• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Birkaç gündür oğlumun diş sorunuyla uğraşıyoruz. Herşeyden korkuyor. Bugün zorladım kızdım yinede yaptırmadı dr diller döktü yok.
Genel anastezi olacak. Kendimi çocuğumu darp etmiş gibi hissediyorum. Ağlıyorum Tutamıyorum kendimi. Ben nasıl anneyim. Belkide çocuğumun hayatında büyük travmaya sebep oldum. Belkide benim yüzümden ezik silik biri olacak. Of annelik çok zor

Anlatirsin işlemden sonrada neden olması gerektiğini sonrası seni daha ii anlar bence ;)
Annelik çok zor.

kızlar bu arada sabah dedemın asıstan doktoruyla konusmuslar asıl doktoru daha carsamba gelecekmıs
dedem gecen sene eylulde anjıo olmustu doktor 1 ay sonra cagırmıstı tekrar ozel bı hastane dıye dedem ıkıncıye gıtmedı para ıcın cagırıyor dıye
ogrendıkkı devlettede dedeme soylemısler ama buna ragmen dedem gıtmemıs ve bızede soylememıs kendını ıyı hıssedıyorum dıye bundan 2 ay once eskısehıre gıderken anneannemler hazırlanırken dedem sendelemıs yanı ufak bı kalp krızı gecırmıs onuda soylememıs hatta teyzemın kucuk kızı gormus ddede sen napıon dıyede yok bısey demıs gecıstırmıs ordada soylememıs
doktor sımdı yasaması bı mucıze dıyormus rabbım bıze bagıslamıs cok sukur dedemı kalbı kendı kendıne yeterlı calısamıyormus bu yuzden pıl takılacakmıs

Çok geçmiş olsun cnm tekrardan.

Ben senin bildiğin kadınlardan değilim
Yada yapalım yapalım

Seni taciz etmicem kız korkma:KK70::confused: senin aklnda bişeyler var mı çarşamba perşembe karabuğday günü yapalm mı tatlş bize katlmak isteyen arkamıza takılsın yada kimseye çaktrma en çok ikimiz kilo verelim:KK59:

Birkaç gündür oğlumun diş sorunuyla uğraşıyoruz. Herşeyden korkuyor. Bugün zorladım kızdım yinede yaptırmadı dr diller döktü yok.
Genel anastezi olacak. Kendimi çocuğumu darp etmiş gibi hissediyorum. Ağlıyorum Tutamıyorum kendimi. Ben nasıl anneyim. Belkide çocuğumun hayatında büyük travmaya sebep oldum. Belkide benim yüzümden ezik silik biri olacak. Of annelik çok zor

Kendini suclama canm ya istemesektr zamn zamn hepimiz yapıyoruz kızıp bağırıyoruz çocullarımıza hemm analar hem kızar hem sever sarıl yavruna anlat ona bunun onun icin olduğunu seni anlayabilecek yasta demi 4 sanırım koca delikanli olmuş erkekler korkmaz dee:KK60:

Seni taciz etmicem kız korkma:KK70::confused: senin aklnda bişeyler var mı çarşamba perşembe karabuğday günü yapalm mı tatlş bize katlmak isteyen arkamıza takılsın yada kimseye çaktrma en çok ikimiz kilo verelim:KK59:

Hele banuyla minmigo hiç duymasn :KK53: biz onları gecelim:rolleyes: aaaa kadın delirdi :rolleyes:

Evet ya hep o saate kalıyorum canım poff:kk77:
soğan içinde bakalım hayırlısı ya aslında kilo veremesemde doğal antibiyotik ya rahimi temizliyor bence senede 2 kere yapılmalı aradan kiloda giderse fena olmaz :KK22:
çocuk konusu da bu ara almasam iyi olur :cool: bir 4 yıl :KK17:

Kız öğlen olmuş sende benim gibi yeni o saatte kahvaltı etmişsin :KK48:
Hadi bakalım soğandan fayda görecekmisin :KK66: Ben bir ara denemek istedim çok zor içtim hatta sonradan hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye duyunca korkumdan vazgeçtim :KK70::KK70::KK70::KK70: mazallah sakata gelmim hesabı :KK70: spiralde olsa nedense hep öyle bir korkum var

Dünde 2000 çalar kadarcik aldım :stop:
bugunde dur :stop: dedim kendime sabah 2 yumurta tamam ara öğün 1 tane köfte çok az yağ ile şimdilik bukadar :KK22:

Birde dua istiyorum kuzenim doğum yaptı
6 ayı bile dolmamıştı bugün normal doğum kendi sancisiyla açılmasıyla 6 aylıkken doğum yaptı 640 gr bebis o_O

Şuan kuvezde bir kaç ayda kuvezde kalicak inş. Dualarınıza talibiz

Huhh :KK66: turuncu ile sadece 100 gram fark var aramızda :KK66: bakalım kim kazanacak :KK19:

ooo fena rekabet olacak desene... valla kaptırmam birinciliğii :)))

Canım sporun harika menün de güzel akşamın yanına bir kase yoğurt koysan hiççç acıkmazsınn..

yoğurt yemeyi hiç sevmiyorum ben yaa.Midemi bulandırıyor.. :((
biraz tuz veya şeker ile bir şeylerin içine karıştırırsam ancak yiyebiliyorum..

günaydın kızlar haftaya eş durumu ataması var.belli mi olur şansım güler belki merkeze yakın bir yere atanırım dualarınızı bekliyorum.merkez olup birde sabahçı oldummu yemede yanında yat valla tüm günbenim olur. :)

hadi hayırlısı bakalım ;)
şuan görev yerin nerede ?

