• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kumpir çok yemedim kızzzz...jilianı yarım yaptım.hastayım acı bana...nezleyimmm kaslarım ağrıyooo lennn...ama şu jiliandaki esneme hareketleri kas ağrılarına bire bir...:KK57::KK57::KK57:

Hmmm hadi öyle olsun bakalm:110: çok geçmiş olsun canm boll esneme yap dediğin gibi iyi geliyo ilk iki gün benide öldürdü 2.level ama bugün daha rahat yaptm kas ağrısı pek olmadi bende:KK49:şimdi diger topiğe gidip artımı koyiyim:KK49: artı thigh master 100 jillian dan önce 150 sonra bide artı 50 squat:KK76::KK55:ucuyorruuuuuummmmm:KK55:

Merhaba kızlar bugünler ben de pek aktif değilmi iş yeri ile ilgili sıkıntılarım var halledemedim..kafam hep dolu ve stresli..biraz odaklanamıyorum..sporum da ihmal oluyor..

Dünkü Menüm
Sabah: Tereyağlı omlet, peynir, zeytin, 1 dilmi tb ekmeği
Öğle: 1 kepçe yayla çorba, 1 servis kaşığı mantar sote, 1 servis kaşığı bulgur pilavı
Akşam: 1 servis kaşığı patlıcan musakka, 1 servis kaşığı bulgur pilavı, incecik bir lavaş (acem ekmeği), cacık
Ara: 1 dilim tavukgöğsü

Merhaba kızlar bugünler ben de pek aktif değilmi iş yeri ile ilgili sıkıntılarım var halledemedim..kafam hep dolu ve stresli..biraz odaklanamıyorum..sporum da ihmal oluyor..

Dünkü Menüm
Öğle: 1 kepçe yayla çorba, 1 servis kaşığı mantar sote, 1 servis kaşığı bulgur pilavı
Akşam: 1 servis kaşığı patlıcan musakka, 1 servis kaşığı bulgur pilavı, incecik bir lavaş (acem ekmeği), cacık

Cnm lavaş ile pilav olmamış ;)

Dünkü Menüm

Özlemcim menün güzel ama ne kadar ince de olsa pilav veya lavas arasında secim yapsan süper olurdu ;)

Umarım cuma güzel sonuçlanır.
Ins. Canim :KK49:

Canımcım kahvaltın o kadar az ve yetersiz ki bence öğlene şekerin düştü ve 3 pankeki ondan yedin bence sıkı bi kahvaltı etmiş olsaydın 1 tane pankek yerdin ve biz onu görmezden gelebilirdik ama şimdi çantayı yicen gafana geliyoooooo:KK11: ( böreği görmemezlikten geldim az diye ama bugün pankek yemişken onun tadına bile bakmamalıydın :KK62:) öpüldün şeker:D
evet bencede hak ettim o cantayi :KK11::KK67::KK31:börekler de çok güzeldi Ama sadece tadimlik :KK73::mad::KK61:
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hepinize Günaydınlarrrrrrrr :KK68:

Şükür bu sabahta erkenden uyandım hatta 07:30 itibariyle kahvaltımda bitmiş oldu :D tıka basa doydum şükür ( Rabbim olmayanlarada versin...Aminnnnnn , kimseyi açlıkla terbiye etmesin....Aminnnn )

Bugün bir ara gidip kuaförde saçımı boyatayım diyorum :KK66: hatta kız okuldan çıkmadan gidip halledeyim ki sonrada hemen gidip eksiklerini alır dönüştede Annemlere uğrarız kahve içmeye diye düşündüm :KK66:
Kendimi erken evden atmanın sebebide erken döneykim ki akşam yemeğim fazla gecikmesinde bol bol Leptinden faydalanabileyim :D:D:D:D

