Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti Oynakbaşı geldiiii :KK48:

Evden bir cıktık pir çıktık :KK66:
2 saat pazarda dolandık durduk sonrada yürüyerek Annemin evine döndük :KK66:
Hava baya soğuktu ama Allahtan kuzuyu baya sıkı giydirmiştim o üşümedi ama ben Annemlere vardığımda baya bir üşümüştüm ve uzun süre kendime gelemedim o_O

Saat 17:00e kadar hepbirlikte oturup sohbet ettik ve sonra kızkardeşimle birlikte evlere dağıldık :KK66:
Anneme kalsa akşam yemeğinede kalın diye tutturdu ama nasılsa evde yemeğim var onlar bitsin dedim kaçtım o bahaneyle :KK48: maşallah 3 kuzen bir arada olunca felaket gürültü yapıyorlar hatta kızkardeşimin ikizleri felaket yaramazlar ( şımarık denecek kadar ). Sağ olsun kızkardeşim laf söyletmez onlara tabi onlarda bunu bildikleri için herkese istediklerini yaparlar :KK67:

Gelir gelmez üzerimi değiştirip direk yemeğimi hazırlayıp yedim :KK66: eşimin gelmesini beklemek istemedim zaman geçmesin diye :KK66:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :D:D:D
Varsa sizce bir yanlış mutlaka uyarın beni :KK66:

kahvaltı72.webp akşam72.webp

Öğlende Anneme vardığımızda tabi okadar yol yürüyünce felaket acıkmıştım ve 1 tabak tel şehriye çorbasıyla biraz zeytinyağlı pırasa yedim ( normalde öğlen yemiyordum ama baya acıkınca Leptin nasılsa gitti aç kalmanın alemi yoktu :KK66: )

Vay be insan sırf böyle seslensinler diye zayıflamak istiyor

Kız sen zayıflada ben sana her gün öyle seslenirim hatta olmadı telefon numaranı alıp günde 3 kere arayıp iltifatlara boğarım seni :KK48: sen yeterki güzel güzel zayıfla gerisi önemli değil :KK60:

Mrb bende gurubunuza katilabilir miyim

Aramıza hoşgeldin :KK3:
İnşallah hep birlikte çok çok güzel kilolar veririz :KK60:

Hava baya soğuktu ama Allahtan kuzuyu baya sıkı giydirmiştim o üşümedi ama ben Annemlere vardığımda baya bir üşümüştüm ve uzun süre kendime gelemedim o_O

Saat 17:00e kadar hepbirlikte oturup sohbet ettik ve sonra kızkardeşimle birlikte evlere dağıldık :KK66:
Anneme kalsa akşam yemeğinede kalın diye tutturdu ama nasılsa evde yemeğim var onlar bitsin dedim kaçtım o bahaneyle :KK48: maşallah 3 kuzen bir arada olunca felaket gürültü yapıyorlar hatta kızkardeşimin ikizleri felaket yaramazlar ( şımarık denecek kadar ). Sağ olsun kızkardeşim laf söyletmez onlara tabi onlarda bunu bildikleri için herkese istediklerini yaparlar :KK67:

Gelir gelmez üzerimi değiştirip direk yemeğimi hazırlayıp yedim :KK66: eşimin gelmesini beklemek istemedim zaman geçmesin diye :KK66:

Eki Görüntüle 1389497 Eki Görüntüle 1389498

Öğlende Anneme vardığımızda tabi okadar yol yürüyünce felaket acıkmıştım ve 1 tabak tel şehriye çorbasıyla biraz zeytinyağlı pırasa yedim ( normalde öğlen yemiyordum ama baya acıkınca Leptin nasılsa gitti aç kalmanın alemi yoktu :KK66: )

Kız sen zayıflada ben sana her gün öyle seslenirim hatta olmadı telefon numaranı alıp günde 3 kere arayıp iltifatlara boğarım seni :KK48: sen yeterki güzel güzel zayıfla gerisi önemli değil :KK60:

hoşgeldin banucumm menün gayet güzel duruyor afiyet olsun :):)

kızlar bu arada ben suyumu alkali içmeye başladım umarım fayda görürüm

İnşallah faydasını görürsün canım :KK66:
Eczaneden alkali damlamı aldın yoksa ingiliz karbonatımı :KK64: ben normal karbonatla denedim ama 1 haftadan fazla yapmadığım için faydası varmı yokmu bilemedim birde eczaneden alınan daha iyimiş diye okumuştum nette :KK66:

hoşgeldin banucumm menün gayet güzel duruyor afiyet olsun :):)

Hoşbuldum canım :KK68:
Teşekkür ederim inşallah yatana kadar hiç birşey yemeye niyetim yok :KK66:
Ya bu ara benim şekermi yükseldi anlamadım ama iki gündür yine uyku halleri başladı bende :KK43: şeker hapını kendi kafama göre bırakmıştım ama tekrar başlasammı diye düşünüyorum :KK64:

İnşallah faydasını görürsün canım :KK66:
Eczaneden alkali damlamı aldın yoksa ingiliz karbonatımı :KK64: ben normal karbonatla denedim ama 1 haftadan fazla yapmadığım için faydası varmı yokmu bilemedim birde eczaneden alınan daha iyimiş diye okumuştum nette :KK66:

Hoşbuldum canım :KK68:
Teşekkür ederim inşallah yatana kadar hiç birşey yemeye niyetim yok :KK66:
Ya bu ara benim şekermi yükseldi anlamadım ama iki gündür yine uyku halleri başladı bende :KK43: şeker hapını kendi kafama göre bırakmıştım ama tekrar başlasammı diye düşünüyorum :KK64:
ingiliz karbonatı aldım kuzum, bakalım ya inşallah bir fayda olur diye denemek istedim çünkü biliyorsun bi durma halindeyim :( bir arkadaş içmişti baya ve kilosuda düşmüştü tabiki bitek sudan dolayı değil dikkat de ediyordu deneyip görücem bakalım

Selamlar bugunki menumun yaziyorum
sabah
1 tam 2 beyaz yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 yemek kasigi cokelek
ara
1 bardak yagsiz sutten nescafe
1 dilim dukan bar
aksam
Bir kase yogurt
1 servis kasigi iisirgan otu kavurmasi

Guzel ve sağlıklı bi menu cnm.
selam beybiler menüm gelsin

sabah: 2 dilim tb yanında salça, az kaymak, zeytin 1 kk peynir 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 porsiyon iskender kebap
ara: 1 sade soda
ara: az şekerli türk kahvesi 2 rulokat (hani sigaraya benzeyen varya)
akşam: 1 çay bardağı sütlü yulaf lapası yarım muz
ara: birazdan tarçınlı yeşil çay

bol su

Güzel Menü cnm iskenderi erken yemen ii olmuş ;)

Menüm
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı yeşil çay
60 gr kepekli lavas
40 gr haşhaş ezmesi
1 yk yoğurt

Ara şekersiz Türk Kahvesi

Öğle
1 kepçe domates çorbası
20gr kepekli ekmek
200 gr yoğurt

Ara 2 top dondurma

Akşam
200 gr zeytinyağlı sarma
1 bardk ayrn
2 kepçe et suyuna yayla çorbası
15 gr çavdar ekmeği
salata

Ekmek olmamış biliyoru ama hangi ara yedim o kdr a ekmeği :(

Iyi akşamlar kızlaaaaarrrr:KK68: cokkk mutluyum:KK68: bugün kvdeler bize geldi görümcemde geldi benden 1 yaş büyük ve ne yaptn sen baya daralmissin sıkılaşmıssn dedi 1 aydr falan görmüyordu beni ben o zamn 57 kiloydum dedim 2 kiko daha verdim spor da yapiyorum dedim yok yaa 2 kiko falan değil bu dedi resmen sikilasmssn vücudun cok güzel olmuş dedi :oops: ayyy cok mutlu oldum yaaaaa:oops: valla cok tesekkür ederim dedim jillian yaptğmdan bahsettim ne yaptysan devam et cok güzel olmussun dedi uçtum resmen:KK55:

Kızlar bişey sorcm benm spor yapıp sikilasmam lazım hemde kısa sürede vs. İşte sizce pilates yapayım yoksa jillian mi yapayım ? Hangisi daha etkili ?

Pilates sıkılaştırıyo ama jilliani yaptktan sonra o bana sıkıcı geliyo hem jillian 25 dk hiç sıkmıyo basta biraz zorlansanda alisiyor insan 3 5 güne ;) kısaca ben jillian diyorum tatls

Hayırlı akşamlar kızlar:KK19:
Bugünkü menum:kk77:
Sabah
Bir haşlanmış Yumurta, bir kirmizi biber, bir ucgen peynir, bir ince dilim salam, bir cay kasigi bal, bir dilim ekmek
Öğlen
Yarım tabak etli nohut yemeği, bir kase yogurt , bir kac tane biber turşusu
bir tane halley
akşam
Yarim sandvic ekmegi, peynir, kirmizi biber, bol kirmizi lahana marul
iki bardak sekersiz cay, bir mandalina, yarim elma

Bugün ve ben :kk77:
sabah
yarım k.k peynir
4 tane zeytin
1 dilim t.buğday ekmeği

Aksam
1 kase buğday çorbası
dünü telafi etmem lazımdı :KK76:
Az yemisin ama guzel menu afiyet olsun canim:KK76:
Iyi akşamlar kızlaaaaarrrr:KK68: cokkk mutluyum:KK68: bugün kvdeler bize geldi görümcemde geldi benden 1 yaş büyük ve ne yaptn sen baya daralmissin sıkılaşmıssn dedi 1 aydr falan görmüyordu beni ben o zamn 57 kiloydum dedim 2 kiko daha verdim spor da yapiyorum dedim yok yaa 2 kiko falan değil bu dedi resmen sikilasmssn vücudun cok güzel olmuş dedi :oops: ayyy cok mutlu oldum yaaaaa:oops: valla cok tesekkür ederim dedim jillian yaptğmdan bahsettim ne yaptysan devam et cok güzel olmussun dedi uçtum resmen:KK55:
Cok guzel darisi bize canim azimle nefsine hakim olup basardin tabiki cevrendende guzel tepkiler gelecek bunu hakettin:KK51:

