- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrr 

Gezenti Oynakbaşı geldiiii
Evden bir cıktık pir çıktık
2 saat pazarda dolandık durduk sonrada yürüyerek Annemin evine döndük
Hava baya soğuktu ama Allahtan kuzuyu baya sıkı giydirmiştim o üşümedi ama ben Annemlere vardığımda baya bir üşümüştüm ve uzun süre kendime gelemedim
Saat 17:00e kadar hepbirlikte oturup sohbet ettik ve sonra kızkardeşimle birlikte evlere dağıldık
Anneme kalsa akşam yemeğinede kalın diye tutturdu ama nasılsa evde yemeğim var onlar bitsin dedim kaçtım o bahaneyle
maşallah 3 kuzen bir arada olunca felaket gürültü yapıyorlar hatta kızkardeşimin ikizleri felaket yaramazlar ( şımarık denecek kadar ). Sağ olsun kızkardeşim laf söyletmez onlara tabi onlarda bunu bildikleri için herkese istediklerini yaparlar 
Gelir gelmez üzerimi değiştirip direk yemeğimi hazırlayıp yedim
eşimin gelmesini beklemek istemedim zaman geçmesin diye 
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Varsa sizce bir yanlış mutlaka uyarın beni
Öğlende Anneme vardığımızda tabi okadar yol yürüyünce felaket acıkmıştım ve 1 tabak tel şehriye çorbasıyla biraz zeytinyağlı pırasa yedim ( normalde öğlen yemiyordum ama baya acıkınca Leptin nasılsa gitti aç kalmanın alemi yoktu
)
Kız sen zayıflada ben sana her gün öyle seslenirim hatta olmadı telefon numaranı alıp günde 3 kere arayıp iltifatlara boğarım seni
sen yeterki güzel güzel zayıfla gerisi önemli değil 
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hep birlikte çok çok güzel kilolar veririz

Gezenti Oynakbaşı geldiiii

Evden bir cıktık pir çıktık

2 saat pazarda dolandık durduk sonrada yürüyerek Annemin evine döndük

Hava baya soğuktu ama Allahtan kuzuyu baya sıkı giydirmiştim o üşümedi ama ben Annemlere vardığımda baya bir üşümüştüm ve uzun süre kendime gelemedim

Saat 17:00e kadar hepbirlikte oturup sohbet ettik ve sonra kızkardeşimle birlikte evlere dağıldık

Anneme kalsa akşam yemeğinede kalın diye tutturdu ama nasılsa evde yemeğim var onlar bitsin dedim kaçtım o bahaneyle

Gelir gelmez üzerimi değiştirip direk yemeğimi hazırlayıp yedim

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Varsa sizce bir yanlış mutlaka uyarın beni

Öğlende Anneme vardığımızda tabi okadar yol yürüyünce felaket acıkmıştım ve 1 tabak tel şehriye çorbasıyla biraz zeytinyağlı pırasa yedim ( normalde öğlen yemiyordum ama baya acıkınca Leptin nasılsa gitti aç kalmanın alemi yoktu

Vay be insan sırf böyle seslensinler diye zayıflamak istiyor
Kız sen zayıflada ben sana her gün öyle seslenirim hatta olmadı telefon numaranı alıp günde 3 kere arayıp iltifatlara boğarım seni

Mrb bende gurubunuza katilabilir miyim
Aramıza hoşgeldin

İnşallah hep birlikte çok çok güzel kilolar veririz