• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlar sabah sabah moral yerlerde:KK42: hala artı 1 kilodaym hatta 100 gr daha gelmiiş cuma 55.9 olan kilon şimdi 57.0 niye yaaa niye böyle oluyor diyet yaparken gayet iyi kilolar gidiyo ama niye 2 günde geri geliyo sağlıksız bi diyet mi yapıyorum ne bi yerde bi yanlış var zayıf olmam problem değil kendimi azck salsam demekki başladığm yere geri döncem :KK42: ömür hep diyetle geçmez ki bitince kilomu nasl korucam bilmiyorum :KK43:
Canım sıkma canını sen yaparsın güveniyorum sana

Günaydın kızlarrrrrr
Ben haftalık hedefime ulaştım.
Karabuğday Çin'den gelenlerin tadı kötüymüş ama Ukrayna menşeili olanlar iyiymiş. Ben dün almer den aldım bildiğiniz bulgur tadında. Çokta rahat yedim. Yoğurt çorbası gibi oldu

Aa bi bakim kz benimki nerenin :confused:

Günaydın kızlar sabah sabah moral yerlerde:KK42: hala artı 1 kilodaym hatta 100 gr daha gelmiiş cuma 55.9 olan kilon şimdi 57.0 niye yaaa niye böyle oluyor diyet yaparken gayet iyi kilolar gidiyo ama niye 2 günde geri geliyo sağlıksız bi diyet mi yapıyorum ne bi yerde bi yanlış var zayıf olmam problem değil kendimi azck salsam demekki başladığm yere geri döncem :KK42: ömür hep diyetle geçmez ki bitince kilomu nasl korucam bilmiyorum :KK43:

Üzülme tatlım anlık ödemdir o wc ye çıkınca bol su yeşilçay içinde atarsın..her gün mü tartılıyorsun sen eğer öyleyse anlık değişimler moral bozucu oluyor..

Günaydın kızlaar..
karabuğday bende de güzel etki gösterdi ama tiksindim yaaa... hafta da bir yapmak isterim ama bugün kesinlikle yapmam :KK43:
Bu arada h.sonu cozuttuğum için dün kilom 73.6 idi .bu sabah ise 72.4 çıktım. Yani 1.200gr gitmiş.

Yihuu bravo canım bak işe yaramış

Kanki dün 106.7
Bugün 105.2
tebrikler hatçe bi ben bulamadım karabuğdayı yaaa

gunaydın yada tunaydın kızlar:KK68::KK68: sabahtan berı kosturmaca yenı gırebıldım dun 78,4 olan kılom bugun 78,6 cıktı sanırım tuzu fazla kacırdım yıne:KK70::KK70:vucut suyu fena tutuyor artık hergun tartıya cıkmaya basladım neyse kahvaltımı yaptıktan sonra hastaneye gıttık babaannemın ortopedıden randevusu vardı ama yarına kaldı yarın sabah yıne gıdıcez yoruldum valla:KK70: bugun yıne suya dayanacam bakalım yarın cok artı cıkarsam tuzu tamamen kesıcem cunku buyuk ıhtımal tuz vucudumda su tutuyor :KK70::KK70:
İyi geceler kızlar
Bugün tüm gün annemlerdeydim.Öğleden sonraya kadar annem oğlumla ilgilenirken ben de ders çalıştım malum bu hafta sınavlarım var.Öğleden sonra gelinimiz ve annesi geldi.Ve sonra yemek hazırlığı başladı.Akşam ağır yemekler olduğu için sabah ve öğleyi minimum geçirdim; annem beşçayının yanına pastaneden poğaça ve kurabiye alana kadar : ( İpin ucunu kaçırdım mı kaçırmadım mı bakın bakalım menüme
KAHVALTI
1 yumurta
1.5 kk peynir
1 dilim ekmek
şekersiz çay

ARA
1 mandalina

ARA
1 yeşil elma

BEŞÇAYI
1.5 küçük poğaça
2 küçük kurabiye
şekersiz çay

AKŞAM
Yarım kase yüksük çorbası
1 kuru dolma 5 yaprak sarması
2 tavuk baget
bol marul salatası
(diğerlerinin tabağının 4 de 1 i kadar tabağım :))

1450 kalori etti yaklaşık.Bir tık fazla olmuş.Hayırlısı bakalım.Yarın karabuğday farz oldu bana :)

2.5 litre su
65 dklık leslie 5 mile ( çok yordu beni ilk defa 5 mileyi yaptım)
bes cayı bıraz fazla gelmıs canm sankı dolma ve yaprakta pırınc bulgur oldugundan hemde bıldıgım kadarıyla yuksuk corbasındada hamur vardı:KK51: tartı oncesı karabugday dedıgın gıbı ıyı olur canımo_O
günaydın kızlar dün menümü yazmayım ben iyisi güya makarna diyeti yapacaktım ammaaan makarna diyetinden çıktı neler neler yedim sonra pişman oldum midem bulandı hepsini çıkardım durur muyum çıkarınca tekrar yeme isteği geldi eşimle kahvaltı tarzı şeyler yedik birde üstüne 1 tane probis yiyince yine midem bulandı onu da çıkardım Allah ım ne midesiz biriyim ben yaaa.rejim psikolojisine girince daha çok acıktıpımı görüyorum.
dıyet psıkolojısıne gırdımmı bende oyle oluyor canım o yuzden kendını kasmadan yemene dıkkat et sadece kuzum :KK68:
canım belkı senınde ben gıbı vucudun su tutuyordur canm ben bu hafta odemden cok cekıyorum 3 e yakın su ıctım mesela her gun ancak carsamba eksıyı gordum bugunde +200 deyım dune gore:KK70:tuzu bırakmak bana sart oldu:KK43:
Günaydın kızlaar..
karabuğday bende de güzel etki gösterdi ama tiksindim yaaa... hafta da bir yapmak isterim ama bugün kesinlikle yapmam :KK43:
Bu arada h.sonu cozuttuğum için dün kilom 73.6 idi .bu sabah ise 72.4 çıktım. Yani 1.200gr gitmiş.
:KK9::KK9::KK9: tebrıkler canım bugunde karabugdaya devam edersen yarına super bı sonuc gelecek ınsallahhhh:KK36::KK36::KK70::KK70: yukarıda yazdıgın sımdı dıkkatımı cektı canım kesınlıkle yapmam demıssın o kadar mı kotu tadıo_O
Günaydın kızlarrrrrr
Ben haftalık hedefime ulaştım.
Karabuğday Çin'den gelenlerin tadı kötüymüş ama Ukrayna menşeili olanlar iyiymiş. Ben dün almer den aldım bildiğiniz bulgur tadında. Çokta rahat yedim. Yoğurt çorbası gibi oldu
:KK9::KK9::KK9:harıkasın canım yaaaa valla bu hafta moral olarak ıyı degıldın ama hedefe caktırmadan ulasmıssın cok sevındım:KK36:
Kanki dün 106.7
Bugün 105.2
:KK9::KK9::KK9::KK9:41 kere masallah:nazar::nazar::nazar:

Üzülme tatlım anlık ödemdir o wc ye çıkınca bol su yeşilçay içinde atarsın..her gün mü tartılıyorsun sen eğer öyleyse anlık değişimler moral bozucu oluyor..

Yihuu bravo canım bak işe yaramış

tebrikler hatçe bi ben bulamadım karabuğdayı yaaa
Alıp göndereyim canım

Back
X