Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın herkese bugün yapabilirsem kızımı uyuyunca koşu bandında yürüyüş yapıp jilian yapcam.yarin level 2 ye geçiyorum ölçülerim i almadım ama pantolonlarimin hafif bol olduğunu gördüm :)

Günaydın canım bizimde 2.level yarin bitiyo ama herkes ne kadar fit duruyosun sikilasmssn diyo jillian kesinlikle ise yariyor sonunu getir ;) bak ne güzel seninde pantolonnlarin bolarmis keske ölçü alsaydn neyse o kendini belli eder zaten spora ağırlık vermen ćok güzel gülşencim karşılığını alacaksn yakında eminim canmmmm:KK68:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum :KK68:

Bu sabah an itibariyle regl olmaya başladım :KK53: yolunu gözlüyordum ama cumaya kadar bitmiş olur diye tahmin ederken baya bir rötarlı gelince bu cumayada tartı ne olacak bilemiyorum o_O

Dün gece hesapta büyük kızımla konuşacaktık ama bir ara mesaj attı bana işte oyun oynayacağız yarın gündüz konuşsak olurmu diye o_O tabi çok üzüldüm ama ona belli etmedden sen bilirsin Anneciğim dedim :KK66:
Bir gün önce zaten küçük cimcime yüzünden hiç konuşamamıştık hatta sesini bile zor duydum ufaklık ablasını görüp şımarınca o_O

Tabi benim neşem kaçınca eşimde anladı nedenini ve beni teselli etmeye çalışınca biraz sinirlerim boşaldı :KK61: yaaa ben kuzumu çooook özledim daha şimdiden :KK61::KK61::KK61: REsmen gün saymaya başladım o_O hani diyorum şu haftasonunu bir atlatsam sanki günler daha çabuk geçecek :KK66:

Neyse bakalım bugün görüşelim diyordu hiç ses etmiyeceğim bakalım kendi ne zaman diyecek görüşelim Annem diye :KK66:

Nerdeseniz fıstıklaaaarrr:KK55: bende artk yaptgim sporlari buraya yazimmm diyorum :KK39: eveeettt bugün neler yaptm
300 thigh master aletiyle bacak çalışma
80 squat
55 mekik
50 selülit savar hareketi
12 tane yarım şınav
100 tane sağa sola dönme bel için
bi kahve molasindan sonra jillian michael yapcam ;):KK73::KK37::KK36::KK75:

Günaydın canım bizimde 2.level yarin bitiyo ama herkes ne kadar fit duruyosun sikilasmssn diyo jillian kesinlikle ise yariyor sonunu getir :KK66: bak ne güzel seninde pantolonnlarin bolarmis keske ölçü alsaydn neyse o kendini belli eder zaten spora ağırlık vermen ćok güzel gülşencim karşılığını alacaksn yakında eminim canmmmm:KK68:

Bende bugun başlıcam inş faydasını görürüm ;)

Bende akşam yemeğimi yaptım şimdide şekersiz türk kahvemi içiyorum :D:D:D:D

Demin kızımlada uzun uzun yazıştık :KK68:
Çok güzel vakit geçiriyormuş ama ufak halasının kızıyla dün ufaktan bir atışmışlar :KK48: daha doğrusu bizimkine bir laf sokacak olmuş tabi benimki aşağı kalırmı yapıştırmış cevabı; bana bak sen benle takıla takıla göz güvenin tavan yaptı sanırım, bana atarlanma adam ol demiş gülerek :KK70::KK70::KK70::KK70: Biraz bozuldu ama sonra yine birşey olmamış gibi sohbete devam ettik dedi :KK48:

Valla çok şükür benim kız eskiden benim yaptığım gibi herkese eyvallah demiyor :KK48: şimdi benim yaptığım gibi anında cevabı yapıştırıyor ama tabi biraz daha kaba şekilde :KK70::KK70::KK70::KK70:
Bazen diyorum bu kızın sevgilisi olsa çocuğu bir yanlışında döver de diye :KK70::KK70::KK70: yada dinsizin hakkından imansız gelir ve benim kızı kediye çevirecek biri çıkar karşısına :KK70::KK70::KK70::KK70:

Günaydın herkese bugün yapabilirsem kızımı uyuyunca koşu bandında yürüyüş yapıp jilian yapcam.yarin level 2 ye geçiyorum ölçülerim i almadım ama pantolonlarimin hafif bol olduğunu gördüm :)

Evet canım inan farkediyor.Dün kendi teyzem bugün de eşimin teyzesi zayıflamışsın dedi.Hatta 3 kilo deyince inanmadılar daha fazla gbi duruyor dediler:DBAŞARACAĞIZ...KAÇARI YOK:KK48:

