• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canm aslnda öylr öyle degil haftasonu diye böyle bi çoğumuz evdr değiliz onun için yazamıyoruz yoksa haftaiçi bizim hızımıza yetişemezsin :KK66:
Evet canim bir ara gercekten yetisemiyordum, bazen cevap yazmayida unutuyordum kime ne yazacagimi sasiriyordum:KK48: en aktif ve en ust siralarda bizim takimiz olsun istiyorum:KK50: bu yuzden paylasmak istedim:KK15:

Menün çok güzel canm ama pilav yemissin ekmek yimeseydin keşkemmmm:KK51:
Ekmek yemiyecektim ama cok tazeydi dayamadim, eskiye gore cikolatayi ve ekmegi azalttim inşallah kilo verebilirim. Önceleri daha cok yiyordum canim inşallah dahada azaltacam:KK19:

Evet canim bir ara gercekten yetisemiyordum, bazen cevap yazmayida unutuyordum kime ne yazacagimi sasiriyordum:KK48: en aktif ve en ust siralarda bizim takimiz olsun istiyorum:KK50: bu yuzden paylasmak istedim:KK15:

Evet canm bizde buna önem gösteririyoruz en az 5 msj zorunlu zaten ama biz keyifle aşıyoruz :KK68: boll paylaşım boll motivasyon:KK68:

Ekmek yemiyecektim ama cok tazeydi dayamadim, eskiye gore cikolatayi ve ekmegi azalttim inşallah kilo verebilirim. Önceleri daha cok yiyordum canim inşallah dahada azaltacam:KK19:

Birden kesmektense azaltarak gitmek daha iyi canm doğru yapıyosun bence ;)

Ben de canim tabletten yaziyorum zor oluyor telefon daha beter ama okuyorum mutlaka

Dukan yaptim bem hem normalini hem ekspresini ekspres daha uygulanabili normali cok zorladi beni ekspreste meyve var odul ogunu var nefisi koreltiyorsun yani

Nasl dukan expressden iyi bi sonuç alabildin mi özlemcim haftada ne kadar verdirdi :KK19: bu arada naslsn vanm pek aktif girmiyosun artk sankimmmm:KK11::KK60:

Bu takimda begeniden baska bisey yok bir kac kişi dışında ki se yorum yapmak istemiyor ben varim yarışmaya:KK50:

Hafif ve guzel bir menü:KK5:

Canim mmenün cok guzel ter yağını az kullanirsan iyi olur kilo yapiyor, bende sicak yufka ekmegin ici e tere yagini surup yemek istiyorum, ama yiyemiyorum yaninda çayla ne guzel gider gece gece aciktirdin kiz beni

Canim aynen bende okuyorum anlamiyorum bazen ne yaziyor burda diyorum, gun boyu kosturmakta cocukla ugrasmaktan akil kalmiyorki

Yanliz degilsin canim bende arada bir kaciriyorum:KK48:Saglik olsun be

Kızzz yufka ekmeğin arasına tereyağ mi :eek: kışkırtma bizi kzzz canım çekti:KK48: ama napıyoruzzz unutuyoruz :KK47: ekmek arası tereyağ mi o da neeeee:63: salatalktr o salatalık:KK59:

Bu takimda begeniden baska bisey yok bir kac kişi dışında ki se yorum yapmak istemiyor ben varim yarışmaya:KK50:

Hafif ve guzel bir menü:KK5:

Canim mmenün cok guzel ter yağını az kullanirsan iyi olur kilo yapiyor, bende sicak yufka ekmegin ici e tere yagini surup yemek istiyorum, ama yiyemiyorum yaninda çayla ne guzel gider gece gece aciktirdin kiz beni

Canim aynen bende okuyorum anlamiyorum bazen ne yaziyor burda diyorum, gun boyu kosturmakta cocukla ugrasmaktan akil kalmiyorki

Yanliz degilsin canim bende arada bir kaciriyorum:KK48:Saglik olsun be

Kızzz yufka ekmeğin arasına tereyağ mi :eek: kışkırtma bizi kzzz canım çekti:KK48: ama napıyoruzzz unutuyoruz :KK47: ekmek arası tereyağ mi o da neeeee:63: salatalktr o salatalık
Bu arada kızlarrrrrrrrr yeni nikim nasıl ama :D:D:D:D:D:D

Tanıdık biri girse eski nikimi anında tanırdı kesin :KK48: artık o tehlike yok :D:D:D:D:D:D
Rahatım artık :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Olurmu hiç öyle çürük yumurta falan :KK20: yarın dengelersin olur biter :KK60:
Sonuçta hepimiz insanız arada dayanamadığımız olucak ama biz sıklığını ve sonrasındaki dengelemeyi ayarlıyacağız ki gidenler geri gelmesin :KK19:

Neyse geç oldu ben kaçtım :KK3:
Yarın ilk fırsatta damlarım yine

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler :KK60:

Süper banucum nikinn ;)

sanki yazılanlardan yarış yapılıyor gibi anladım

canım iyiyim sen nasılsın halimi hatırımı sorman beni mutlu etti...Bu gün avusturyadan arkadaşım aradı faceden resimlerimi görmüş çok kilo almışsın dedi...moralim bozuldu...

