• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yok yok senin suçun değil :) diyetimin ilk günü bugün zaten gözlerimin önünde hayali yiyecekler dans ediyor :KK53:
dıyetın ılk gunu zor olur ama sonrası kolaylasır canım bu ılk zamanları atlattınmı gerısı gelır ınsallah
Ayy kız bende antep fıstklı çikolataya bayılırm yaa ama bitter immmm :KK22: seyyy bennn yani salatalıga bayılırım dicektimm:KK23:
ben zaten salatalık dıye okumustum canımo_Oyanlız hamılelıkte hanı eslerde kılo alırmıs ya benım adam benım yanımda yok bu gıdısle ben esım yerıne sıze kılo aldırıcam:KK70::KK70: yoldan cıkartıcam bole canımın ıstedıklerını en ıyısı yazmayı yasaklayayım kendıme:KK22:

dıyetın ılk gunu zor olur ama sonrası kolaylasır canım bu ılk zamanları atlattınmı gerısı gelır ınsallah

ben zaten salatalık dıye okumustum canımo_Oyanlız hamılelıkte hanı eslerde kılo alırmıs ya benım adam benım yanımda yok bu gıdısle ben esım yerıne sıze kılo aldırıcam:KK70::KK70: yoldan cıkartıcam bole canımın ıstedıklerını en ıyısı yazmayı yasaklayayım kendıme:KK22:

Ama o doğru biliyo msn benim eşim filinta gibiydi hamilelikte benimle yiye yiyeee şişti adam yaa:KK48: amaaa oda 94 kilodan 84 e düstü:KK36: daha da yavas yavas olsada vermeye calısıyo ama tabiki benim 3 katımı yiyoo:confused:

Antep fıstığı dedin de canım çekti olsa da yesek :KK45:

o_Oayyy kusura bakma canım kendı canımın cektıgı yetmıyormus gıbı bıde senı etkıledım:KK22: unut unut demedım ben oyle bısey dıyetı ılk gunden baltalamayalım dımı:KK60:

Ayy kız bende antep fıstklı çikolataya bayılırm yaa ama bitter immmm :KK22: seyyy bennn yani salatalıga bayılırım dicektimm:KK23:
Tamam tamam sakin ,bizde var ben yerim hepinizin yerine:KK72::confused:
Neee:eek:ayyyy gebertcem sizi he:KK62:tövbe tövbe ne dedirttiriyorlar bana ya:KK67:

Ama o doğru biliyo msn benim eşim filinta gibiydi hamilelikte benimle yiye yiyeee şişti adam yaa:KK48: amaaa oda 94 kilodan 84 e düstü:KK36: daha da yavas yavas olsada vermeye calısıyo ama tabiki benim 3 katımı yiyoo:confused:
benımkı yanımda olmadıgında yırtıyor valla gercı benımkı yesede kılo almıyor nasıl bı bunye varsa 67 kılocuk esım yao_O

Tamam tamam sakin ,bizde var ben yerim hepinizin yerine:KK72::confused:
Neee:eek:ayyyy gebertcem sizi he:KK62:tövbe tövbe ne dedirttiriyorlar bana ya:KK67:
ele bası benım ablao_O benden cıktı fıkır sonradan pısman oldum ama coktan yazmıstım artık:KK22:ama ama bızz nefsımızze sahıp olup yemıyoruzz dımı kızlarrrrr:KK17::KK17:

Hee salatalık yok kedidir o kedi:KK67:

Diyet mi yapıyorduk biz? :) :)
Yooo o neki:KK62:topik topik en fazla kim yer yarışmasındayız:KK4:

Bak bak bak salatalık okumuşmuş:KK4:sirkecinin şahidi şıracı hesabı:KK56:
Tabiki sekerimmm :KK49: haydi harakettt al nefessssss veeeeerrrr:KK49::KK49: püffffffff:KK49:
Kıvırma selin kıvırma:KK4:

Allah iyliğinizi versn hemiiii:KK48::KK48::KK48:

Back
X