Nerdeseniz fıstıklaaaarrr:KK55: bende artk yaptgim sporlari buraya yazimmm diyorum :KK39: eveeettt bugün neler yaptm
80 squat
55 mekik
12 tane yarım şınav
bi kahve molasindan sonra jillian michael yapcam :KK66::KK73::KK37::KK36::KK75:

MAŞALLAH TATLIM :KK23::KK23::KK23:

Merhaba kızlar. Bugün eşimin teyzesindeydim gündüz.Yeni attım kendimi eve.Hmen yemek hazırlığına başlayıp sporlarımı yapacağım.Bugünde yürüyüşe gidemeyeceğim maalesef.Kendi ailemle sinemaya gideceğiz.Yaklaşık 20 kişi:KK48: Sanırım Bana Masal Anlatmaya bilet alınmış.Ben Aşk Sana Benzer e istiodum(Neyze onada eşimle başbaşa gideriz Fragmanında belli romantik olduğu:KK23:)
Menümü yazıp kaçıyorum
KAHVALTI
2.5 haşlanmış yumurta

ÖĞLE
5 kaşık kadar patates salatası
Domates salatalık
3 tane damla çikolatalı kurabiye

AKŞAM
Fırında balık yapacağım ama çok şiştim.Belki ayranla geçiştiririm

Jillian 30 dk
mari winsor 18 dk

Iyi aksamlar kizlar bir site buldum cok guzel bir site sadece gunluk yediklerini arama yapip isaretliyorsun kalori miktarni ve toplam miktari gosteriyor gunluk yediklerini kayit defterine kayit yapabiliyorsun ve profilinde sana ne kadar aldigini ve verdigini gosteriyor cok guzel bir site ve gunluk ne kadar kalori alirsan ne kadar zayifladigini bile gosteriyor, ben artik kalori hesaplamasi yaparak istedim yiyecegi yiyorum :KK19:

Sabah
1 Adet (50gr) Yumurtalı Ekmek (127 kcal)
2 Adet Siyah Zeytin (16kcal)
1 Adet (12.5gr) Üçgen Peynir (33 kcal)
1 Adet Yeşil Biber (12 kcal)
1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)
1 Adet Elma (60 kcal)
Ara
1 Adet (30gr) Ülker Halley (132 kcal)132 kcal
öğlen
1 Porsiyon Patates Kavurma (170 kcal)
3 Adet (5gr) Acı Sivri Biber Turşusu (3kcal,

akşam
1 Porsiyon Yayla Çorbası (115 kcal)
1 Porsiyon Kırmızı Lahana Salatası (116 kcal)
3 Adet (5gr) Acı Sivri Biber Turşusu (3 kcal)
1 Su Bardağı Ayran (90 kcal)
Alınan Kalori Toplamı ( 709 kcal)
Yaktığınız Kalori Miktarı
1 Saat Temizlik Yapmak (250 kcal)
1 Saat Yemek Pişirmek (87 kcal)
Yakılan Kalori Toplamı (337 kcal )
1 bucuk lt su

Son düzenleyen: Moderatör:
Menüm
Kahvaltı
1 fincan tarçınli yeşil çay
Kepekli lavaş 60gr
40 gr light beyaz peynir
4 zeytin

Ar a şekersiz Türk Kahvesi

Öğle
28 gr kitkat cikolota
Sade Nescafe
50 gr kepekli ekmek
3 çorba kaşığı patates püresi

Ara
50 gr kepekli ekmek
30 gr üzümlü ekmek
0.5 küçük ayva

Akşam
2 kepçe zeytinyağlı kuru fasulye
50 gr Hindistan cevizi

1 eti puf :cry:

Öğle yemek yoktu bu yüzden acikinca ekmegi cok yedim biliyorum hataliyim :mad:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yahu nerelerdesiniz :KK64:
Kaç gündür yine bir durgunluktur gidiyor topikte :KK53:

Akşam üzere bir ara bir ağlama sesi duydum :KK64: hayırdır inşallah kim ağlıyor derken sesin kızımın odasından geldiğini fark ettim :KK48: bir de gittim ne göreyim :KK48:
Küçük cimcime ablasının yatağına atmış kendin yastığına kapanmış ağlıyor; Abbacığım seni çok özledimmmm, işte niye bu kadar çok kaldın keşke çabucak gelseydinnnnn, ben seni çok seviyorum ama bilmiyormusun diye diye resmen hıçkırarak ağlıyordu kuzum o_O
Ablasını felaket özlemiş; gelsin hiç üzmiyeceğim onu diyordu hatta bir ara :KK48:

