Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese Günaydınlarrrrrrrrr

Umarım bu günde hepimiz için bol eksili ve az kalorili geçer

Sabahın 6sında yine şükür uyanabildim hatta sabah ezanını balkonda dinlemek kaç gündür ilk işim oluyor

o kadar keyifle başlıyorum ki sabaha bütün günde o enerji yeterli geliyor
Normalde hemen şekersiz türk kahvemi içip güne kahvaltıyla başlardım ama birazdan eşimle önce sağlık ocağına ordanda kıza İngiltere tatili için muafakatname çıkartırmak için NOtere gideceğiz

Sağlık ocağında tekrar vitaminlerime ve B12ye baktıracağım ve doktor anında kanı gelmişken alalım der diye aç gitmem gerekiyor
Arada bizim doktor gecikmeli geliyor inşallah bugün o günlerden değildir

Zaten sonuçlara göre ilaç yazar ama sağ olsun sohbetimiz iyidir Devit 3 çoğu doktor gereksiz görüp yazmazken benimki ihtiyacım olanı sorunsuz yazıyor

Artık tabi bakalım ne gerekecek
Merhabalar :) bugün o kadar koşuşturmaca içindeydi ki korkunç beslendim özellikle öprçünkü bugün ösym ye sınav başvuru günümdü nüfus idaresinden oraya buraya koşturdum... Neyse sonuç olarak menüm aşağıdaki gibi...
Sabah
Muz
Kuruüzümlü çörek
(Toplam 230 kalori)
Öğle
Yeni yeni alışıyorum foruma , mesajım yarım kalmış; öğlen portakal suyu ve 1 dilim ekmeğe nutella be yazık ki

bu koşuşturmaxada bu kadar oldu... Akşam da bamya yemeği ve yoğurt. Umarım yarın çok daha düzenli olucam
Bende ilk mesajına tam kız sen birşey yememişsin ki yazmayı düşünürken ikinci mesajını gördüm

ya aslında o bir dilim Nutellalı ekmek olmasaymış iyimiş ama öyle çok çok kötü bir durum yok üstelik dışarda baya koşturmuşsun eminim erimiştir o

hiç canını sıktığına deymez

Akşam yemeğin gayette sağlıklı olmuş sonuçta

Bugün biraz daha dikkatli olursun olur biter
Selamlar bugunku menum
sabah
1 tam 2 beyaz yumurtadan omlet
2 dilim peynir
aksam
200 gram kadar kiyma 1 tam bir bir beyaz yumurta ile kavurma
1 kase yogurt
2 adet salatalil tursusu
zero
Canım menün çok güzel ama biraz azmı geldi bana ne

Hani ne bileyim bir kasecik çorba falan olsaydı akşam daha süper olurdu gibime geldi hemde bağırsakları hareketlendirirdi
Zeroyu içeceğine ayran iç be güzelim sonuçta suni herşey var onlarda
Günaydın kızlar
Kahvaltı yapıyorum. Sabah sabah şu soğukta sıcak bir oralet olsa. Çocukluğum aklıma geldi
Afiyet olsun canım

Ben su içiyorum sadece 1 koca bardak hani CAnan hoca tahlil öncesi 4 bardak diyor ya bende 2 bardak su alan koca bardağımı aldım elime

birazdan küçük kuzuyu uyandırıp giydireyimde bir an önce işimizi halledelim

Eve gelince artık kahvaltı ederim ama tabi noterde işimiz uzarsa 1 ayranla tıkarım kendimi düzenimin dışına çıkmamak için
Valla bir ara eşimde öyle çocukluğumuzun içeceği diye eve oralet aldı kimse dönüp bakmıyor

ben zaten o tür şeyleri içmiyorum ( eskiden çok içerdim ama şimdi onu içeceğime kahve içerim daha iyi diyorum

)