- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi akşamlar kızlaaaaarrrrcokkk mutluyum
bugün kvdeler bize geldi görümcemde geldi benden 1 yaş büyük ve ne yaptn sen baya daralmissin sıkılaşmıssn dedi 1 aydr falan görmüyordu beni ben o zamn 57 kiloydum dedim 2 kiko daha verdim spor da yapiyorum dedim yok yaa 2 kiko falan değil bu dedi resmen sikilasmssn vücudun cok güzel olmuş dedi
ayyy cok mutlu oldum yaaaaa
valla cok tesekkür ederim dedim jillian yaptğmdan bahsettim ne yaptysan devam et cok güzel olmussun dedi uçtum resmen
![]()
Kötü bir menü
Sabah çay poğaça
Öğlen çay poğaça ara elma portakal
Akşam çay poğaça
Yarım lt su
Günaydıııııınnn tatlışlaaaaarrmutlu sabahlarrrr
![]()
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Kahvaltımı yaptım hemen kendimi buraya attım
Dün akşam büyük kuşumla görüştük geç saatte
Ufaklık ablasıyla görüşene kadar gayet sakin bir şekilde oynuyordu hatta bir ara can sıkıntısından uyuya bile kaldıama ablasını ekranda görünce resmen cıldırmış gibi bir enerji geldi
saniye çenesi durmadı
Ha bire lafa girip birşeyler anlatmak istedi
Gündüz halasıyla büyük bir alışveriş merkezi gibi bir yere gitmişler hatta orada Milchshake tarzı birşeyler almış halası onlara ama bizimkiler pek beğenmemişlerziyan olmasın diye de halası içmiş ikisinide
dedim şeker komasına girecek halan sizin yüzünüzden
nasıl gülüyor yok yok birşey olmaz diye
Akşamda biz görüşmeden evvel Monopoly oynamışlartabi kahkahalar havada uçuşmuş hatta görümcem resim çekip yollamış ve cidden benim kızı ilk kez bu kadar gülerken gördüm
Cimcime Abbacığım beni özlemedinmi diye sorduğunda özledim ama az dedi tabi bizimki uyuz oldu ben ama seni çoook özledim diye
Bugünde Big Bene falan gideceklermişArtık akşam yine görüşürüz hem resim falan çekiceğiz nasılsa bol bol onlarıda görürsünüz dediler
Bende bugün biraz dün yapamadığım işleri yapacağım gündüz
Büyük kız olmayınca benim bile canım sıkılıyor
Maşallah canım yaa ne güzel herkes çok daha fazla kilo verdiğini fark ediyor jillian sayesinde
bende bugün işim bitince bir bakayım şu jilliana
bari veremediğim haftalarda olsa sıkılaşayımda verdiğim kilolar dahada belli olsun
Cidden süpersin canım darısı bizlerinde başına
Hakikaten dediğin gibi kötü bir menü olmuş ama eminim bugün dengelersin
Günaydınnnnnnnnnnnnn
Sanada mutlu sabahlar Meleğim![]()
Kötü bir menü
Sabah çay poğaça
Öğlen çay poğaça ara elma portakal
Akşam çay poğaça
Yarım lt su
Canim sen jiliani agirliklarla mi yaptin ben bir kez agirlikla yaptim 1 er kiloluk cok agridi kollarim bende agirliksiz calisiyorum bugun de yuzmeye basliyorumsln71 .!.:vallaağırlıklın çok mutlu oldum
görçok ağrıdı kolları öpesimağırlıklıerim iki görümcemide gerci onlabaşlıyorumunlar beni severler
jillian kilo da verdiriyo canm kardiyo oldugu icin icinde kesinlikle bi bak sanırım gülsende memnun jillandan ilk günler zorluyor ama etkili bi spor bence
kuzunlada konuşmussun ne güzel eyleniyo
özendim valla
![]()
Canim sen jiliani agirliklarla mi yaptin ben bir kez agirlikla yaptim 1 er kiloluk cok agridi kollarim bende agirliksiz calisiyorum bugun de yuzmeye basliyorum