Neyse ablamıza önce ağlayarak ses kaydı yolladık baktık görmüyor bu kez büyük görümceme yazdım ( telefonunu yanından ayırmaz nasılsa diye ) Meğer büyük kız odasında bırakmış cebini o yüzden görmemiş yolladığımız ses kaydını :KK66:
Hemen skype açtık ablasını gördü de ağlamayı kesti:KK68: Nasıl seviniyor ablasını görünce hatta bir ara ablası görüntüden çekilip halasına yer verince abbacık ekrana gel seni göremiyorum dedi :KK48:
Ablası bile haline şaşırdı gözyaşlarını süzülürken görünce :KK48: kız sen beni gerçekten çok seviyormuşsun diyince bizim ufaklıkta tabiki abbacık sen ne sandın ki demezmi :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay ablamız gelene kadar herhalde baya bir bunalıma gireceğiz :KK48:

Bu arada akşam eşimlede biraz dışarı çıktık ufaklığın kafası dağılsın diye :KK66:
Dışarda yemek yedik ( evde kurufasülyem vardı ama neyse yarına kaldı :KK48: )
Regl sancısıyla biraz zor oldu ama yinede keyifli zaman geçirip döndük :KK68:

Merhaba kızlar :) bugün misafirliğe gittik sanırım orada fazla kaçırdım o_O
Menum:
Sabah : 2 dilim kızarmış ekmek, cok az tereyağı, 1 ceviz, biraz peynir, nescafe
Aksam: 1 porsiyon kısır, biraz domates, salatalık, marul
Ara : 3-4 çatal pasta, 2 dilim tavuk göğsü, 1 ısırık poğaça :KK22:

Merhaba kızlar :) bugün misafirliğe gittik sanırım orada fazla kaçırdım o_O
Menum:
Sabah : 2 dilim kızarmış ekmek, cok az tereyağı, 1 ceviz, biraz peynir, nescafe
Aksam: 1 porsiyon kısır, biraz domates, salatalık, marul
Ara : 3-4 çatal pasta, 2 dilim tavuk göğsü, 1 ısırık poğaça :KK22:
Tavuk gogsu fazla olmuş canım ama cok fazla kacirmamisin, bir dilim yeseydin yeterdiHoppa

Maşallah ln71, post: 39117251, member: 599965"]Nerdeseniz fıstıklaaaarrr:KK55: bende artk yaptgim sporlari buraya yazimmm diyorum :KK39: eveeettt bugün neler yaptm
80 squat
55 mekik
12 tane yarım şınav
bi kahve molasindan sonra jillian michael yapcam :KK66::KK73::KK37::KK36::KK75:[/QUOTE]
Maasallah iste bu kiz onemli olan istedigin kiloya gelmek degil onu korumak iste biz bunun icin kaybettik belkide ama yooook ideal kilomuza gelince yine dikkat efip spor yPcaz ayrica ben yuzmeyi omur biyu birakmak istemiyorum dun resmen 60 yasindaki hatun bi yuzuyordu anam ben tek gifis yapip dinleniyorum 5 dakika kadin benimustume 3 gidis donus yapiyo o yasina ragmen utandim kenfimden ama hirs yaptim ayni zamanda inaniyorum hersey cok guzel olacak

aygun0canım ast: 39124823 .!.:
Iyi aksamlar kizlar bir site buldum cok guzel bir site sadece gunluk yediklerini arama yapip isaretliyorsun kalori miktarni ve toplam miktari gosteriyor gunluk yediklerini kayit defterine kayit yapabiliyorsun ve profilinde sana ne kadar aldigini ve verdigini gosteriyor cok guzel bir site ve gunluk ne kadar kalori alirsan ne kadar zayifladigini bile gosteriyor, ben artik kalori hesaplamasi yaparak istedim yiyecegi yiyorum :KK19:

Sabah
1 Adet (50gr) Yumurtalı Ekmek (127 kcal)
2 Adet Siyah Zeytin (16kcal)
1 Adet (12.5gr) Üçgen Peynir (33 kcal)
1 Adet Yeşil Biber (12 kcal)
1 Adet Elma (60 kcal)
Ara
1 Adet (30gr) Ülker Halley (132 kcal)132 kcal
öğlen
1 Porsiyon Patates Kavurma (170 kcal)
3 Adet (5gr) Acı Sivri Biber Turşusu (3kcal,

akşam
1 Porsiyon Yayla Çorbası (115 kcal)
1 Porsiyon Kırmızı Lahana Salatası (116 kcal)
3 Adet (5gr) Acı Sivri Biber Turşusu (3 kcal)
1 Su Bardağı Ayran (90 kcal)
Alınan Kalori Toplamı ( 709 kcal)
Yaktığınız Kalori Miktarı
1 Saat Temizlik Yapmak (250 kcal)
1 Saat Yemek Pişirmek (87 kcal)
Yakılan Kalori Toplamı (337 kcal )
1 bucuk lt su
Tebrik ederim canim ama bence 1000 kal almalisin bu cok az olmus gucsuz kalma sonra

Back
X