Eki Görüntüle 1389497 Eki Görüntüle 1389498

Guzel menu afiyet olsun canim
Menüm
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı yeşil çay
60 gr kepekli lavas
40 gr haşhaş ezmesi
1 yk yoğurt

Ara şekersiz Türk Kahvesi

Öğle
1 kepçe domates çorbası
20gr kepekli ekmek
200 gr yoğurt

Ara 2 top dondurma

Akşam
200 gr zeytinyağlı sarma
1 bardk ayrn
2 kepçe et suyuna yayla çorbası
15 gr çavdar ekmeği
salata

Ekmek olmamış biliyoru ama hangi ara yedim o kdr a ekmeği :KK43:
Dondurma kilo yapiyormu acabao_O
Sabah
1 yumurta
Biraz peynir
Domates
1 dilim ekmek 3-4 zeytin

Öğle
1 tabak haşlama brokoli
1 kase çorba

ara
1 kurabiye

akşam
2 ısırık hamburger
8-10 adet patates kızartması

Toplam 1300 kalori

su 1 lt
spor 25 dk jilian
Aksam yagli yemisin ama spor yaparak o yagli yiyecekleri yakmisin afiyet olsun canim:D
selam kızlar geçen sene bir öğretmen arkadaşım da zayıflamaya çalışıyordu hem yemesine dikkat ediyordu hem de eczaneden ingiliz karbonatı almıştı ve içtiği suya bir miktar karıştırıyordu sonra kilosu baya fark etmişti vermişti...ben de eczaneden aldım elimden geleni yapmak her şeyi denemek istiyorum :) daha önce duyan uygulayan oldu mu?
Canim ben normal karbonatli limonlu su yapip iciyordum tadi cok kotu biraktim normal karbonatli limon suyuda zayiflatiyor bilmedigin seyleri almasan iyi olur sirf para icin insan sagligiyla oynuyorlaro_O
selam beybiler menüm gelsin

sabah: 2 dilim tb yanında salça, az kaymak, zeytin 1 kk peynir 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 porsiyon iskender kebap
ara: 1 sade soda
ara: az şekerli türk kahvesi 2 rulokat (hani sigaraya benzeyen varya)
akşam: 1 çay bardağı sütlü yulaf lapası yarım muz
ara: birazdan tarçınlı yeşil çay

bol su
Iskenderden sonra toparlamisin afiyet olsun canimHoppa:KK3:

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi gecelerrr tatlışlar.Büyük çoğunluğunuz uyurken menümü yazıp sesizce kapıyı kapatıp çıkıcam forumdan :)

KAHVALTI
2 haşlanmış yumurta
Yarım dilim ıspanaklı börek
Domates

ÖĞLE
2 kaşık makarna
1 kase marul salatası
çeyrek maximus

AKŞAM
1 tabak menemen
2,5 dilim bazlama

ARA
1 yeşil elma

1 saat yürüyüş
30 dk jillian

Herkese iyi geceler tatlı rüyalar:KK15:

İyi gecelerrr tatlışlar.Büyük çoğunluğunuz uyurken menümü yazıp sesizce kapıyı kapatıp çıkıcam forumdan :)

KAHVALTI
2 haşlanmış yumurta
Yarım dilim ıspanaklı börek
Domates

ÖĞLE
2 kaşık makarna
1 kase marul salatası
çeyrek maximus

AKŞAM
1 tabak menemen
2,5 dilim bazlama

ARA
1 yeşil elma

1 saat yürüyüş
30 dk jillian

Herkese iyi geceler tatlı rüyalar:KK15:
Siki spor yapmissin tebrik ederim

Az yemisin ama guzel menu afiyet olsun canim:KK76:

Cok guzel darisi bize canim azimle nefsine hakim olup basardin tabiki cevrendende guzel tepkiler gelecek bunu hakettin:KK51:

Guzel menu afiyet olsun canim

Dondurma kilo yapiyormu acabao_O

Aksam yagli yemisin ama spor yaparak o yagli yiyecekleri yakmisin afiyet olsun canim:D

Canim ben normal karbonatli limonlu su yapip iciyordum tadi cok kotu biraktim normal karbonatli limon suyuda zayiflatiyor bilmedigin seyleri almasan iyi olur sirf para icin insan sagligiyla oynuyorlaro_O

Iskenderden sonra toparlamisin afiyet olsun canimHoppa:KK3:
Sağol tatlım :KK39:Hoppa

Back
X