Büyük geçmiş olsun canım umarım şu anda çok daha iyisindir :KK66:
Maalesef bazı insanın elide lezzetli değildir kendide pek beceremez :KK48: hakikaten hatır için çiğ tavuk olmuş seninki :KK57::KK57: dediğin gibi lezzetli olsaydı en azından kaçamak yaptığıma deydi derdin ama böyle eminim insan daha çok sinir olur boşuna gitti benim perhiz diye :KK66:
Neyse artık bir dahakine gündüz görüş ve gerekirse oruçluyum de :KK48: kırmaktansa yada kötü olmaktansa o şekilde 2 saat kadar idare edersin en azından :KK48:

İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Tekrar geçmiş olsun :KK66:

Benim bildiğim perhizlerde bezelyeyi içindeki şeker miktarından dolayı çok sık vermiyorlar :KK66: ama atıyorum 2 yada 3 ayda bir tüketmekte bir sakınca yoktur hele birde içine et yada tavuk da eklendimi daha doyurucu olur bence :KK66:

Canım bende başta okurken felaket bir menü göreceğimi sandım :KK48:
Kız tamam 3 pancake az fazla olmuş olabilir diyeceğim ama öğlenlik yemişsin üstelik zeytin için niye kendine kızıyorsun :KK12: Ben Karataya harfiyen uyduğumda her kahvaltıda en az 10 zeytin yiyorum :KK48: bir nevi çerez olarak bile tüketebilinir bence :D:D:D:D
Menün anlıyacağın hiçte öyle berbat değil :D:D:D
Olsun yine ben kendime kiziyimda :KK11: birdaha dikkatli olayim inş. :KK49:zeytini çok seviyorum bir kasede olsa yerim :eek::KK76:
ama bugün daha dikkatli olucam inş. Ispanak veya pırasa menüm :KK76:

Kizlar karnim kiz karnimi erkek karnimi? Bu arada popom iyice düzleşmiş :D
IMG_20150121_162259.webp

kacamaklar mi çok tatmin yada sorun ne menulerini neden begenmiyorsun

sorun eşim:mad: teoride beni çok destekliyor amma uygulamada sanki kilo almam gerekiyor gibi davranıyor
Sabah hastane çıkışında bi baktımki elinde su böreği ve poğaça :KK57: kızsam çok üzülecek yesem içim rahat etmeyecek:KK67:
tabi yedim ama azar azar

Dukan yapamadım bugün kızlar

sabah
2 yumurtayla yağsız Menemen
çok az peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek

öğle
1 ince dilim kek
3 tane Gofret

akşam
4 kaşık makarna
1 portakal

toplam 1200 kalori

spor
25 dk jilian

Su 2 lt ye tamamlarim

Öğle ve akşam olmamış canım yaa akşam sulu bir yemek ve yoğurt olsaydı daha güzel olurdu sanki ;)

[QUazından senin eşiniz_, post: 39001853, member: 623705"]sorun eşim:mad: teoride beni çok destekliyor amkırıldıamada sanki kilo almam gerekiyor gibi davranıyor
Sabah hastane çıkışında bi baktımki elinde su böreği ve poğaça :KK57: kızsam çok üzülecek yesem içim rahat etmeyecek:KK67:
tabi yedim ama azar azar[/QUOTE]
En azindan senin esin 1 hazirana kadar 56 kilo ol yoksa cinsellik yik demedi tatlim ne kadar onurum kirildi anlatamam

Ayrıca 1 hazirana kadar 56 da olunur 50 de ama eşine de ben kendim için zayıflıyorum diyee
jillianı hergün yap canım duraklamadasın duraklama dönemin geçsin patır patır gidecek kilolar eminim ;)

Anlamadım elesonra , post: 39001974, meiçin soyledim: 623705"]:KK57::KK57: cinsellikle ne alakası varmış :KK57:[/QUOTE]
Anlamadim ki sonra onu sana gaz vermekicin soyledim diyor yani adam gaz vermeyi bile beceremiyor kac gundur spor yapiyorum - cikacagima + cikiyo anlamiyorum çağlacim

Back
X