Kızlar ben sabah 8 de kalkıyorum eşimi ise gönderip bi neskafe içiyorum sonra saat 10 da kahvaltı yapıyorum doğru mu yapıyorum sizce kahvaltıyi daha erkene mi çekmem lazm kio_O

ben de düşünüyorum bak o soruyu...
sabah 7.15te kalkıyorum
7.30da işe çıkıp 8.30da eve geliyorum.Kuzuyu doyur filan derken 9 da kahvaltıya oturuyorum.

Selincim senin kızın benim oğlandan küçük biliyorum 2 yaşındaydı demi..benim küçük sıpa 3 e girecek martta..hala kalkıyor..anneeeee diye bağırıyor gece..bazen süt istiyor bazen yanımda yat diyor..bir türlü kurtulamadım gece kalkmalarından..

benim oğlan da 3 yaşına girecek ama gece deliksiz uyuduğu günler beş parmağı geçmez valla.
son günlerde de "korkuyorum"lar başladı..napcaz bilmiyorum.

kızlar bu arada sabah dedemın asıstan doktoruyla konusmuslar asıl doktoru daha carsamba gelecekmıs
dedem gecen sene eylulde anjıo olmustu doktor 1 ay sonra cagırmıstı tekrar ozel bı hastane dıye dedem ıkıncıye gıtmedı para ıcın cagırıyor dıye
ogrendıkkı devlettede dedeme soylemısler ama buna ragmen dedem gıtmemıs ve bızede soylememıs kendını ıyı hıssedıyorum dıye bundan 2 ay once eskısehıre gıderken anneannemler hazırlanırken dedem sendelemıs yanı ufak bı kalp krızı gecırmıs onuda soylememıs hatta teyzemın kucuk kızı gormus ddede sen napıon dıyede yok bısey demıs gecıstırmıs ordada soylememıs
doktor sımdı yasaması bı mucıze dıyormus rabbım bıze bagıslamıs cok sukur dedemı kalbı kendı kendıne yeterlı calısamıyormus bu yuzden pıl takılacakmıs

ah dedem ya...Allah korumuş gerçekten..
umarım bundan sonra çok daha dikkatli olur canım..Neticede can bizim emanetimiz..Tedbiri alıp takdiri Allaha bırakmalı daima...

çok geçmiş olsun..
ben oğlum 1 yaşına girdiğinden beri günlük zymaflour diş tableti kullanıyorum.12 yaşına kadar kullanıldığında diş çürüklerini minimuma indiriyor.

Birde dua istiyorum kuzenim doğum yaptı
6 ayı bile dolmamıştı bugün normal doğum kendi sancisiyla açılmasıyla 6 aylıkken doğum yaptı 640 gr bebis o_O

Şuan kuvezde bir kaç ayda kuvezde kalicak inş. Dualarınıza talibiz

aaayy çok geçmiş olsun yaaaa :(((
allah bebeğinize şifa annesine de bol sabır versin..

Selincim senin kızın benim oğlandan küçük biliyorum 2 yaşındaydı demi..benim küçük sıpa 3 e girecek martta..hala kalkıyor..anneeeee diye bağırıyor gece..bazen süt istiyor bazen yanımda yat diyor..bir türlü kurtulamadım gece kalkmalarından..

Benimki nadir kalkıyor canm gece süt vermiyorum uyansa bilr beşiği ayak ucumuzda ters yatp rlini tutuyorum hemen uyyo insan gece deliksiz uyumadğnda sersem gibi dolanıyo valla

Yok canı munutur daha yaşı küçük 4 yaşında değil mi? Benim büyük oğlum da 4 yaşında dişine dolguyla başladık ve sonrası geldi tabi..dolgular..çekim..ilk önce korktu ağladı ama abartılacak kadar olmadığını görünce sakinleşti..ben de çok ağlamıştım hatice..onlar ağlayınca kıyılmıyor ki canı acıyo yavrunun..diğer çocukları falan göster herkesin dişçiye gittiğini söylesen ikna olmaz mı ki
Yok canım yarın çocuk dr anestezi için onay alıcaz. Anestezi için gün alıcaz. Bugün benim için çok yıpratıcı oldu :( çok Üzgünüm

Yok canım yarın çocuk dr anestezi için onay alıcaz. Anestezi için gün alıcaz. Bugün benim için çok yıpratıcı oldu :KK43: çok Üzgünüm

Ayy canm.kıyamam yaaa bi çırpıda geçer gider inşallah biz her acıya dayanıyorux ama yavrularımıza kıyamıyoruz Allah acılarını göstermesin

Günaydın canım :KK3:
Senin adına çok sevindim inşallah Rabbim gönlüne göre verirde ondan sonra çok daha güzel motive olursun :KK60:

Hadi bakalım hayırlısı :KK66: Bakalım bende öğlende başlıyacağım hatta dumble larımıda alacağım elime kilolar gittikçe kollarımda yumuşamış bari az kas yapayımda sarkmasın haminne gibi :KK48::KK48::KK48::KK48:

İnşallah canım ben inanıyorum çok güzel farklar görüp o cümleleride duyabileceğimize :KK68:
İnşallah sende yavaş yavaşda olsa vermeye devam edersin ( fazla kilon kalmadı ama olsun gönlünden geçen rakam neyse onu gör emi :KK60: )
ayy diyorum kız bende bu oynakbaşı da kim diye ilahi emi banu nerden buldun bu nicki :)

Back
X