Akşama bırakmadım. Burda imkan yok sağlık ocağının ortasında soba var. Orda da pişirmek ısıtmak uygun değil. Köy yeri bişeyde alamıyorum dışardan. Salata tarzı düşündüm malzemem kalmamış. Şu aralar hayatım ev iş arası onun dışında burnumu çıkartmıyorum dışarı. Lahana salatası yapsam bebeğe gaz yaparmıbugünkü menünü bekliyorum akşama
İnşallah toplarsin Tatlim aynen canm büyüyor geceleri hic uyutmuyor artik karnimin alt kismi hareket ederken hep sanci giriyor bakalim hayirlisi haftaya kontrole gidicem bakalim az kaldi inşallah bende araniza gelicem tam kadro bu ara ugrayamiyorum ama sohbetlerinin baya koyu arada bi göz gezdiriyorumiyi akşamlar canımcım..kendi adıma birkaç gündür dengem şaştı ama toparlamaya çalışıyorum elimden geldiğince ... bebiş büyüyor gitgide tabi senin için normal canım artık doğumdan sonrasında bakıcaksın:)
Canım çatlak oldumu krem filan kullanıyormusun. İhmal etme doğum çatlakları geçmiyorİnşallah toplarsin Tatlim aynen canm büyüyor geceleri hic uyutmuyor artik karnimin alt kismi hareket ederken hep sanci giriyor bakalim hayirlisi haftaya kontrole gidicem bakalim az kaldi inşallah bende araniza gelicem tam kadro bu ara ugrayamiyorum ama sohbetlerinin baya koyu arada bi göz gezdiriyorum
Ooo canım hadi gözün aydınSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Kahvaltımı yaptım hemen kendimi buraya attım
Dün akşam büyük kuşumla görüştük geç saatte
Ufaklık ablasıyla görüşene kadar gayet sakin bir şekilde oynuyordu hatta bir ara can sıkıntısından uyuya bile kaldıama ablasını ekranda görünce resmen cıldırmış gibi bir enerji geldi
saniye çenesi durmadı
Ha bire lafa girip birşeyler anlatmak istedi
Gündüz halasıyla büyük bir alışveriş merkezi gibi bir yere gitmişler hatta orada Milchshake tarzı birşeyler almış halası onlara ama bizimkiler pek beğenmemişlerziyan olmasın diye de halası içmiş ikisinide
dedim şeker komasına girecek halan sizin yüzünüzden
nasıl gülüyor yok yok birşey olmaz diye
Akşamda biz görüşmeden evvel Monopoly oynamışlartabi kahkahalar havada uçuşmuş hatta görümcem resim çekip yollamış ve cidden benim kızı ilk kez bu kadar gülerken gördüm
Cimcime Abbacığım beni özlemedinmi diye sorduğunda özledim ama az dedi tabi bizimki uyuz oldu ben ama seni çoook özledim diye
Bugünde Big Bene falan gideceklermişArtık akşam yine görüşürüz hem resim falan çekiceğiz nasılsa bol bol onlarıda görürsünüz dediler
Bende bugün biraz dün yapamadığım işleri yapacağım gündüz
Büyük kız olmayınca benim bile canım sıkılıyor
Maşallah canım yaa ne güzel herkes çok daha fazla kilo verdiğini fark ediyor jillian sayesinde
bende bugün işim bitince bir bakayım şu jilliana
bari veremediğim haftalarda olsa sıkılaşayımda verdiğim kilolar dahada belli olsun
Cidden süpersin canım darısı bizlerinde başına
Hakikaten dediğin gibi kötü bir menü olmuş ama eminim bugün dengelersin
Günaydınnnnnnnnnnnnn
Sanada mutlu sabahlar Meleğim![]()
Yok canim çok şükür catlagim son aylarda olur mu bilmem inşallah öyle sorun yasamamCanım çatlak oldumu krem filan kullanıyormusun. İhmal etme doğum çatlakları geçmiyor
Yok canim bende yarim sinav cekiyorumsln71 .!.:Ben ilk günden beri 1 er kiloluk ağrlıklarla yapiyorum canm bence ağirlikla devam et daha çok kalori yakarsin zamanla alisir kollarin şınav cekebiliyo msn gülsenben en cok onda zorlanmistim simdi yarim şinavi rahat cekebiliyorum ama hala tam şınav cekemiyorum
![]()