• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu gün yediklerim...BU GÜN HESAPSIZDI BİRAZ...
KAHVALTI : 1 kk peynir +1 dilim ekmek +2 kaşık kıyma kavurma
ara 1 portakal
öğle:salata
akşam:2 kaşık ıspanak +2 kaşık kıyma kavurma +3 dilim ekmek+az salata
akşam yemeğinden sonra: 3 mandalina +1 çeyrek elma +1 çeyrek portakal+
2 tane un kurabiyesi

1,5 litre su+jilian spor
Un kurabiyeeeesiiiii:KK57:ekmek 3 dilim:KK57: 3 mandalinaaaaa :KK57: bi dene yeterdi emine abla gözün dönmüş akşam yemeğinden sonra:KK11:

Kuaförde beklemek cok can sıkıcı oluyor dimi yaaa :KK51: sen açık msn canm hangi renge boyattn saçını bakalm:KK22: kaşlar maşlar alındı fönler çekildi eniştenin hoşuna gitmiştirr haaa:KK68: kilo artısını takma canm regl öncesi şişkinliktir ama sen hiç kaçamak yapmıyorsun canm metabolizmayı şaşırtmak iyi arada bence sen kendine 1 gün izin ver ve diyet düşünmeden ye :KK33: bunu neden söylüyorum çünkü ben buraya geldim geleli senin kacamak yaptğini duymadm insaniz canııııım hadiii hadiii nefsin çekiyodur ye bi günlük:KK39:

Sorma canım yaa geçen inan kızın elindeki çikoyu alıp kaçmak geldi içimden yaramaz çocuklar gibi :KK70::KK70::KK70:
Bazen deli gibi canım istiyor ama işte frenlemeye çalışıyorum kendimi :KK66: 5 ay içinde en fazla 3 kere kaçamak yapmışımdır ( ki onu bile gündüz yapıyordum ki akşama kadar eriteyim diye )
Valla bazen çok bunalıyorum ve inan mıçam diyetine yapmıyorum len diyesim geliyor ama sonra sabah oluncada yok yok bu iş olacak diyip aynen devam ediyorum :KK66:

şu an bile yine kan şekerim düştü sanırım inanılmaz halsiz hissediyorum kendimi ama kuzende olduğundan uzanamıyorum :KK53: birazdan gidecekmiş ( yatıya kalır sandık ama haftasonu gelirim dedi iyi madem dedik )
Anında kendimi yatağa atacağım yoksa çocuklara yaptığım pudingten yiyeceğim o_O

Seninde hedefler süper canm :KK66: göster görümcene nasl çıtrrrrr olduğunu :KK48:
Sagol tatlım inş. Göstercem onada diğerlerinede.. :KK11:
Hele bir tanesi varki 36 beden pardesu vardı ay zahifliyimda ben giycem dedim durdu demesinmi sen onun içine giremezsin sen kemiklisin okadar zayiflayamazsin diye :KK11::KK11:
okadar kötü oldum ama bozuntuya vermedim :KK14:
ama Göstercem inş. :D

Sorma canım yaa geçen inan kızın elindeki çikoyu alıp kaçmak geldi içimden yaramaz çocuklar gibi :KK70::KK70::KK70:
Bazen deli gibi canım istiyor ama işte frenlemeye çalışıyorum kendimi :KK66: 5 ay içinde en fazla 3 kere kaçamak yapmışımdır ( ki onu bile gündüz yapıyordum ki akşama kadar eriteyim diye )
Valla bazen çok bunalıyorum ve inan mıçam diyetine yapmıyorum len diyesim geliyor ama sonra sabah oluncada yok yok bu iş olacak diyip aynen devam ediyorum :KK66:

şu an bile yine kan şekerim düştü sanırım inanılmaz halsiz hissediyorum kendimi ama kuzende olduğundan uzanamıyorum :KK53: birazdan gidecekmiş ( yatıya kalır sandık ama haftasonu gelirim dedi iyi madem dedik )
Anında kendimi yatağa atacağım yoksa çocuklara yaptığım pudingten yiyeceğim o_O

Oooovvv gece gece olmaz banuuuummmm :KK48: tut kendini ama bence 1 gün izin seni diyete daha da bağlıcak:KK55:uçucaksn:KK48::KK60:

Sagol tatlım inş. Göstercem onada diğerlerinede.. :KK11:
Hele bir tanesi varki 36 beden pardesu vardı ay zahifliyimda ben giycem dedim durdu demesinmi sen onun içine giremezsin sen kemiklisin okadar zayiflayamazsin diye :KK11::KK11:
okadar kötü oldum ama bozuntuya vermedim :KK14:
ama Göstercem inş. :D

Öyle bi giresin ki valla yeni gelin gibi süzülürsün içinde:D:63: bunu söyleyenlerde çatlar:63:

bu gün hesapsız davrandım nezlem vardı sıkmadım kendimi birde sevdiğim bir amca vardı yaşlıca onu kaybettim...üzüldüm çok üzüldümmm...ne yedim bilmiyorum zaten...
Basın sağolsun canım allah rahmet etsin ozaman normal bir durum :KK43: ben olsam neler yerdim :eek:

Yatmaya giden kızlarrrrrrrrrrr :KK3:
Hepinize iyi geceler :KK68:

VAlla bende kuzenin kalkmasını bekliyorum :KK48: normalde yatıya kaldığında uyku bastırınca ben yatardım onlar otursada ama birazdan gidiceğim dediği için direniyorum resmen :KK48: fena uyku bastırdı sonuçta alışmışım 11i az gece yatmaya :KK48: inşallah sabah yine 6da uyanabilirimde düzenim şaşmaz o_O

HAftasonu gelirsede erkenden yatarım nasılsa kusura bakmaz :KK48:

Yatmaya giden kızlarrrrrrrrrrr :KK3:
Hepinize iyi geceler :KK68:

VAlla bende kuzenin kalkmasını bekliyorum :KK48: normalde yatıya kaldığında uyku bastırınca ben yatardım onlar otursada ama birazdan gidiceğim dediği için direniyorum resmen :KK48: fena uyku bastırdı sonuçta alışmışım 11i az gece yatmaya :KK48: inşallah sabah yine 6da uyanabilirimde düzenim şaşmaz o_O

HAftasonu gelirsede erkenden yatarım nasılsa kusura bakmaz :KK48:
Bende daha spor yapıyorum daha 30 dk oldu bisiklete bineli paçalardan ter suzulmeye başladı bi 20 yada 30 dk daha yapıp duş alıp yaticam 1 i bulur benimde :KK57::KK49::KK49:

Canım profilimde albüm var ona tıklarsan benim resimlerimi görebilirsin :KK66: sadece benim takip ettiklerim görebiliyor zaten :KK48:
Canım kızın çok tatlı maşallah sanada masaallah
ilk koyduğun resimlerle sonraki resimler arasında yüzün baya zayiflmis :KK9::KK9::KK36:
saç renginde güzel olmuş:KK73:
Neyse kuzen gitti bende kaçtım :KK70:

Herkese iyi geceler :KK68:
Iyi geceler tatlım tatlı rüyalar :KK73:

Back
X