34 yaşıma kadar fazla kilo görmedim hamilelikte aldıklarımıda kolayca verdim ama 2-3 senedim kilom çok arttı...
yarın şu 90 gün diyetini yapıcam ve yanındada julian yarışması varya ona katılıyorum...

BOĞAZIMI DURDURACAK Bİ ŞEYLER YAPMALIYIM....

İYİ GECELER TATLIM SANA VE DİĞER ARKADAŞLARA

Adın neydi tatlş senin unuttummmm
Adım sevilay canım, seninde selin galiba:KK19:

Kızzz yufka ekmeğin arasına tereyağ mi :eek:kışkırtma bizi kzzz canım çekti:KK48: ama napıyoruzzz unutuyoruz :KK47: ekmek arası tereyağ mi o da neeeee:63: salatalktr o salatalık

Süper banucum nikinn :KK66:
:KK48: Leyla yazmis benimde canim istedi, tereyagi pardon salatalık yemiş:KK48: bende yorum yazdim, gece gece aklima geldi, yatip uyuyum en iyisi:D

Son düzenleyen: Moderatör:
Adım sevilay canım, seninde selin galiba:KK19:

:KK48: Leyla yazmis benimde canim istedi, tereyagi pardon salatalık yemiş:KK48: bende yorum yazdim, gece gece aklima geldi, yatip uyuyum en iyisi:D

Tekrar memnun oldum sevilaycm evet bende selin tatlı rüyalar şekerim :))))

sanki yazılanlardan yarış yapılıyor gibi anladım

canım iyiyim sen nasılsın halimi hatırımı sorman beni mutlu etti...Bu gün avusturyadan arkadaşım aradı faceden resimlerimi görmüş çok kilo almışsın dedi...moralim bozuldu...

34 yaşıma kadar fazla kilo görmedim hamilelikte aldıklarımıda kolayca verdim ama 2-3 senedim kilom çok arttı...
yarın şu 90 gün diyetini yapıcam ve yanındada julian yarışması varya ona katılıyorum...

BOĞAZIMI DURDURACAK Bİ ŞEYLER YAPMALIYIM....

İYİ GECELER TATLIM SANA VE DİĞER ARKADAŞLARA

Verirsin canm sen hiç kilo görmemissin bu yaşna kadar ben hep tombiktim:oops: jillian a bende katldm canm başlamak için sabırszlanıyorum çok sevindim seninde olmana haticemm de katıldı başka var miki bizim takmdan bilemiyorum:KK64: hayırlı geceler tatlmmm bidee eee ben senin adni da unuttuummm :KK35: ayyy ne unutkanm:confused:

Verirsin canm sen hiç kilo görmemissin bu yaşna kadar ben hep tombiktim:oops: jillian a bende katldm canm başlamak için sabırszlanıyorum çok sevindim seninde olmana haticemm de katıldı başka var miki bizim takmdan bilemiyorum:KK64: hayırlı geceler tatlmmm bidee eee ben senin adni da unuttuummm :KK35: ayyy ne unutkanm:confused:

SELİNCİM BEN SENDEN VE BURADAKİ BİRÇOK KİŞİDEN BÜYÜĞÜM EMİNE ABLANIM YANİ ŞEKERİM İYİ GECELER

Hayırlı akşamlar kızlar
Sabah
1 haslanmis yumurta, 4 zeytin, peynir, kavrulmuş domates, bir bardak çay
Öğlen
3 kasik menemen, 3 kaşık yogurtlu pekmez, iki dilim ekmek
Akşam
Yarım tabak pilav, yarım tabak hamsi, turşu, bol salata bir dilim ekmek
Bir avuç çerez, bir bardak sekersiz kahve

Harika dengeli bir menü cnm ;)

Günaydın kızlar
Bu sabah midem biraz daha ii.
Kahvaltı dan önce maydonozlu limon kürü yaptım odemim çok gitsin diye