne ama eminim kendini az sıkarsan kesinlikle 20 kiloyu verirsin :KK66:
Şu anda nasıl bir beslenme uyguluyorsun :KK64: hani belli bir şey yoksa kesinlikle Karatayı tavsiye edebilirim hem acıkmıyor insan hemde insülin direnci varsada zamanla kırıyor :KK66: çok azda sporu dahil edersen daha fazlası bile gidebilir gibime geliyor :KK66:
Ben çok zor kilo veren biri olarak 12 kg verdiysem sen eminim fazlasını verirsin :KK68:

Valla Allah razı olsun eşim bir günden bir güne kilo aldın bak ver demedi bana :KK68: aksine ben krizlere girip ağladıkça aşkım ben seni her halinle çekici buluyorum :oops: ne olur bu kadar kafana takma ama vereceksende sağlığın için ver diyordu ( belimin ağrıdığı zamanlarda özellikle çok ağlardım ben öleceğim bu ağrıdan diye o_O )
Şimdi aksine her gün aşkım harikasın her gün ufak ufakda olsa gittiği belli oluyor diyor hatta gece yatağa yatınca göbişimi yokluyor :KK70: yumuşadıysa tamamdır aşkım bugünde başarılı geçmiş diyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ciddende ne zaman karnım yumuşadıysa ertesi gün azda olsa eksi görüyordum :KK48: artık onu baz alıyoruz diyebilirim :KK48:

Tam tarifini alayım derken paylaştığını gördüm sonraki sayfada :KK48:
O tarifin aynısını takımımızın Kaptanı Moni ( Ayşemmmm :KK68: ) bana vermişti bir ara hatta sen söyleyince fark ettim uzun zamandır yapmamıştım bugün bende yapayımda yarın içerim :KK48: Turboya bağlayayım metabolizmamı :KK48:

Aramıza hoşgeldin :KK3:
Çok güzel bir yol almışsın ve inşallah hepbirlikte çok daha güzel kilolar vericeğiz takımca :KK66:
Bir iki sayfa evvel kendimi tanıtmıştım ben okumuşsundur sanırım :KK48:
Tanıştığımıza memnn oldum ( bu arada bende de pko ve insülin direnci var :KK67: ama inşallah zayıfladıkça ondanda kurtulacağız Allahın izniyle :KK66: )

Yok yok sağlıklı beslenirsen kilo bile verebilirsin bizim mervuş gibi :KK68:
Ben ikinci hamileliğimde 5 kg vermiştim ( tabi rekor Mervede şu anda :KK48: ) ve inan hamileliğimde hiç kaçamak yapmadım ve protein ağırlıklı beslenip bütün gün sokaklardaydım :KK48:
Artık mahalledeki esnaf kız sokakta doğuracaksın yada sen hala doğurmadınmı yine dışardasın diyordu :KK70::KK70::KK70: Cidden son ana kadar gezdim hatta son doğuma bir kaç saat kala Nişantaşı, taksim falan gezdik eşimle sonra direk hastaneye gitmiştim :KK70: doktorda sancin gelmeyecek mecbur suni sancı yapacağız ( büyük kızımda öyle doğdu ) ne zaman istersen doğuma alabilirsiriz seni diyince eeee gelmişken doğurayım bari demiştim :KK70::KK70::KK70::KK70: Aynı gece sabaha karşı normal doğum yaptım yaklaşık 7 saat sonra beni taburcu ettiler ve ben dönüşte evime gideceğime eşimin Anannesine söz verdiğim için bebekle çaya gitmiştim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Kadıncağız yatalak olduğundan diyordu devamlı ay artık kim bilir ne zaman görürüm bebeği falan :KK53: bende o zaman hastane dönüşü çaya geliceğim sana demiştimde kadın şaka sanmış :KK70: beni doğumdan bir kaç saat sonra karşısında görünce anaaaaa valla geldi bende şaka sanıyordum kız çılgın ne işin var burada diyordu :KK70:tabi çokta memnun olup bana dua etmişti torunun çocuğunu aynı gün görebildi diye :KK48:

Bencede Mervenin dediği gibi aç kalma metabolizmana zarar üstelik insülin direncini tetikliyor maalesef fazla aç kalmak :KK66:
haklısın canım bakalım bu ev bıtsınde esım guvenıyor kendıne yapabılırım dıyor bıseyı kafaya koydumu yapıyor masallah ınsallah yapabılırız canım ya rabbım hayırlısını versın aynen en cokta kız cocukları ıcın bı ev sart ya

Selaaamm ben geldimmm:KK54: anaaaaaam anca attm kendimi eve dün akşam annemgl geldi yemekten sonra bende gayet güzel bir menüyle günü bititmistim ki ne olduğunu anlamadan ıspanaklı börekle havuclu keki lüpletiverdim:eek: ve annemler bizde yatti:KK68: sabah kahvaltısı yaptk kahvaltı da az yedim canm istemedi bi jki banak sucuklu yumurta ve biraz peynir falan yedim sonra hazrlandk ve çarşıya çıktk kz kardeslerimin eksikleri vardi onları aldk ve 1 bucuk simit yedim dışarıda :KK67: amaaa 2 saat kucagmda 13 kiloluk ccocukla yürüdüm:KK31: son yarm saat eşim is yerinden geldi kızı aldi da biraz rahat dolandm bu saatten sonra karabuğday yicem yarn da debam etcem gazam mübarek olsun:KK73: veee cumaya göre 1 kilo artıdaym:mad:
:mad:sımıtler borekler kekler karabugday ınsallah cumaya kılonu noturler canm ya bu hafta cok ıyı derece yapıcaz yada %30 altına dusucez bakalım hayırlısı karabugday takımı kurtaracakmı bakalım:KK70:

:mad:sımıtler borekler kekler karabugday ınsallah cumaya kılonu noturler canm ya bu hafta cok ıyı derece yapıcaz yada %30 altına dusucez bakalım hayırlısı karabugday takımı kurtaracakmı bakalım:KK70:

Aynen canm fenalardaym son umudum karabuğday umarm beni kurtrr:KK11:

kızlar makarna beni acıktırdı akşam da 1 tabak yiyaceğim 2 meyve hakkım daha var.yarın da patates diyeti uygulucam o da öğlen ve akşam 1 tane büyük boy(300 grkadar)haşlanmış patates yiyorsun 3 ara öğünde de 1 dilim ekmek üstüne 1 çay kaşığı reçel yada bal yiyorsun.deneyebilirsiiniz.toplam aldığınız kalori 900 oluyo

Haticemmm bak şimdi tesadüfen ne buldum :KK66:

http://www.dukandiyeti.co/dukan-7-gun-diyeti/

Bir incele istersen belki cumadan sonra bir kereye mahsus bunu denemek istersin hem çokta yapılmayacak gibi değil :KK66: 5 - 8 kg arası vermek isteyenler için diyor ama en azından 5 değilde 4 kgda gitse sana motivasyon olur :KK68:

Senin kendini komple salmaman için birşeyler bulmamız şart :KK66: ben cumaya kadar yine protein ağırlıklı giderim diye düşünüyorum ama sonra Karataya dönerim yoksa diyetteyim psikolojisi başlarsa bende başlarım sıkılmaya ( bana katı diyet olmayacak yoksa pes etme noktasına çabuk ulaşıyorum maalesef :KK48: )

Aslnda bu diyet benimde aklıma yatıyo bilemedim belki uygularm:KK64:

Merhaba kizlar ben 33 yasinda 3 cocuk annesi pkohastasiyim, 105 kilodan 92 ye dusmustum ama bu ara aldim 95 oldum motivasyona cok ihtiyacim var benide araniza alirmisiniz

Merhaba canım hoşgeldin ben selin 20 yaşındayım 2 yaşında bi kzm var 165 boyunda ve 56 kiloyummm motivasyon burda cok doğru yerdesin:KK19:

ivett zorla da olsa 2.ci kase karabuğdayımı yedim bugün.:110:
ilk kaseyi bol naneli yedim.İkinciyi tarçınlı yedim ama her iki şekilde de çok gereksiz bir tat :KK17:
neyse bakalım umarım bu eziyete değer :KK50:

Kesinlikle değecek canm bırakma yarın eminim tarti yüzünü güldürecek ;)

Ay çok memnun oldum sohbet muhabbet çok güzel burda belli tam benlik motive olmam için :KK45: bende 24 yaşındayım öğretmenlik için kpssye hazırlanıyorum nişanlıyım 3 sene öncesine kadar 58 kilo gayet hoş bi bayandım:KK61:sonra içimdeki hayin fil ortaya çıktı sizin gibi doğum yaptığımdan almadım pis boğazımdan aldım demek doğum yapsam vinçle kaldırırlar beni:KK45:nişanlımdan 2 kilo fazlayım uyuz hayin giderek zayıflıyo:KK11: ben 77.3 oldum daha şimdi tartıldım benim yaşam sitilim uyuyana kadar yemek yemek en büyük eğlencem bu aralar yemek yemek oldu:KK53:4 ay sonra gelinlik giycem 20 kilo vermem lazım kurtarın beni nolurr:KK34:o değil de aldığım fantazi gecelikleri bana değil nişanlıma olacak artık o giyer ben seyrederim:KK70:artık çok kararlıyım vercem inşallah siz ne güzel 12 kilo vermişsiniz bende o günleri görcek miyim:cry: nişanlım yalvarıyor artık kilo vermem için sizin eşiniz ne diyo bi benmki mi böyle yoksa , kaynanamda 50 kilo ya ben nerelere gidem:rolleyes:dolabımda o kadar kıyafet var ki hiçbiri olmuyo isyaaan ettiler ya :KK45:annem 100 kilo bu arada beni gayet zayof görüyor ye ye ye diyip duruyo psikolojim bozuldu :KK14:

Canım yaşın çok genç bunu hep söylüyorum çok çok rahat verirsin biraz tut boğazını hareket kat yaşamına yediklerine içtiklerine biraz dikkat tıpış tıpış gidiyor kilolar merak etme gönlün beynin rahat olsun Bu arada hoşgeldin canım özlem ben 34 yaşını bitirdim 2 oğlum var 68-68,5 arası gidip geliyorum duraklamaları yaşıyorum direnç kilolarım benim bunlar

Merhaba kizlar ben 33 yasinda 3 cocuk annesi pkohastasiyim, 105 kilodan 92 ye dusmustum ama bu ara aldim 95 oldum motivasyona cok ihtiyacim var benide araniza alirmisiniz

Sen de hoşgeldin canım

Dünkü saçma sapan menüm
Sabah: Tereyağlı 2 omlet, peynir, zeytin, 1 dilim yulaf kepekli tb ekmeğim
Öğle: 4 kaşık parasa yemeği (pirinçsiz), 4 kaşık yoğurt, 2 kaşık haşlanmış brokoli
Akşam: 1 kepçe mercimek çorba, 2 haşlanmış kemikli et, 4 kaşık yoğurtlu makarna
Ara: Komşuda 1 dilim hindistan cevizli kek yedim
Yaklaşık 2 litre su, 2 km eğimli bantta yürüdüm daha çok yordu ve terletti bundan sonra böyle yapacağım

kızlar makarna beni acıktırdı akşam da 1 tabak yiyaceğim 2 meyve hakkım daha var.yarın da patates diyeti uygulucam o da öğlen ve akşam 1 tane büyük boy(300 grkadar)haşlanmış patates yiyorsun 3 ara öğünde de 1 dilim ekmek üstüne 1 çay kaşığı reçel yada bal yiyorsun.deneyebilirsiiniz.toplam aldığınız kalori 900 oluyo

Gülşeeeennn makarna patates çok karbonhidrat değil mi kuzum üst üste yapma bence
bi de benim kaloriyi bi hesapla noooluurrrr yukarıda menüm çatlıycam yaaaa

Tesekkur ederim canim , sen bu motivasyonlami verdin kilolari , 56 yazmissin inanamadim:KK57:

Saol tatlm :KK15:ben buraya 8. Takıma geldiğimde 61 kiloydum 1 1 buçuk ay falan oldu heralde burda 56 ya düştüm :KK68:tabi önceside var 58 kiloyla hamile kalıp 84 kiloyla doguma girdim:KK62: çıktığımda 72 iydim sonra kızımı sütten kesene kadar diyet yapmadm ve 14 aylkken kızı sütten kestim bi tartldm 75 kiloyum:KK57: bu rakamı görmem bana yetti 75 le basladm 56 ya kadar indim son 3 kilo çooookkk az kaldı :KK71: bu arada bütün kilolarımı kalori sayarak verdim:KK58:

Canım yaşın çok genç bunu hep söylüyorum çok çok rahat verirsin biraz tut boğazını hareket kat yaşamına yediklerine içtiklerine biraz dikkat tıpış tıpış gidiyor kilolar merak etme gönlün beynin rahat olsun Bu arada hoşgeldin canım özlem ben 34 yaşını bitirdim 2 oğlum var 68-68,5 arası gidip geliyorum duraklamaları yaşıyorum direnç kilolarım benim bunlar

Sen de hoşgeldin canım

Bu takımın en miniki benimmm :p

Back
X